derdim çok :(

neleroluyorhayatta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
550
1
46
Ankara
herkese merhaba..bu aralar çok sıkıntılıyım.o yüzden yazıp rahatlamak istedim.dertler son bi kaç aydır peşpeşe geliyo,biri bitmeden diğeri başlıyo.annem babam boşanma aşamasında. evde aylardır huzurluk var.şimdi en büyük derdim babaannem.canımdan çok sevdiğim babannem bayramın son günü düştü kalçası kırıldı. yarın ameliyat olucak protez takılıcak çok yaşlı olduğu için bünyesi kaldırır mı böyle bir ameliyatı bilmiyorum. herkes başka bişey söylüyo hastane de çok bekletti ameliyat için onu kaybetmek istemiyorum annem de ciddi bi rahatsızlık geçiriyo.beyninde baloncuk çıktı her gün başı ağrıyo beyin anjiyosu olması gerekiyo ona ayrı canım sıkılıyoo.. işsizlik bir dert.sevgilin varken onun bile sana bu günlerde destek olmaması ayrı bir dert.erkek arkadaşım öğretmen.ama bu sene de atanamıyo.dün atama klavuzu yayınlandı onunla beraber ilgisini iyice çekti üzerimden.bu kadar sıkıntının içinde ondan destek göremediğim gibi ona da destek olmalı mıyım diye düşündüğüm oluyo ama aradığımda çok soğuk çok kötüyüm diyo o eski sohbetlerimiz bitti.çok yalnızım hiçbir şey yolunda gitmiyo ve gitmicek gibi görünüyo.

Son düzenleme:
mrb.iyi şeyler düşünmeye çalış.seni anlıyorum.bende bi kaç gündür kendimi çok kötü hissediyordum.bu gün rahatladım biraz çok şükür.sorunlarımız çok benzer ayrıca.üst üste gelince insan çok bunalıyor.düzelmeyecek gibi geliyor.böyle durumlarda dertleşmek en güzeli.sevgilini de takma.o da üzgün anlaşılan atanamadığı için falan.kendine en yakın hissettiğin birine anlat dertleş.buraya yazmanda çok iyi olmuş.böyle durumlarda yalnızlık iyi gelmiyor.babaanneniz de sağlığına kavuşur inş.doktorun bi bildiği vardır.Allah başka dert vermesin.daha beterleri var.şükür edin.aile sorunlarınızıda takmayın hayırlısı olsun.belki boşanınca huzur bulurlar.herşey insan için yaşanacak bunlar.inş sizde bikaç güne benim gibi biraz olsun rahatlarsınız.Allah yardımcınız olsun.

çok teşekkür ederim cevabın için.dediğin gibi yazmak rahatlattı dertleşecek pek kimsem de yok açıkçası.sorunlarından biraz olsun kurtulmana sevindim.darısı bana inşallah. bu aralar kendimi gerçekten kötü hissediyorum.sorunların biri bitmeden diğeri başlıyor.ama şunu anladım ki sağlık çok önemli.erkek arkadaşıma bunu anlatabilmeyi çok isterdim hisettiklerimi ,sağlığın herşeyden önemli olduğunu..ama dediğim gibi konuşamıyoruz.hiçbir şey eskisi gibi değil.

beni dinlediğin için tşk ederim..umarım sen de sorunlarını en kısa zamanda kökten çözersin.

Gecmis Olsun.

Rabbim Anne & Babaannenize insallah sifa verir, tez elden iyilesirler insallah.

Diger sorunlariniza gelince, allah büyüktür, hickimseye tasiyamayacagi yükü yüklemez, herkesin imtihani elbet farki olur, bence moralinizi yüksek tutun bir zaman sonra hersey atlatiliyor allahin izini ile...

Rabbim yardimciniz olsun.

güzel dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim.İnşallah kısa zamanda atlatılır bu günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…