Derdim mı yok dertmi arıyorum sizce

esmerkuzum

hamdolsun :)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.060
328
323
Slm kızlar
Ben 2 yıllık evliyim. Evlendiğimden beri esimin bilg tutkusunu yenemedim cogu zaman bu yüzden kavgalar ettik ama değişen bişey yok
Ailesine düşkünlüğü ailesi kırılır diye beni sürüklemesi her yere yıpratdı beni
Konuştum rahatsızlığımı dile getirdim anlamadı abartiomusum ben neyse
Bu aralar sürekli patlıyorum bunalıyorum artık
Dün oğlumun ilk yasiy di ailelerimizi çağırdık pasta kestik sular gitti tezgah doldu tabi namaza gidip geldiler k.validem toplamadın mı daha dedi annemlerde vardı su mü var da toplayım dedim
Onlar gidince esim gel mutfağı toplayalım ne oturuosun bak annem de laf etti dedi sabahtan beri bi dk oturmamisim
Kızdım bı kerede beni düşün diye bağırdım çağırdım yattım
Bügün de sabah kalktı her zaman ki gibi bilg aldı gecti köşeye biraz onceye kadar. Elindeydi
Bende patladım yeter dedim bunaldım bu bilg hastalığından bigunde alma eline oturalım hicbisey yapmadan konuşalım
Ne konuşalım konuşuyoruz ya dedikodu mü yapacaz başka ne konusucaz sürekli dedi
Rahatsizm sürekli diorum takıntı oldu birak su oyuncağını artık dedim hala elinde tabi tablet ı.
Sorun yok herhalde ben burda kendimi yiyorum hala elinde dedim
Sorun yokmuş ben sorun yapıyormuşum milletin kocası gibi kahvelerde diilmis vs.. Söylendi gitti yattı
Zaten ya yatioo ya nette gözü yorulduğunda biraz çocukla ilgilendi o kadar
Kızlar sizce sorunlu ben miyim abartan napicam artık cok mutsuzum
Guzelce anlattım yok bağırdım çağırdım yok bırakır giderim diorum nolcak gidince mutlumu olcan diooo
Anlatacak çok şey var uzatmayım
Bekarken rahat sosyal dim 2 senedir hem cocuk vs.. Evdeyim sürekli herseyin hesabını yapan 5 kurusun hesabini soran bı esim var
Bu yüzden mı diorum bunalıyorum sürekli
Abartiyomuyum bu bağımlılığı karşısında rahatsızm deyince alışacaksın Dio
Alışmalımiyim napmaliyim
İlgi yok incelik yok söylüyorsun onemseme yok pufff

Eşiniz hafta içi nedne evde?
Bu arada bence abartmıyorsunuz. Her söylediğiniz tek başına ufak sorun gibi ama toplamda baya zor bir adam kocanız.

Son düzenleme:
Okalar bunaldım ki ne kendime bakasım var ne bı tabağı alıp surdan. Şuraya koyasım
Adam gezio arkadaşlarıyla toplanıyor evde oldugunda gel biseyler yapalım yok annesine gidilir gezme pehh
Bunaldın ettin diye dusunme yok anca şurayı toplamamışsin sunu yapmamıssin
Ben söylemeden bı yere gidelimdemez anca is güç ruhdan anlama yok

bence abartmıyorsun ama bu durumu cozmekte senın elınde. erkekler pek oyle ıncelık bılmezler bu dogru.nasıl cozecegını bılemıyorum esını sen tanıyorsun.

Eşiniz hafta içi nedne evde?
Bu arada bence abartmıyorsunuz. Her söylediğiniz tek başına ufak sorun gibi ama toplamda baya zor bir adam kocanız.

Vardiyali calisio baya güzel ve rahat ısı var bigunde gider bı gun gitmez
2senedir söyledim dikkat etmedi şimdi sürekli patlıyorum aglayip dürüyorum cok mü seyistiorum
Gencsin durumun da var yasa hayatını anca o. Ne der bu ne der
Düşünen insan karşıdakinin rahatsızlığını önemseyip dikkat etmez mı
Adam karakterim bu napiyim alışacaksın Dio

sureklı basına kak dıcem ama o zamanda huzursuzluk olur. sen de onun dedıklerını yapmasan nasıl olur

Bugun esimle tartıştığımda söyledim annem kırıldı etti die sürüklediğinde gelmesem nolur sorun olmazmı bunun gibi bişey benimkide dedim
Napiyim tek giderim sen bilirsin Dio
Umursamaz yani

Bugun esimle tartıştığımda söyledim annem kırıldı etti die sürüklediğinde gelmesem nolur sorun olmazmı bunun gibi bişey benimkide dedim
Napiyim tek giderim sen bilirsin Dio
Umursamaz yani

nisanlıyken de boyle mıydı

Elinde bilg ne var bunda sana ne. Zararı var Dio ya ben napiyim Allah askına
Sahurdan sonra uykum kaçtı die netten haber okuoo öğlen kalkıyor kalk diorum isim var sanki noluooo dioo
Cok bunaldım bu anlayisssizliktan boğuluyorum artık
Bı çözüm yokmu

Bu kadar diildi ama gene vardı bı albüm yaptıralım dedim parasını sen verirsin ben istemiyorum dedi
Hep para hesabı yaptı şimdi düşünüyorum bile bile lades yapmisim
Hazmedemiorum

Allah kolaylık versın canım vallahı bılemedım kı

Allah kolaylık versın canım vallahı bılemedım kı

Bugun dedim ki ciddiye almıyorsun beni ama bı yere kadar dayanırım sonra dönüp te bakmam
Çünkü sana sürekli söylüyorum herkesin sorun olarak gördüğü farklıdır sen benim kini ciddiye almadın böyle giderse sonunu tahmin edersiniz
Saol canım bende bilemiyorum artık şaşırdım insan olan laftan anlar düşünür tartar ne Diyim

Son düzenleme:
Back
X