Çalışıyorum. Arkadaşlarımada güvenemez onlardan hoşlanamaz hale geldim. Sosyal çevreme pek uyum sağlayamıyorum yaniÇalışıyor musunuz , hayatınızda sosyalleşmek adına bi hareketlilik var mı ?
Spor - herhangi bi kurs - havuz - tiyatro -kitap okumak- sinema yok mu hiç ilgilendiğiniz kendinizle basbasayken sizi rahatlatan kendınıze getiren bişeyÇalışıyorum. Arkadaşlarımada güvenemez onlardan hoşlanamaz hale geldim. Sosyal çevreme pek uyum sağlayamıyorum yani
Kedim var yıllardır benimleSpor - herhangi bi kurs - havuz - tiyatro -kitap okumak- sinema yok mu hiç ilgilendiğiniz kendinizle basbasayken sizi rahatlatan kendınıze getiren bişey
Ne bileyim evde bi kedi mesela ,
efsane rahatlatıyor aşırı huzur böyle insana sorumluluk hissiyatını tattırıyor bi canı sahiplenmek sizi zinde tutuyor. çocuk gibi düşünün evde sizi bekleyen size bağlı bi canlı var
Evcil hayvan almak ve bakmak büyük bir sorumluluk. Her hayvanın karakteri de birbirinden farklı. Yalnızlığı giderme amacıyla bu denli büyük bir sorumluluk alınmamalı bence. Sokakta onlarca can var; şayet istiyorsa su ve mama verip besleme yapabilir, bu sırada da kafasını dağıtabilir.Spor - herhangi bi kurs - havuz - tiyatro -kitap okumak- sinema yok mu hiç ilgilendiğiniz kendinizle basbasayken sizi rahatlatan kendınıze getiren bişey
Ne bileyim evde bi kedi mesela ,
efsane rahatlatıyor aşırı huzur böyle insana sorumluluk hissiyatını tattırıyor bi canı sahiplenmek sizi zinde tutuyor. çocuk gibi düşünün evde sizi bekleyen size bağlı bi canlı var
Benim kedim var ayrıca evimin garajında yada sokakta arabada mamalarım var elimden geleni yapıyorum ben durumumla alakalı değil bakmaya devam edicem onlaraEvcil hayvan almak ve bakmak büyük bir sorumluluk. Her hayvanın karakteri de birbirinden farklı. Yalnızlığı giderme amacıyla bu denli büyük bir sorumluluk alınmamalı bence. Sokakta onlarca can var; şayet istiyorsa su ve mama verip besleme yapabilir, bu sırada da kafasını dağıtabilir.
Çok güzelKedim var yıllardır benimle