esimle konustum annmlerlede iki tarafda aynı fikirlerinde biraz yumasamıs sekilde ama esinikaybedeceksin bu adam seni bırakır bosanmayı göze algibi yorumlar gelmiş bu kadar agır yazıları beklemiyordum buraya yazarken ki amacım yanlıs nerdeyse onu bulmak çözüm adına göremedigim varsa sormak danısmaktı ama görüyorumki burda sanırım herkes esin ne derse o mantıgı ailemi tutmus değilm onlarınipiyle kuyuya inarsemolacaklarında farkındayım ama su an için ailemleyim ve aynı evde onlarıda silemem ama sınırımı koydum artık karısmalarına izn vermiycem
bakıcı tut gibi laflarda edilmiş ben doguda görev yapıyorm su an ve yarım dönem daha burdayım burda kimseye güvenemem bu bir ikinciside güvensem bile yalnız kalamam bir basıma bebegimle cok zor bir durum bunun bir sürü durumu var kendi basıma kalmamı bekleyenler kadar kusura bakmayın cesur değilm bilmediigm bir yerde kaldıki kimse bunu göze alamaz bakıcı değilse kolay bulunur bulmaya kalksam ama hang, bakıcı cocuguma sefkati anneannesi dedesi kadar vereblir onu düşünür
bakıcı tut gibi laflarda edilmiş ben doguda görev yapıyorm su an ve yarım dönem daha burdayım burda kimseye güvenemem bu bir ikinciside güvensem bile yalnız kalamam bir basıma bebegimle cok zor bir durum bunun bir sürü durumu var kendi basıma kalmamı bekleyenler kadar kusura bakmayın cesur değilm bilmediigm bir yerde kaldıki kimse bunu göze alamaz bakıcı değilse kolay bulunur bulmaya kalksam ama hang, bakıcı cocuguma sefkati anneannesi dedesi kadar vereblir onu düşünür