Derdim daglardan büyük

kaprissss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2010
16
0
36
İstanbul
Off Off.. Derdim dağLardan ßüyük =(
Lütfen ßeni yargılamayın !
22 yaşındayım evLi ßirisiyLe ßirLikteyim. ßen evLi oLduğunu ßiLmiyordum bana 8 ay sonra evLi oLduğunu söyLedi. AyrıLdım oracıkta ama peşimi ßırakmadı tehtit etti sürekli. 2 yıLLdır sürdürüyorum ßu iLişkiyi ve bir bebek aLdırdım şimdi de ikincisine hamiLeyim 3 haftalık. ne yapıcağımı biLmiyorum. Çok canım yanıyor
ßenimLe evLenmiyeceğini biLiyorum ve bunu biLmek daha da çok Koyuyor ßana
gerçekten çok zor durumdayım. :2:

ne yapalım şimdi?? aferin devam edin, bu hızla 13 bebek daha aldırırsınız, mutlu mesut yaşarsınız...

tehdit ettiyse polise gitseydin,eğer cidden rahatsız olsaydın devam etmezdin zaten,madem ediyorsun niçin tam anlamıyla korunmuyorsun?Bir cana kıymışsın,buna kıyma bari.O adamdan da hemen ayrıl.Ne kadar daha böyle bir ilişkiye devam edeceksin.Yaşın da küçükmüş,sonrasını düşün,o adamdan ayrılınca -ki eminim seni terkedektir belli yaşa gelince ya da daha güzelini bulunca-evlenirsen eşine ne diyeceksin?Yargılamak istemiyorum ama bile bile bu kadar yanlış yapılmaz!

Nasıl Yani? Tehdit Eden Biriyle Zorla Birliktesin Ve Hamilesin..
Dağ Başında Yaşamıyorsun Dimi? Hakkı Hukuğu Var Bu İşin..

oooooooooffffffff kızım sen napıyosun yaaaa bence hemen ayrılman lazım yoksa yukarıdaki arkadaşın dediği gibi daha çok bebek aldırırsın

bebek dediğin nedirki, aldır gitsin.

Nasıl olsa sizde bu hız ve şehvet varken yenisini yaparsınız

Amaaaaaan:delphin:

Yav artık bıktım bu tür konulardan, daha orjinal bişeyler çıksınbenneyaptımki

bir bebek aldırmışsın ikincisinede hamilesin bu bebeklerin suçu günahı ne...

madem evli olduğunubiliyorsun ne diye bebek yapıyorsun..

benim bi sevgilim olacak evli olduğunu öğrenecem bu ilişkiyi devam ettirecem neden tehdit etti diye mi tehditin alasını etsin yanlış üstüne yanlış olmaz arkadaşım

yaptığınız şey zina hemde evli biriyle

yazık gerçekten yazık

bazen ileriyi düşünerek hareket etmek gerekiyor

Nasıl Yani? Tehdit Eden Biriyle Zorla Birliktesin Ve Hamilesin..
Dağ Başında Yaşamıyorsun Dimi? Hakkı Hukuğu Var Bu İşin..

hakkı hukuğu var, eczanesi sağlık ocağı var...kendi hayatını istediğin kadar katledebilirsin hiiiççç umurumda değil ama el kadar bebekleri öldürüp durmaktan kurtulursun en azından...
he bence konu feyk ama yine de bebeklerle ilgili konu feyk bile olsa canımı çok sıkıyor...

Cevabını bildiğin sorular sorduğun sürece sen buradan sağ çıkamazsın arkadaşım, benden demesi.

ßeni aiLeme Karşı tehtit ediyor. DuyuLursa bütün hayatım mahfoLur. Her iki şekiLde kötü durum ama duyuLma ihtimai ßana Daha çOk bedeL ödettirecek. Korkuyorumda
yaşıyan biLen biri YoKmu ? ßak Kızım ßöyLe ßöyLe yap diyebiLcek ?

konu yalanda olsa mide bulandırmaya yetiyor bu ne yaaa elle tutulur hiçbir yanı yok resmen gazetelerin 3.sayfasını okuyo gibim oldum

bu kadar yorumdan sonra konu sahibinin sessiz-sedasız alttan okuyor olması da ilginç.. :kahve:

ßeni aiLeme Karşı tehtit ediyor. DuyuLursa bütün hayatım mahfoLur. Her iki şekiLde kötü durum ama duyuLma ihtimai ßana Daha çOk bedeL ödettirecek. Korkuyorumda
yaşıyan biLen biri YoKmu ? ßak Kızım ßöyLe ßöyLe yap diyebiLcek ?

iyi o zaman git polise.. daha ne kadar bedel ödeyebilirsin ki..

madem ailenden bu kadar çok çekiniyorsun o zaman yanlış üsüne yanlış yapmayacaktın

bian önce o adamı bırakacaksın

Back
X