• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim var

canm allahtan herşeyin hayrlısını dile otur namazını kıl dua et ondan kurtulduquna

muhtemelen avukatı kadın haklı altınları paraları alır sen birşey alamazsınız diye uyardı geri çağıryor ki paraları falan alıp geri gönderecek adam sana zerre kadar değer vermemiş sadece kendi çıkarları için çağırıyor aptal olma aklını kullan ve adamdan uzaklaş...
mahkeme de de ispatın olmasa da polisler kapıya gelecek kadar şiddetli kavgalarınızın olduğunu ama evliliğimi belki kurtarabilirim eşime benim yüzümden birşey olmasın diye hiç şikayetçi olmadığını vs. söyleyin...

sakın geri adım atmayın adam biraz olsun niyeti olsa peşinde dolanırdı başka kadınların diye adam senin geldiğin gün belki de paralarını falan alıp geri gönderir
ha buarada sana psikolojik baskı yapıyor ailen kafanı çeliyor diye yutma sakın bunları baskı değil gibi dursa da bu sözler seni etkiler geri adım atma

Sukur de. Kurtulmussun o pislikten. Paraya ve altinlara gelince hakkin olani al. Birakma. Yasadigin eziyetlere bir nebze iyi gelir.

Adamın tek derdi şu anda altınlar. Yani zerre takmiyor altınları kurtarmanın peşinde.
Aferin sen de gurur yap boş beleş. Alma altınları hem de adami oh be hem kadından kurtuldum hem elim bollasti çil çil altınlar diye sevindir.

Aferin aferin aynen devam.

Boş beleş gurur hiç birşeye yaramaz sanki karsindaki anlıyor sanki diyecek ooo ne gururlu kadın helal olsun. O verdiğin altınlardan bilezik olanları ayırır 2.esine takar dugunde artık.

Bu kafaları bırak. Altınını nafakani tazminatini al Söke Söke . Mal varsa onlarinda ortakcisiyim diyeceksin.

Back
X