Aslında o adamı özlemiyor. Yasadıklarını ona hissettirdiklerini özlüyor sanırım.Sizi aldatan adami mi ozluyor sunuz?
Ah üzerine evlilik kurulmaz öyle haklısınız ki rabbim güç vermiş size cok şükür sıyrılmışsınz illetten şimdi mutlu olacaklarını sanıyorlar da o öyle olmuyor ilahi adalet varAhahaa tam benlik konu gelmiş :) bak şimdi cnm, ben uzunca yıllardan sonra nişanlandım, ayrıldım. Neyse gel zaman git zaman bir öğrendim aldatılmışımyani adamın son dönemdeki afrası, tafrası hep bundanmış. Ben üstüne bide adama hesap sordum. Olaylar karıştı tabii... Sevgilisi ile de yüz göz olduk. Adam hoop birden bulunmaz hint kumaşı oldu falan. Ben depresyonlara giriyorum, psikiyatr geziyorum üstüne. Sonrasında bunlar bide evlendi. Ben perperişan avare. Bana nispet olsun diye çarşaf çarşaf fotolar koymalar, facede benim için sözde laf sokan paylaşımlar yapmalar... neler yaşadım neler. Şimdi tecrübeli olarak, sen aldatılmış olmayı kabullenemiyorsun. Aşk meşk özlem değil, basit bi kadınlık gururu zedelenmesi. Geçecek canım hiç merak etme, bu salak için mi üzülmüşüm diyeceksin. Ben karakterini gördükten sonra Allahın sevgili kuluymuşum dedim. Kendine kızma ve bunalımlara da girme. oyalanacak şeyler bul, arkadaşlarınla gez toz ve sakın ama sakın bu ruh hali ile yeni bir ilişkiye başlama. Gerekiyorsa uzman desteği al, kısa sürede eski haline döneceksin cnm. Hayatının ve kendinin kıymetini bil, ciğeri beş para etmez insanlar için boşa harcadığın her saniyene yazık... Ayrıca Allah öyle güzel bu tiplerin cezasını veriyor ki. Ahında kalmaz yani
Teşekkür ederimm ya iyi geliyor bu tarz yorumlarAslında o adamı özlemiyor. Yasadıklarını ona hissettirdiklerini özlüyor sanırım.Her kızda oluyor bence özlem konusu eyleme geçmedikçe sorun yok. Kendinizden neden nefret edesiniz bunlar en temel duygular sevmek özlemek vs. İnsanız yasadıkların aklına geliyor ve özlüyorsun. Hayatında su an kimse de yoktur sanırım. O yüzden boşluğa düşüp onu aramak istemen cok doğal canını sıkma cicim ve asla nefret etme kendinden
Yeni bir ben lazım kesinlikle ama yeni bir aşk bilemiyorum..Yeni bir aşk, yeni bir sen lazım.
Çoğu kişi yeni ilişki öneriyor ama yapamıyorum hazır hissetmiyorum kendimi. Yani şu adını koymadığımız şey sevgi mi gurur zedelenmesi herneyse o tamamen geçene kadar olmaz öyle birşey. Kurtulma konusunda tamamen katılıyorum . İnşallah yakın zamanda geçer teşekkür ederimAhahaa tam benlik konu gelmiş :) bak şimdi cnm, ben uzunca yıllardan sonra nişanlandım, ayrıldım. Neyse gel zaman git zaman bir öğrendim aldatılmışımyani adamın son dönemdeki afrası, tafrası hep bundanmış. Ben üstüne bide adama hesap sordum. Olaylar karıştı tabii... Sevgilisi ile de yüz göz olduk. Adam hoop birden bulunmaz hint kumaşı oldu falan. Ben depresyonlara giriyorum, psikiyatr geziyorum üstüne. Sonrasında bunlar bide evlendi. Ben perperişan avare. Bana nispet olsun diye çarşaf çarşaf fotolar koymalar, facede benim için sözde laf sokan paylaşımlar yapmalar... neler yaşadım neler. Şimdi tecrübeli olarak, sen aldatılmış olmayı kabullenemiyorsun. Aşk meşk özlem değil, basit bi kadınlık gururu zedelenmesi. Geçecek canım hiç merak etme, bu salak için mi üzülmüşüm diyeceksin. Ben karakterini gördükten sonra Allahın sevgili kuluymuşum dedim. Kendine kızma ve bunalımlara da girme. oyalanacak şeyler bul, arkadaşlarınla gez toz ve sakın ama sakın bu ruh hali ile yeni bir ilişkiye başlama. Gerekiyorsa uzman desteği al, kısa sürede eski haline döneceksin cnm. Hayatının ve kendinin kıymetini bil, ciğeri beş para etmez insanlar için boşa harcadığın her saniyene yazık... Ayrıca Allah öyle güzel bu tiplerin cezasını veriyor ki. Ahında kalmaz yani
Hemde ne yıpratma...Neden erkekler yoluna bakıyorda kadınlar geçmişe takılıyor..kendimizi yıpratıyoruz sonra
Ben yeni ilişki önermiyorum cnm çünkü o kısmıda maalesef tecrübe etmiştimÇoğu kişi yeni ilişki öneriyor ama yapamıyorum hazır hissetmiyorum kendimi. Yani şu adını koymadığımız şey sevgi mi gurur zedelenmesi herneyse o tamamen geçene kadar olmaz öyle birşey. Kurtulma konusunda tamamen katılıyorum . İnşallah yakın zamanda geçer teşekkür ederim
Konunun finalinde boşandılar cnm zaten. Birkaç ay evlilikten sonra birbirlerine girmişler, adam kızı dövüp sokağa atmış diye duymuştum. İlahi adalet bu sanırım ama kurulan yuva bozulunca ben yinede üzülmüştüm.Ah üzerine evlilik kurulmaz öyle haklısınız ki rabbim güç vermiş size cok şükür sıyrılmışsınz illetten şimdi mutlu olacaklarını sanıyorlar da o öyle olmuyor ilahi adalet var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?