Derdimden utandım nolur okumadan geçmeyin ..

Pandora_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
1.091
594
73
Kızlar gözüme uyku girmiyor çok kötuyüm Allah biliyor ya dertlerimden utandim bugun duyduklarım karşisinda..kuzenimi anlatmistim rahatsiz psikolojik tedavi görüyor ve cinsel obsesyon hastasi takıntılı..teyzem kuzenime bi olaydan dolayı olmicak bi laf etmis..kuzenim kizkardesinin dugunune gitmis enistesi arabada bacaklarina dokunmus iddası bu fakat gerceklik payı bilinmiyor dügünden sonra annesine anlatmis ağlamòs evden ćıkmamıs bunun uzerine annesi bağırmıs senin amacın ne kardeşinin yuvasıni yıkmak mı demis kuzenim sinir krizi gecirmis kendisi namus konusunda cok hassastir hastaliginin sebebi bu zaten annesine saldırmıs dövmus resmen gözü dönmus anneside sakinlestirmek icin tokat atmiş oda annesini itmis kiyamet kopmus evde ciglik cigliga ..sonra oturmus ac susuz 2 gün aglamis ya bu hastalara nasıl davranmak gerek cok pisman herkesyen nefret ediyor :(

Kızlar kuzenim suanda kendini sucluyor annesine yaptigindan dolayı ..kendine bisey yapmasindan korkuyorum çok da uzagiz yaninda olamıyorum burdan aglamakla da olmuyor napabiliriz ..

Allahım sadece evladın değil annenin de hayırlısını ver.AMİN.
Annesi de arada kalmis durumda ama kuzenime cok uzuldum amnesine güvenip anlatıyor teyzem resmen duymak isteyecegi son seyi söyledi sinir krizi gecirdi kız ya öldürurse kendini 2 gündür aç..

Kotu olmus...
kucuk capli bir cinnet gibi...
peki taciz olayi duyuldu mu ?
Bi ben bi annesi ve küçük kardesi biliyor..asla kimseyle paylaşmaz icine kapanıktir bi guvendigi annesi var bide ben ..yaşıtiz kardes gibiyiz annem beni affetmicek deyip duruyor annemi dövdum diyor ben ya ben ben kötü biriyim ama o bana dokundu yuva mı yıkiyorum ben deyip agliyor açim diyor yemek götürmus babaannesi yememis ama onlar sebebini bilmiyor doktora gitmeyi reddediyor zorla götürseler kıyamet kopar gibi eskiden kendiso tedavi olmak istiyordu bubdurumda herkes duyabilir gibi

Siz hiçbişey yapamazsınız uzaktan bi şekilde ikna edip psikologa götürmeleri lazım. Teyzenizin cahilliğine veriyorum söylediğini yoksa bi anne kızına öyle çirkin cümleler kurmaz. Yinede dayak olayı çok abartılı olmuş mutlaka bi doktora görünmesi lazım

Bi ben bi annesi ve küçük kardesi biliyor..asla kimseyle paylaşmaz icine kapanıktir bi guvendigi annesi var bide ben ..yaşıtiz kardes gibiyiz annem beni affetmicek deyip duruyor annemi dövdum diyor ben ya ben ben kötü biriyim ama o bana dokundu yuva mı yıkiyorum ben deyip agliyor açim diyor yemek götürmus babaannesi yememis ama onlar sebebini bilmiyor doktora gitmeyi reddediyor zorla götürseler kıyamet kopar gibi eskiden kendiso tedavi olmak istiyordu bubdurumda herkes duyabilir gibi
Feci vicdan azabi cekiyordur annesine karsi
kolay kolay da gecmez bence...omur boyu unutmaz bunu....

annesi de bir tuhaf...tamam kiz hasta olabilir
ama bazi seylerin yalnis anlasilmasi olmaz....
hemen etiketi yapistirmasaydi keske

Hastaligin tanimi nedir yani herkesin kendisine dokunacagini tecavüz edecegibi falanmi düşünüyor? Eniştesi yanlislikla eli carpmistir belki yani bu hastalik el carpmasini bana dokundu olarak mi algilatiyor?

Hastaligin tanimi nedir yani herkesin kendisine dokunacagini tecavüz edecegibi falanmi düşünüyor? Eniştesi yanlislikla eli carpmistir belki yani bu hastalik el carpmasini bana dokundu olarak mi algilatiyor?
Ara ara atak geçiriyor ..bana dedigi su oldu yemin ederim ki bana dokundu baktim gördüm ama bisey demedim nefesim kesildi oan nasil bana bunu yapar ben hastaligindan dolayi yanlis anladiysan demeden o hayır digerleri gibi degil ben diger durumlarda bana zarar verdiklerinj hayal edip inanıyorum 5 dk sonra hayaldi diyorum ama bu hayal degildi diyor..

