• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim büyük..

muratoslem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
179
12
118
36
Eskişehir
nasıl karşılarsınız bilmyrm ama nişanlıyım..8 tmmuzda dğnm var glinlk bkıyrm evimi yrlştrmeye çlşyrm bi yndanda bunlr çok güzl telaşeler..ama...aması var işte kalbmde bşka biri var..gzmde çk dğrli oln bi insan.şuan askere gtti nşnlmdn çk onu dşnyrm srkli ağlyrm..napıcam blmyrm

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak doğru düzgün Türkçe yazmayı öğrenmeye başlarsan iyi olur.

2. olarak da evlenme kafana silah mı dayıyorlar evleneceksin diye.

nasıl karşılarsınız bilmyrm ama nişanlıyım..8 tmmuzda dğnm var glinlk bkıyrm evimi yrlştrmeye çlşyrm bi yndanda bunlr çok güzl telaşeler..ama...aması var işte kalbmde bşka biri var..gzmde çk dğrli oln bi insan.şuan askere gtti nşnlmdn çk onu dşnyrm srkli ağlyrm..napıcam blmyrm

neden evlenıyorsun o zaman mecburmusun:51:

Klavyenizdeki sesli harfleri kullanmaya başlamayı deneyin öncelikle. Ve evlenmeyin.

buda yeni moda oldu herhalde '' cevapları beğenmedim konumu siliyorum '' hay Allahım yaaa ...

Back
X