• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim dertsizlik...

Zerosima

Boy:1,58 Güncel:62,4 hedef:57
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
15.770
19.085
498
Evet yanlış okumadınız bence ben kendi kendime dertleniyorum herşeyde :D

Özellikle burda BDV konularını okuyunca sanki benim başıma gelmiş ben yaşıyormuşum gibi bir psikolojiye giriyorum (biliyorum gülüyorsunuz gülmeyin ciddiyim :mad:)

Hele bazen şu eşlerin yaptıklarını okuyunca nişanlım bana yaptı sanıyorum sanmayı geçtim artık karşıya da tuhaf bi şekilde yanısıtıyorum suratım düşüyor ne oldu diyolar ortada sorun yok ki ne diym bişey yok diyorum gülmeye çalışıyorum ama yok :D

Biliyorum benim psikolojim bozulmuş hatta kafayı yemişim fark ettim :KK31:

Girip okumayayım diyorum ama tutamıyorum ki kendimi basıma gelme ihtimaline karşı herşeyi okuyup akıl almaya çalışıyorum :KK51:

Haha biliyorum çok tuhafım ama anlayın beni de size de olmuyor mu kii :KK53::KK53:

ahahhaa gülme dedin ama tutamadım :KK23:
çok empatik bir insansın belli ki :) girme bence bir süre ;)

Tehlikesi var ama yanliz, mesela ben okudukca kendi kendime doluyorum kv ye karsi. Sonra kendimi bi sirkeliyorum, seker lokum gibi hatun kendine gel diye :D

ay canım kıyamamam.Girme o zaman bu kadar etkileniyorsan siteye.En azından geçene kadar.

Özellikle burda BDV konularını okuyunca sanki benim başıma gelmiş ben yaşıyormuşum gibi bir psikolojiye giriyorum (biliyorum gülüyorsunuz gülmeyin ciddiyim :mad:)

Hele bazen şu eşlerin yaptıklarını okuyunca nişanlım bana yaptı sanıyorum sanmayı geçtim artık karşıya da tuhaf bi şekilde yanısıtıyorum suratım düşüyor ne oldu diyolar ortada sorun yok ki ne diym bişey yok diyorum gülmeye çalışıyorum ama yok :D

Girip okumayayım diyorum ama tutamıyorum ki kendimi basıma gelme ihtimaline karşı herşeyi okuyup akıl almaya çalışıyorum :KK51:

Haha biliyorum çok tuhafım ama anlayın beni de size de olmuyor mu kii :KK53::KK53:

:KK48: nişanlınız ne diyor bu duruma ..
Yazık ona da ..

Tehlikesi var ama yanliz, mesela ben okudukca kendi kendime doluyorum kv ye karsi. Sonra kendimi bi sirkeliyorum, seker lokum gibi hatun kendine gel diye :D

Bende öyle oluyorum silkeliyorum kendimi kendine gel diye ama yine de aklımın bi kenarında kalıyor o_O

ay canım kıyamamam.Girme o zaman bu kadar etkileniyorsan siteye.En azından geçene kadar.

Şimdi bu siteye girmesem çevremde olanlardan da etkilenirim sadece evlilik konusu olarak değil her konuda kendi başıma gelmiş gibi hissediyorum hep :KK17:

tam beni anlattın valla bende aynı şekilde öyle oluyorum ama bu site bağımlılık yaptı üye olmadan öncede takip ediyordum facebooktan çok buraya bakıyorumEn Büyük KK

tam beni anlattın valla bende aynı şekilde öyle oluyorum ama bu site bağımlılık yaptı üye olmadan öncede takip ediyordum facebooktan çok buraya bakıyorumEn Büyük KK

Aynen bende takip ediyodum ama üye olduktan sonra hiç çıkmaz oldum işe gelir gelmez ilk girdiğim yer KK En Büyük KK

Hımmm bu vaka olayları bizzat yaşıyor çok tehlikeli.
Gitburdan uzak dur kaaaaaç :D
Bisure baska bolumlere takıl altlarda evlilik yemek konuları var oralara bı bak degısıklık iyidir:-)

Hımmm bu vaka olayları bizzat yaşıyor çok tehlikeli.
Gitburdan uzak dur kaaaaaç :D
Bisure baska bolumlere takıl altlarda evlilik yemek konuları var oralara bı bak degısıklık iyidir:-)

Oralarda da takılıyorum ama az :D

Dertleri dinlemek daha mı cazip geliyor nee :KK45::KK45:

Yok çok yapmıyorum arada bir aklıma gelirse :KK53:
5 dk sonra eski halime döndüğümden çokta fark etmiyor sorun mu var diyo bende yok diyorum bitiyor :D
hahaha yazık ya :KK70:
Buraya bende bağımlı gibi oldum girmeden yapamıyorum da ..
O yüzden sana da girme demek biraz mantıksız olacak .
Bu psikolojiye her girdiğinde resimlerinize bak bence, resimdeki mutluluğunuzu gördükçe o psikolojiden
sıyrılırsınız .

Benim de bir kaç konuyu takmistim acaba ne oldu diye sabahın köyünde kalkıp tekrar tekrar okuduğum üzüldüğüm konu oldu...

Sonrası ya konu kapandı ya konu sahibesi gelişmeleri hic yazmadı muallakta kaldı...yada fake çıktı...

Ama kafaya takip günlük hayatıma yansıtmıyorum yoksa psikobata Bağlarım Allah mafaza...

Gülmedim hatta üzüldüm aslında.Bir derdin var çünkü.Takıntılısın:KK64:

samsung-galaxy-s4-i9500-birds-deri-cuzdan-kilif2.webp 356fd814-f140-4514-89bd-80160d7a5530.webp images.webp hatunlar ya bana bi akıl verin hangisi güzel yoksa çok mu çocuksu 27 yaşına evli çocuklu bayana gitmez mi? konu sahibi kusura bakma biraz sabote ettim konunu :KK53:

Şimdi evlilik yolunda olduğunuz için en çok evlilik Kv ile ilgili konulara bakıyorsunuz neye ihtiyaç varsa ona yönelme olayı :)
ama fazla da içinize dert etmeyin. Allah muhafaza :)

Back
X