- 19 Temmuz 2017
- 859
- 1.071
- 43
Özet geçecek olursam yaklaşık bir yıl kadar önce terkedilmiştim.ilk sevdiğim ilk sevgilimdi zor oldu ama bi kaç aya toparlanmıştım. Tam toparlandım derken aldatıldığımı öğrendim. Bu benim için daha zor birşeydi , sonradan öğrendiğim için hesap da soramadım sormadım yani keşke sorsaydım. Bu bende bi yük oldu. Kafamda bir sürü soruyla bu süreci atlatmaya çalıştım. Atlattım da diyebiliriz. Eskisi gibi ağlama nöbetleri falan yok sabahlara kadar uykusuz kalıp düşünme yok. Artık okuluma derslerime odaklandım çeşitli kurslara falanda gidiyorum genel olarak iyim yani.
Asıl sorun şu. Ara sırada olsa aklıma geliyo , mesela sesini özlüyorum özelden arayıp sesini duyayım diyorum , yada fotosuna bakmak istiyorum.(kendime engel olup yapmıyorum da hiçbirini) Özlem hali mevcut kısacası. Ve bu hal kendime kızmama neden oluyo. Hiç hak etmediğim şeyler yaşatan beni aldatan birini nasıl özlerim nasl hala aklıma gelir diyorum. Kendi kendime saydırıp duruyorum. Kendimden nefret etme boyutuna doğru gidiyorum.
Bu beni çok etkiliyor. Nasıl kurtulucam , yada bu normal mi ben mi abartıyorum bilmiyorum..
Dertleşmeye ihtiyacım var
Asıl sorun şu. Ara sırada olsa aklıma geliyo , mesela sesini özlüyorum özelden arayıp sesini duyayım diyorum , yada fotosuna bakmak istiyorum.(kendime engel olup yapmıyorum da hiçbirini) Özlem hali mevcut kısacası. Ve bu hal kendime kızmama neden oluyo. Hiç hak etmediğim şeyler yaşatan beni aldatan birini nasıl özlerim nasl hala aklıma gelir diyorum. Kendi kendime saydırıp duruyorum. Kendimden nefret etme boyutuna doğru gidiyorum.
Bu beni çok etkiliyor. Nasıl kurtulucam , yada bu normal mi ben mi abartıyorum bilmiyorum..
Dertleşmeye ihtiyacım var