- Konu Sahibi neleroluyorhayatta
herkese merhaba..bu aralar çok sıkıntılıyım.o yüzden yazıp rahatlamak istedim.dertler son bi kaç aydır peşpeşe geliyo,biri bitmeden diğeri başlıyo.annem babam boşanma aşamasında. evde aylardır huzurluk var.şimdi en büyük derdim babaannem.canımdan çok sevdiğim babannem bayramın son günü düştü kalçası kırıldı. yarın ameliyat olucak protez takılıcak çok yaşlı olduğu için bünyesi kaldırır mı böyle bir ameliyatı bilmiyorum. herkes başka bişey söylüyo hastane de çok bekletti ameliyat için onu kaybetmek istemiyorum
annem de ciddi bi rahatsızlık geçiriyo.beyninde baloncuk çıktı her gün başı ağrıyo beyin anjiyosu olması gerekiyo ona ayrı canım sıkılıyoo..
işsizlik bir dert.sevgilin varken onun bile sana bu günlerde destek olmaması ayrı bir dert.erkek arkadaşım öğretmen.ama bu sene de atanamıyo.dün atama klavuzu yayınlandı onunla beraber ilgisini iyice çekti üzerimden.bu kadar sıkıntının içinde ondan destek göremediğim gibi ona da destek olmalı mıyım diye düşündüğüm oluyo ama aradığımda çok soğuk çok kötüyüm diyo o eski sohbetlerimiz bitti.çok yalnızım
hiçbir şey yolunda gitmiyo ve gitmicek gibi görünüyo.

Son düzenleme: