derdim var :(

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
Merhabalar herkese 3 gün önce işe başladım ve gün içerisindeki yaptıklarımızı gün sonunda rapor halinde ilgili kişiye e posta yoluyla iletiyoruz. ilgili kişi mail adresime excel dosyasından bir rapor örneği bir tanede boş halde tablodan göndermişti bende dosyayı açtım aç ve kaydet seçeneklerinden aç' ı seçerek üzerinden kendi bilgilerimi girdim işlem sonunda değişiklikleri kaydediyormusunuz butonuna evet yanıtını verdim ama kaydettiğim excel dosyasını yani raporumu bulamadım pc'de ofiste benden başka kimse kalmamıştı soramadım haliyle o kadar arattım pc içinde ama bulamadım çok canım sıkıldı raporumudu gönderemedim aranızda anlayan varsa dosyayı nasıl bulabilecerğim hakkında beni bilgilendirebilir mi

bilgisayarımda alınan dosyalarıma bakın...yada başlata basın orada son kullanılan belgeler vardır oradanda ulaşabilirsiniz..

Son düzenleme:
bulabileceğin yerler:

1-"başlat" a tıkla- en son kullanılan belgelere gel.. en çok açtıgın belgeler gelir onlara bak...

2-"başlat" a tıkla - oturum adın gelir (örneğin administrator yada ayşe yada fatma) içinde "karşıdan yüklenenler" klasörü vardır ona gir yüzde 95 içindedir o belge...

3-dosyayı mailinden tekrar aç dosyanın ismine bak...
başlar çubugunda ARA ' ya tıkla bilgisayarındaki dosyaları klasörleri ara oraya o dosyanın ismini tam yada içinde geçen kelimeyi yaz.. o isimle bilgisayarında olan tüm dosyaları listeler onlara bakarsın.. oluşturma tarihi dünün tarihimi kenarından bakarak kolayca bulabilirsin.. olmazsa yardımcı oluruz yine

kolay gelsin umarım bulursun:44:

canım çok teşekkür ediyorum çok sağol yarın bu dediklerinin hepsini yapacağım ofiste çok güzel bilgiler bunlar

Madem mail adresine gönderdi.Tekrar mail adresinden excel dosyasını indirip doldur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…