- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
Evet derdim. Büyük derdim hem de. Önce komşuları tarafından tüfekle öldürülen kangalı gördüm, üstüne Küçükçekmece’de zehirlenip çöpe atılan kediler ve yetmedi Artvin’de kurşunlanıp köpeklere parçalatılan ayı yavrusu. Başım ağrıyor, kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum. Seçimlerden önce çıkacaktı yasa ne oldu? Yasa çıkmadığı gibi dağ keçileri de vurulacak ihaleyle!!!! Ben artık kaldıramıyorum her okuduğum haberde insanlığım bir puzzlemış da parçalarım düşüyor kayboluyormuş gibi hissediyorum. İnsan denen mahlukattan zerre haz etmiyorum, bu durum sağlıksız geliyor çoğu kişiye ama ikrah ettim artık. Yavru ayının çırpınması gözümün önünden gitmiyor, tıpkı Sude Andaş denen sosyopatın patilerini kestiği kedinin görüntüsü gibi.
O kadar öfkeliyim ki anlatamam.Sokakta sevdiğim her kedi her köpeğe şansın bol olsun diyorum çünkü biliyorum ki uzun yaşamayacak, yaşatmayacaklar. Dediğim gibi ben insanlığımı kaybediyorum utanıyorum insan olmaktan. Ve zerre merhamet de duymuyorum sevmiyorum insanları. İstiyorum ki Lut kavmi gibi helak olalım, olalım da kurtulsun bu dünya bizden.
O kadar öfkeliyim ki anlatamam.Sokakta sevdiğim her kedi her köpeğe şansın bol olsun diyorum çünkü biliyorum ki uzun yaşamayacak, yaşatmayacaklar. Dediğim gibi ben insanlığımı kaybediyorum utanıyorum insan olmaktan. Ve zerre merhamet de duymuyorum sevmiyorum insanları. İstiyorum ki Lut kavmi gibi helak olalım, olalım da kurtulsun bu dünya bizden.