- 22 Ekim 2013
- 817
- 228
- 83
- 35
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
Merhaba .
Güncel olarak ne duysam dinlesem görsem aklıma burası geliyor.
çünkü kadınsal ne varsa hayatta, burda da var.
Bugun bi haber kanalının özel olarak konustugu bir konu üzerine bişeyler yazmak istedim..
Hepimizin tutkusu olan zayıflama adına.
Bildiğiniz üzre hepimiz her yasta ki bayanın hep bir zayıflama telaşı olur.
Önemli olan bunu sağlıklı, kalıcı bir şekilde yapabilmek.
Öncelikle yöneticilerden ricam, şu zyıflama sayfasında marifetmiş gibi yazıp o kadar kişiyi saglıksız bir yola surukleyen şok diyet baslıklarını silmeleri.
Bir haftada 3,
5, 10 kg vermek akıl karı degil.
Bir hafta boyunca sadece pirinc yemek sizi zayıflatır belki evet. Ama giden kastan gider sudan gider.
sadece patates yemekle manken olunmaz.
Spor! bunu hayatınıza sokun. Bişey yapamıyosanız acın bi muzik kanalı hoplayın karsısında.
İnsan ne kadar üzülüyor zayıflama haplarıyla ölen gencecik kızlar..
bugun kadın anlatıyor zayıflamak için neler denedim şok diyetler haplar.. 15 20 kilo verdim hersey güzeldi taki doktor yasayacagım süreki günlere düşürene kadar...
karacigeri bitmiş. Kadına doktor diyor ki sabaha cıkarsann nakil yapacagız.
Hayat ne güzel. yasayacak görecek o kadar guzel seyler var ki. deger mi??
kendinizle barısık olun.
hareketli olun. SAGLIKLI beslenin. bol su iiçin zaten kendiliğinden gidecek kilolar.
artık şok diyetlere, haplara kanmayın. verdiğinizin on mislini geri alacaksınız zaten.
birde marifet gibi ay ben bu şok diyetle incecik oldum, ay kızlar dneyin mutlaka
Biri cıkıp yiyip yiyip kusun zayıflarsınız dese topa tutulur ama boyle diyince kosup sarılasınız geliyor.
Sağlık. herseyin bası saglık. Lütfen. Bilinçli olalım. Sapma sapan bilgileri yayıp insanların gunahına girmeyelim.
Güncel olarak ne duysam dinlesem görsem aklıma burası geliyor.
çünkü kadınsal ne varsa hayatta, burda da var.
Bugun bi haber kanalının özel olarak konustugu bir konu üzerine bişeyler yazmak istedim..
Hepimizin tutkusu olan zayıflama adına.
Bildiğiniz üzre hepimiz her yasta ki bayanın hep bir zayıflama telaşı olur.
Önemli olan bunu sağlıklı, kalıcı bir şekilde yapabilmek.
Öncelikle yöneticilerden ricam, şu zyıflama sayfasında marifetmiş gibi yazıp o kadar kişiyi saglıksız bir yola surukleyen şok diyet baslıklarını silmeleri.
Bir haftada 3,
5, 10 kg vermek akıl karı degil.
Bir hafta boyunca sadece pirinc yemek sizi zayıflatır belki evet. Ama giden kastan gider sudan gider.
sadece patates yemekle manken olunmaz.
Spor! bunu hayatınıza sokun. Bişey yapamıyosanız acın bi muzik kanalı hoplayın karsısında.
İnsan ne kadar üzülüyor zayıflama haplarıyla ölen gencecik kızlar..
bugun kadın anlatıyor zayıflamak için neler denedim şok diyetler haplar.. 15 20 kilo verdim hersey güzeldi taki doktor yasayacagım süreki günlere düşürene kadar...
karacigeri bitmiş. Kadına doktor diyor ki sabaha cıkarsann nakil yapacagız.
Hayat ne güzel. yasayacak görecek o kadar guzel seyler var ki. deger mi??
kendinizle barısık olun.
hareketli olun. SAGLIKLI beslenin. bol su iiçin zaten kendiliğinden gidecek kilolar.
artık şok diyetlere, haplara kanmayın. verdiğinizin on mislini geri alacaksınız zaten.
birde marifet gibi ay ben bu şok diyetle incecik oldum, ay kızlar dneyin mutlaka

Sağlık. herseyin bası saglık. Lütfen. Bilinçli olalım. Sapma sapan bilgileri yayıp insanların gunahına girmeyelim.
Son düzenleme: