Ben 7 yıl önce eşimi sonra babamı kaybettim. Dönem dönem danışmanlık destek aldım. Ailemden uzak şehirde tek başıma yaşıyorum. Eşimi kaybettiğimden beri hayatımda hiç değişiklik olmadı. Herşey dahada kötü oldu sanki zamanla. İlk önce hastalık hastası oldum. Sigarayı fazlalaştırdım. Duygusal anlamda 1 2 beğendim birilerini onlar beğenmedi. Çok önemli değil ama yalnızlıktan çok bunaldım. Kafam hep hastanede en kötüsünü düşünüyorum hep. Dünyada unutuldum gibi hissediyorum hep. Amaç edinemiyorum kendime.
Spor - herhangi bi kurs - havuz - tiyatro -kitap okumak- sinema yok mu hiç ilgilendiğiniz kendinizle basbasayken sizi rahatlatan kendınıze getiren bişey
Ne bileyim evde bi kedi mesela ,
efsane rahatlatıyor aşırı huzur böyle insana sorumluluk hissiyatını tattırıyor bi canı sahiplenmek sizi zinde tutuyor. çocuk gibi düşünün evde sizi bekleyen size bağlı bi canlı var
Spor - herhangi bi kurs - havuz - tiyatro -kitap okumak- sinema yok mu hiç ilgilendiğiniz kendinizle basbasayken sizi rahatlatan kendınıze getiren bişey
efsane rahatlatıyor aşırı huzur böyle insana sorumluluk hissiyatını tattırıyor bi canı sahiplenmek sizi zinde tutuyor. çocuk gibi düşünün evde sizi bekleyen size bağlı bi canlı var
Evcil hayvan almak ve bakmak büyük bir sorumluluk. Her hayvanın karakteri de birbirinden farklı. Yalnızlığı giderme amacıyla bu denli büyük bir sorumluluk alınmamalı bence. Sokakta onlarca can var; şayet istiyorsa su ve mama verip besleme yapabilir, bu sırada da kafasını dağıtabilir.
Evcil hayvan almak ve bakmak büyük bir sorumluluk. Her hayvanın karakteri de birbirinden farklı. Yalnızlığı giderme amacıyla bu denli büyük bir sorumluluk alınmamalı bence. Sokakta onlarca can var; şayet istiyorsa su ve mama verip besleme yapabilir, bu sırada da kafasını dağıtabilir.
Benim kedim var ayrıca evimin garajında yada sokakta arabada mamalarım var elimden geleni yapıyorum ben durumumla alakalı değil bakmaya devam edicem onlara
Çok güzel en azından huzur bulduğunuz bi nokta varmış hayatınızda . Aslında hepimiz bi şekilde bi yerlerde aynı durumdayız . Galiba toplum olarak değiştik . Kime sorsam yalnızlıktan yada etrafındaki boş kalabalıktan şikayetçi .
7 yıldır keyifsiz bir yaşam sürüyorsanız bunu kendi başınıza aşamıyorsunuz demektir.Olay çok taze değil.Psikiyatr 'a giderek başlayın işe ilaca başladığınızın 15. gününde neden bunu kendime 7 yıl çektirmişim diyeceksiniz. Sonradan herşey yoluna girecek zaten siz yeter ki ilk adımı atın.
Bende iyilik yapmanızı tavsiye ederim..
Çocukları sevindirmek.. yetimlerle ilgilenmek..
Hediye almak sevdiklerine..
Birini mutlu etmek insana herzaman iyi gelir...