Feci vicdan azabi cekiyordur annesine karsi
kolay kolay da gecmez bence...omur boyu unutmaz bunu....

annesi de bir tuhaf...tamam kiz hasta olabilir
ama bazi seylerin yalnis anlasilmasi olmaz....
hemen etiketi yapistirmasaydi keske
Vicdan azabini azaltmak icin napılabilor sonucta hasta teyzem ile konustum o benim canim oyle demek istemedim kahroldum pisman oldum kızim cinnet gecirdi ellerimden kayıyor diyor ben hangisine ne dicegimi sasirdim

Vicdan azabini azaltmak icin napılabilor sonucta hasta teyzem ile konustum o benim canim oyle demek istemedim kahroldum pisman oldum kızim cinnet gecirdi ellerimden kayıyor diyor ben hangisine ne dicegimi sasirdim
Tedavi olucak ...olmali yani...
Ikna et...onunla git her seferinde...
kendisini daha iyi durumlara layik gormesini soyle...
ve bu konuda ona destek olacagini da...

Bi anne evladinin taciz edilmesine nasil inanmiyor. Ustunu kapatmaya calisiyor anlamıyorum ya. İnsanlarin sadece evlatlarina karsi degil bu topluma karsida sorumlulugu var. Tacizle ilgili her postta ozellikle belirtiyorum. Belki adam gercekten taciz etti. Doğurmuş, buyutmus bakmis ama benim o anneye saygım kalmazdi bu saatten sonra. Siddet dogru değil ama hasta birini tahrik etmekte dogru değil. Karsilikli hatalar var. Ozur dileyip ustunu kapatmalilar bence

Bi anne evladinin taciz edilmesine nasil inanmiyor. Ustunu kapatmaya calisiyor anlamıyorum ya. İnsanlarin sadece evlatlarina karsi degil bu topluma karsida sorumlulugu var. Tacizle ilgili her postta ozellikle belirtiyorum. Belki adam gercekten taciz etti. Doğurmuş, buyutmus bakmis ama benim o anneye saygım kalmazdi bu saatten sonra. Siddet dogru değil ama hasta birini tahrik etmekte dogru değil. Karsilikli hatalar var. Ozur dileyip ustunu kapatmalilar bence
Kuzenim siddete cok karşıdir karinca yuvasini bile farkedince dikkat eder evde bocek gordu öldurmez kiyamam der yavru kedi annesiz kaldi kına gecesi onca telaşın ićinde o kediye şiringa ile süt icirdi ölmesin diye o kadar da melek gibidir iyidir teyzemde oyle cahilligine veriyorum ama hasta biri bunu anlamaz ki kızin atagi geldi simdi daha beter Allah canimi almiyo napim herkese zararm var deyip aglıyor

Ara ara atak geçiriyor ..bana dedigi su oldu yemin ederim ki bana dokundu baktim gördüm ama bisey demedim nefesim kesildi oan nasil bana bunu yapar ben hastaligindan dolayi yanlis anladiysan demeden o hayır digerleri gibi degil ben diger durumlarda bana zarar verdiklerinj hayal edip inanıyorum 5 dk sonra hayaldi diyorum ama bu hayal degildi diyor..
Simdi kizada hak vermek lazim. Kafama takilan annesi neden inanmiyor? Yani insan boyle bir suclamayi yapmaz herhalde düğün günü. En azindan bir alip karşısına konusamadi mi? Ablasi ne diyor bu duruma haberi varmi kocasindan

Tedavi olucak ...olmali yani...
Ikna et...onunla git her seferinde...
kendisini daha iyi durumlara layik gormesini soyle...
ve bu konuda ona destek olacagini da...
Ben yanina gidicem..doktoru ile gorusuyorum onu aricam sabah ilk iş..bu vicdan azabi hic iyi olmadı tek givendigi amnesiydi annesini cok seviyor artik daha da cikmazda annesine bununyapti die ölmek istiyor babaannem yaninda suan yanliz birakmiyorlar teyzeme nasil oneride bulunsam gidip sarilsa hastasin o sen degilsin dese,bu kizin kendini affetmesi lazim

Kuzenim siddete cok karşıdir karinca yuvasini bile farkedince dikkat eder evde bocek gordu öldurmez kiyamam der yavru kedi annesiz kaldi kına gecesi onca telaşın ićinde o kediye şiringa ile süt icirdi ölmesin diye o kadar da melek gibidir iyidir teyzemde oyle cahilligine veriyorum ama hasta biri bunu anlamaz ki kızin atagi geldi simdi daha beter Allah canimi almiyo napim herkese zararm var deyip aglıyor

Her insanin basina gelebilecek bisey. Bana soyle geliyor. Kiz gercekten tacize ugramis ve annesinin tavri karsisinda haksizliga ugradigi icin caresiz hissetmis. Dusunsene tacize ugruyosun annene anlatiyosun ve oturup dinlemek yerine sana kızıyor. Ben olsam bende cildirirdim. Bide enistesi kizin durumunu biliyorsa nasilsa hasta, birine bisey anlatsa nasilsa hasta deyip inanmaz mantigiyla yapmis olabilir. Bu ulkede babalar oz kizlarini taciz ediyor. Verilen cezalarda belli, hatta erkekleri destekleyici yonde. Eniste neden yapmasin ki?

Back
X