• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim var :(

İnsanların bakışını değiştiremezsin, böyle acabalar yaşayıp söylenenlerden etkilenirsen
konuşmaya devam ederler.

Falanca yakışıklı boylu da adam mı? Mutlu mu etmiş karısını deyip susturacaksın konuşanları.

Sevgiline bunları anlatırsan çok kırılır sana da, ailene de.
Ve bu hep içinde bir yerde kalır onlara karşı olumlu duygular besleyemez bilmiş ol.

CANIM SEN BEĞENDİYSEN sıkıntı yok.güzellik yakışıklılık önemli olan düzgün karakter

Merhaba,

Ailem erkek arkadaşımı bana yakıştıramıyor.Karakter olarak beğenileri oldukça fazla,fakat boy pos olarak bana yakışmıyormuş.

Evet benim de o konuda bazı sıkıntılarım var ama sırf kilolu diye, saçları dökülüyor veya karizmatik bir duruşu yok diye ona bakışım asla değişmez ben onunla çok mutluyum. Onu çok seviyorum.

Gelgelelim ailem de git ayrıl demiyor fakat bir şekilde bana yakışmasını istiyorlar, sizce bu tip bir seyi sevgilime nasıl anlatabilirim? İnsanların bakışlarını nasıl değiştirebilirim? Yardıma çok ihtiyacım var :KK43:
tabi ki de sevgiline söylemeyeceksin :( sana tutup deseki sen şöyleymişsin böyle diyolar ne tepki verirsin :( saçmalama ve herkesin fikri kendinedir karakteri yerindeyse olay bitmiştir. sakın unutma çok yakışıklı olup adam olmadıktan sonra bgoşver şişman olsun saçı olmasın ama adam olsun ;)

''Evet benim de o konuda bazı sıkıntılarım var ama sırf kilolu diye, saçları dökülüyor veya karizmatik bir duruşu yok diye''
ahh bu satır araları..

Merhaba,

Ailem erkek arkadaşımı bana yakıştıramıyor.Karakter olarak beğenileri oldukça fazla,fakat boy pos olarak bana yakışmıyormuş.

Evet benim de o konuda bazı sıkıntılarım var ama sırf kilolu diye, saçları dökülüyor veya karizmatik bir duruşu yok diye ona bakışım asla değişmez ben onunla çok mutluyum. Onu çok seviyorum.

Gelgelelim ailem de git ayrıl demiyor fakat bir şekilde bana yakışmasını istiyorlar, sizce bu tip bir seyi sevgilime nasıl anlatabilirim? İnsanların bakışlarını nasıl değiştirebilirim? Yardıma çok ihtiyacım var :KK43:
Ailenin düşüncesini değiştiremezsin sen sevmişsen olay bitmiştir düşünmeye değmez görünüşün geçici olduğunu ailende biliyordur önemli olan kalbi güzel olsun düşünme bunları sevdiğinle mutlu ol :-)

Merhaba,

Gelgelelim ailem de git ayrıl demiyor fakat bir şekilde bana yakışmasını istiyorlar, sizce bu tip bir seyi sevgilime nasıl anlatabilirim? İnsanların bakışlarını nasıl değiştirebilirim? Yardıma çok ihtiyacım var :(

Butun anne babalar buldugumuz erkek arkadaslara kulp bulurlar sen sana uygun olup olmadigini ayirt edebilecek yastasindir diye dusunuyorum tanidikca sana deger verdigini anladikca bir sure sonra ufak ayrintilara bakmicaklardir heleki ne kadar cok uygun degil deselerde seni kararli goruce seni uzmek.istemiceklerdir:))

Merhaba,

ASlında sen onu sevdiğine emin misin?
İnsan sevince ve aşık olunca dünyadaki en karizmatik erkek o görünür gözüne. Ama sen karimatik olmadığı gerçeğini açıkça dile getirebiliyorsun.

Merhaba,

Sen sevdikten sonra, begendikten sonra insanlarin görüsüne asla önem verme. Ben sana kendimden örnek vereyim nisanliyim, nisanlim gayet yakisikli yani herkes öyle diyor ama ben onu sevmiyorum bir türlü. Sen o duyguyu yakalamis bir insansin bence hic kacirma. Saygilar.

Sen seviyorsan o halini hic önemi yok.
benim sevgilimin de saçları erken dökülmeye basladi, daha 23 yaşında çoğu gitti. Hem biraz kilolu da. Zaman zaman alip verir zaten. Saçları icin o zaten üzülüyor bir de biz niye üzelim sevdiğimiz adamlari. ;)

Zayıflasın,saç ektirsin,boyda problem varsa biraz uzun topuklu ayakkabılar tercih etsin,kaş aşırı kalın ve çatıksa aldırsınmalumunuz bu devirde erkekler bayanları geçti .insanlaron bakış açısı değişir ozaman Hoppa

Merhaba,

üni de bir erkek arkadaşım vardı esmerdi ilk tanıştığımızda baya tipsizdi ama hoştu muahbbetimiz ve ben ailem söyleyene kadar aklımın ucundan geçmiyordu.annem tanıştı teyzem gıcık oldu velhasıl o zamanlar onlara takılmamıştık sonra biraz daha düzgünleşti tipi zaman geçtikçe ama bu seferde karakteri kötüleşti dışı iyileşirken,yani akrabalarımın tüm eğğ böğğ demelerini haklı çıkardı.şuan düşünüyorumda eşim fiziksel ve psikolojik olarak benim bulunduğum şartlarda bulabileceğim en iyi insan değişmezse problem olmaz sanırım.eşiminde akrabalara yorum yaptıracak kadar uzun ilişkimiz olmadı çabuk evlendik.o yüzden kusur bulan olmuyor.

Back
X