Derdim is hayatı.

ay evet yaaaaa bana daha yeni gostermistin demi eheheeh yapın:KK70: :KK70:
cidden takmayin. herkes sizin durumunuzda olabilir. sizde noksan bi taraf yok. strese girmissiniz sadece. ama aşırı bı stres. emin olun ben de girsem sizin gibi olurdum:KK70: :KK70: ama ben ben sindirmeye çalışanı sündürürüm böyle ufak şeylerle caktirmadan:KK70::KK70:
Hahaha cok iyiymis bu :) Bende oyle tepki alinca tekrar sormaya korkup olmuyor iste yapamiyorum deyip moral bozuyordum. Evet artik boyle yapicam cok sagolunn :) :)

Yeni bir işe girdiğinizde yine yeni şeyler öğrenmek zorundasınız. Sizin kendinizi öğrenirken stres yapmama, panik olmama ve hata yaptığınızda demoralize olmama konularında eğitmeniz gerekiyor öncelikle. Soğukkanlı olmaya çalışmalısınız. Herkesin öğrenme süresi ve şekli farklıdır. Soğukkanlı olup hata yapabileceğinizi kabul etmeniz gerekli. 17 senedir aynı şirkette çalışyorum ama hala hata yapabiliyorum. İnsanız sonuçta ve yapılan hatalar dünyanın sonu değil. Bence diğer iş arkadaşınıza değil kendinize odaklanın. Kendinize güvenin.
Evet zaten stres olunca yanlis yapiyorum sonra da tum moralim gidiyor hemen isten cikmayi düşünüyorum. Bas etmeye calisamiyorum duygularimi kontrol edemiyorum o an. Kendimi gelistirmeliyim

ilk günlerin zor geçmesi normal, bana çok zor gelmişti ama hiç yapamayacağım edemeyeceğim demedim, tam tersine etrafa baktım herkes yapıyorsa ben niye yapamayım dedim. O havalı havalı davranan ,atom parçalıyor havasında ki herkes şimdi x hanım diyor..sen de bunları düşün, ilerde işin kurdu olucaksın. Kendine güvensiz, heyecanlı tip gibi durma, onların eline fırsat verme, gerektiğinde cevabını ver yüz göz olmadan.
Evet dogru basindan cekilmek olmaz. Deneyecegim dediginizi. Guc oldu icime dedikleriniz. biraz daha rahatladim. Isimi iyi yapar ogrenirsem herkes duracagi yeri de bilir. Cok sagolun:)

Sonra kendine kızacaksın, duygusal davranma iş hayatı bu gerekirse kendinle dalga geç ama özgüvenini sağlam tut.
Zaten sadece kendime kiziyorum. Baskasinin net tavrini koydugu ya da ben buyum ogretin moduna girdigini gorup bu kadar üzülmeme sadece kiziyorum

Aslında bir isle yapılacak mesela kendisi atliyor hemen. Bunu ben yapayim dedigimde tamam sakin ol yap hadi diyor. Stresli ve heyecanli diye damga yedim ya. Boyle olunca bende kendimi hep geride birakiyorum. :KK43:
Bende bir işe girdim arkadaşımın vesilesiyle şartlar vs çok güzeldi maaşı iyiydi işi de çabuk kavradım ofistekiler benden memnundu arkadaşım çok yakın bir arkadaşımdı gel görki iş yerinde tavırları değişti.Kaç yıllık arkadaşım resmi konuşmalara emrivaki konuşmalara sanki üstümmüş gibi davranmaya başladı.Yemek siparişi verirken haber vermemeler iş yerindeki diğer kızla daha samimi olmalar üstelik biz daha eski dosttuk.Velhasıl bütün bunlar bende huzursuzluk yarattı orda evinden çok zaman geçiriyorsun sonuçta.Sonuç stresten bigün iş yerinde panik atak geçirdim.Daha sonraki sabahlar işr gideceğim vakit panik atak geldi yine.Hatta bir sabah işe gittim giremeden panik atak geçirip geri döndüm.Sonuç işi o iyi şartları gözüm görmedi ve çıktım.Bunu neden anlattım mutlu olduğu kendini iui hissettiği bir iş ortamında çalışmalı insan.Özellikle kafasına bişeyleri çok takan bir.tipse sizde mutlu değilseniz sürekli stres halindeyseniz bence ruh sağlığınız.için iş değişikliği yapın.Ya da takmamayı öğrenmelisiniz.

Bende bir işe girdim arkadaşımın vesilesiyle şartlar vs çok güzeldi maaşı iyiydi işi de çabuk kavradım ofistekiler benden memnundu arkadaşım çok yakın bir arkadaşımdı gel görki iş yerinde tavırları değişti.Kaç yıllık arkadaşım resmi konuşmalara emrivaki konuşmalara sanki üstümmüş gibi davranmaya başladı.Yemek siparişi verirken haber vermemeler iş yerindeki diğer kızla daha samimi olmalar üstelik biz daha eski dosttuk.Velhasıl bütün bunlar bende huzursuzluk yarattı orda evinden çok zaman geçiriyorsun sonuçta.Sonuç stresten bigün iş yerinde panik atak geçirdim.Daha sonraki sabahlar işr gideceğim vakit panik atak geldi yine.Hatta bir sabah işe gittim giremeden panik atak geçirip geri döndüm.Sonuç işi o iyi şartları gözüm görmedi ve çıktım.Bunu neden anlattım mutlu olduğu kendini iui hissettiği bir iş ortamında çalışmalı insan.Özellikle kafasına bişeyleri çok takan bir.tipse sizde mutlu değilseniz sürekli stres halindeyseniz bence ruh sağlığınız.için iş değişikliği yapın.Ya da takmamayı öğrenmelisiniz.
Elimden geleni yapip once takmamayi ogrenmeye calisacagim. Olmazsa da tabiki sagligimdan onemli degil. Sizede cok gecmis olsun bu arada..

Zamanla deneyimleşirsin. Tecrübe iyi yapıyor. Yani zamanla kazanırsın. Emin ol. O kızdan ben çalışırken bizde de vardı. Şunu getir,aşağıya koy bilmem ne. Şimdiki aklım olsam hayırdır birader falan derdim😂

Zamanla deneyimleşirsin. Tecrübe iyi yapıyor. Yani zamanla kazanırsın. Emin ol. O kızdan ben çalışırken bizde de vardı. Şunu getir,aşağıya koy bilmem ne. Şimdiki aklım olsam hayırdır birader falan derdim😂
Insallah dediginiz gibi olur. Laf soktugunu zannettigi beni uyardigi o kadar cok konu var ki. Ellerimi yikadim kurabiyeden agzima attim. Catal getireyim ben eller pis olunca oyle yiyemem diyor. Bende emir kipiyle konusmazsan sevinirim diyemiyorum mesela. Neden gıcık gider zaten öğrenme asamasindayim su an tepki almamak icin. Yani sanane benim elim pisse bile isine bak sen. Insanlar bir garip olmus

Bir yönetici olarak sana tavsiyem bu iş sana uygun severek yapacağın bir iş değilse hemen yarın istifa et. Yok severek yapabileceğin bir iş ise sana öğretilenleri birebir uygula stres yapma çevredekileri önemseme soğukkanlı ol. İyi bir personel için bizim genelde odak noktamız öğretileni uygulama performansıdır. Gerisi zamanla oturacaktır.

Back
X