Derdim Sizsiniz Hatunlar.

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
Merhaba .

Güncel olarak ne duysam dinlesem görsem aklıma burası geliyor.
çünkü kadınsal ne varsa hayatta, burda da var.

Bugun bi haber kanalının özel olarak konustugu bir konu üzerine bişeyler yazmak istedim..

Hepimizin tutkusu olan zayıflama adına.

Bildiğiniz üzre hepimiz her yasta ki bayanın hep bir zayıflama telaşı olur.

Önemli olan bunu sağlıklı, kalıcı bir şekilde yapabilmek.

Öncelikle yöneticilerden ricam, şu zyıflama sayfasında marifetmiş gibi yazıp o kadar kişiyi saglıksız bir yola surukleyen şok diyet baslıklarını silmeleri.

Bir haftada 3,
5, 10 kg vermek akıl karı degil.

Bir hafta boyunca sadece pirinc yemek sizi zayıflatır belki evet. Ama giden kastan gider sudan gider.

sadece patates yemekle manken olunmaz.

Spor! bunu hayatınıza sokun. Bişey yapamıyosanız acın bi muzik kanalı hoplayın karsısında.

İnsan ne kadar üzülüyor zayıflama haplarıyla ölen gencecik kızlar..

bugun kadın anlatıyor zayıflamak için neler denedim şok diyetler haplar.. 15 20 kilo verdim hersey güzeldi taki doktor yasayacagım süreki günlere düşürene kadar...

karacigeri bitmiş. Kadına doktor diyor ki sabaha cıkarsann nakil yapacagız.

Hayat ne güzel. yasayacak görecek o kadar guzel seyler var ki. deger mi??

kendinizle barısık olun.

hareketli olun. SAGLIKLI beslenin. bol su iiçin zaten kendiliğinden gidecek kilolar.

artık şok diyetlere, haplara kanmayın. verdiğinizin on mislini geri alacaksınız zaten.

birde marifet gibi ay ben bu şok diyetle incecik oldum, ay kızlar dneyin mutlaka :47: Biri cıkıp yiyip yiyip kusun zayıflarsınız dese topa tutulur ama boyle diyince kosup sarılasınız geliyor.

Sağlık. herseyin bası saglık. Lütfen. Bilinçli olalım. Sapma sapan bilgileri yayıp insanların gunahına girmeyelim.

Son düzenleme:
Cok cok haklısınız. Bir umut bu işlerin pesine düşen cok arkadasımız var.
Sonucunda haberlerdeki bayan gibi olmanızda gerekmiyor. Su denedim sağlığıma birsey olmadı diyenler icin diyorum.
Metabolizmanız yememeyle zayiflatir sizi. Almazsınız gerekli olan besini. Vücuttan kilo kaybının yani sıra sac kaybı yuzde çökme göz bozuklukları stres artı denge problemleri baslar.
Bunların hic biri olmadı ben yaptım zayıfladım dıyorsanız da illa; sunu bilmenizi isterim ki metabolizma ac kalmaya alıştığı icin yavaşlayacak. Ve istediğiniz kiloya geldikten sonra ne yerseniz geri alacak ve vermeniz hepten zorlasacak

Kedicik iyi hoşta müzik açınca komşu kızıyor :27: dışarı iki gun ust uste cikinca koca ariyo (:27:) diye laf cikiyo :52: hap konusunda haklisin, kullananlari uyariyorum :19:

Kedicik iyi hoşta müzik açınca komşu kızıyor :27: dışarı iki gun ust uste cikinca koca ariyo (:27:) diye laf cikiyo :52: hap konusunda haklisin, kullananlari uyariyorum :19:

niye onlar aramamismi sanki koca. hepsinin ki gokten zembille mi inmis ? Ariyacaksin tabi, hele soyle istedigin gibi bir koca :12:

canim haklısın haklısında insanoğlu sanırım bir umut saldırıyor duyduklarina..bende evlenince cok kilo aldim bide hamile kaldim kara kara düşünüyorum. ..ah kafam ah keşke almasaydim

insan kendinde olmadan bir bakıyor bu diyetlerin içinde.
kendimden örnek veriyorum.
birkaç ay önceye kadar et diyetine başladım.güne 1 kilo haftaya 5 kilo diye.uyguladım ve gerçekten 5 kilom gitti ama gelin görünki 1 hafta yapabildim bu diyeti.çünkü vejeteryan olma yolunda ilerliyordum az kalsın.et ve et ürünlerinden nefret eder hale geldim.sağlıksız diyetler bunlar ama kilolu bayanlar depresyona giriyorlar kilo aldıklarını görüce o yüzden kullanmadıkları ilaçlar sağlıksız diyetler kalmıyor.
5 günlük dünya yaa yiyelim içelim yatalım.:1::9::17:

diyette neymiş.:23::1:

insan kendinde olmadan bir bakıyor bu diyetlerin içinde.
kendimden örnek veriyorum.
birkaç ay önceye kadar et diyetine başladım.güne 1 kilo haftaya 5 kilo diye.uyguladım ve gerçekten 5 kilom gitti ama gelin görünki 1 hafta yapabildim bu diyeti.çünkü vejeteryan olma yolunda ilerliyordum az kalsın.et ve et ürünlerinden nefret eder hale geldim.sağlıksız diyetler bunlar ama kilolu bayanlar depresyona giriyorlar kilo aldıklarını görüce o yüzden kullanmadıkları ilaçlar sağlıksız diyetler kalmıyor.
5 günlük dünya yaa yiyelim içelim yatalım.:1::9::17:

diyette neymiş.:23::1:

sorma. Bilirim o dertleri. aklima hep su sarki gelir, yesem yesem zayif kalsam.

Bende zayiflama hevesiyle sok diyet yaptim. Zayifladimda incecik oldum ama geceleri yatarken sanki kemiklerimi biri iple cekiyordu agridan yatamiyordum sonra doktora gittim ve kaslarim erimeye baslamis. Artik doktor kontrolunde saglikli besleniyorum. Kas agrilarim azaldi cok sukur kesinlikle lahana diyeti protein diyeti yok iste pirinc diyeti filan yapmayin. Protein zayiflatmasina zayiflatiyor ama inanilmaz yaslandiriyor. Simdi haftada iki gun et iki gun kuru baklagil uc gun sebze ara ogunler meyva ve mutlaka her aksam sut iciyorum ve kiloda veriyorum.

bana da direkt zayıflamaya çalışmak fikri saçma geliyor.
bizlere zayıf olmanın güzel olduğu algısı dayatılıyor, küçüklüğümüzden beri bilinçaltımıza işleniyor.
şişmansan arkadaş edinemezsin, seni kimse almaz (kim nereye alıyorsa biz mal mıyız sanki :/ ) vs vs.
oynadığımız bütün o barbie bebeklerle başlıyor zayıflık algısı. hepimiz küçükken manken gibi olmak istemişizdir, yalan mı?

sırf zayıflık daha popüler diye 3 kilo fazlam var tribine giremem, giren arkadaşlarımın da moralini düzeltmeye düşündüğünün yanlış olduğuna, kilolarının ona yakıştığına vs. her zaman da ikna etmeye çalışırım.
çünkü insan kendinden memnun olmadıktan sonra 1 gün daha yaşamışsın, ne anlamı var?

diyet fikrinden de her zaman nefret etmişimdir.

zayıflık daha popüler diye, kilolu halimizi sevememek, kabullenememek o kadar saçma o kadar saçma ki
kim dayatıyorsa bu fikirleri bize gidip dövesim geliyor :41:

Back
X