• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim varr yardımmm

Bende öyleyim karşımdaki yaklaşmadan yanaşamam Eşimlede Zor kabul ettim çok ağladı yani hamlelerde bulundum biraz da ne bilim kısmet sende daha ılımlı ol aman olmasa da olur :)

Karşı cine ait kötü bir anınız var mı çocukluğunuzdan falan kalan? Tüm insanlara değil, hoşlandığınız insanlara böyle yaklaştığınızı anladım ben, sanırım arkadaşlarınızla da bir iletişim probleminiz yok, belki çocukluğunuzda sevgi eksikliği yada bir travma kendinizi savunma mekanizması olarak bunu geliştirmiş olabilir?
Erkekleri erkek olarak görmeyip, cinsiyetsiz yada bir dişi arkadaşınızmış gibi yaklaşmayı deneyin öncelikle? Yani hoşlanmak, sevgili olmak gibi durumları düşünmeden ilk arkadaş olarak tanımayı deneyin belki daha rahat edersiniz?

sevgi eksikliği görmedim çocukluğumda ama belki tramva yaşamış olabilirim dediğiniz gibi yapmaya çalışacağım umarım aşarım bu durumu yoksa psikoloğa gitmem gerekebilir :(( :18:

Valla acilirsaniz, size her bakanla ilgilenenle hatta yanlislikla gozu kayanla bile sevgili olursunuz. Böyle iyisiniz bence. Abartıya gerek yok. Ayrıca o çalışan kendi görevini yapıyor, emin olun herkese aynı muameleyi gösteriyor. . Selametle...

Back
X