• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdime bir çare a dostlar

bsr00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
44
7
36
Sevgilimin psikiyatriste görünmesini istiyorum neden istiyorum çünkü hastalık derecesinde kıskanç ve nasıl katlandığıma kendim bile şaşıyorum artık tükendim baş edemiyorum örnek olarak geçen gün tvden türkü söyleyenleri videoya aldım memleketimle alakalıydı sorun şuymuş elin adamının videosunun telefonumda ne işi varmış buyrun cenaze namazına ordan baya bi tartıştık psikologa gitmem delirmedim o kadar diyo en son skype üzerinden psikologla görüşmeyi kabul etti aksilik o ya aradığımda sekretere seans başı ücreti sorduğumda 400tl dedi ve sadece 45 dakika şans yine yüzüme gülmedi kaldım öyle bi çare de bulamıyorum:KK61: bi önerisi olan var mı canlar

kıskanma nedeni olarak ne söylüyor? birde giyim kuşam her şeye karışıyor mu? eğer huyu buysa değişmesi zor.sizi çok seviyorsa belki biraz değişebilir ama tamamen değil.sizi kaybedeceğinin sinyalini vermeniz lazım.

Devlet hastanelerindeki psikiyatristler olabilir. Normalde aile ve kadın sağlığı merkezinin psikolog ve psikiyatristleri var ama erkeklere bakıyorlar mı bilmiyorum.
Gerçekten normal değilmiş. Allah kolaylık versin.

Şimdi gaddarca mı dersiniz bilmiyorum ama sevgilinizmiş. Bence uğraşmayın huy bu. Huylu huyundan vazgeçmez. Çok yıpranırsınız gibi geliyor.Evli olsanız mücadele edin derdim ama...
Çok zor günler sizi bekliyor gibi.
Allah yardımcınız olsun

kıskanma nedeni olarak ne söylüyor? birde giyim kuşam her şeye karışıyor mu? eğer huyu buysa değişmesi zor.sizi çok seviyorsa belki biraz değişebilir ama tamamen değil.sizi kaybedeceğinin sinyalini vermeniz lazım.
Kıskanma nedeni yok ben böyleyim seven kıskanır istemiyorum başka nedene gerek var mı elle tutulur bi sebep sunamıyo evet giyimime de yakanı kapat bi daha bunu giyme pantolonun dar bu giydiğin içini gösteriyo resmen tül tayt giymem zaten başlı başına yasak gömlek giyince de bi en üst ümüğümdeki düğme hariç hepsi kapalı olcak anlıcağınız fazlasıyla müdahele ediyo kaybetceğini biliyo her kavgada bunu söylüyorum canımlı cicimli konuşup yine kendi fikrini savunuyo kaybetme korkusunun olduğunu da bi çok kez dile getiriyo

Devlet hastanelerindeki psikiyatristler olabilir. Normalde aile ve kadın sağlığı merkezinin psikolog ve psikiyatristleri var ama erkeklere bakıyorlar mı bilmiyorum.
Gerçekten normal değilmiş. Allah kolaylık versin.
Amin canım çok sağol gitse gitmiyo ki doktor ayağına gelcek beyfendinin ona da çözüm buldum ama o da çok pahalı daha yeni mezunuz işsiziz 400tl çok fazla bizim için

Kıskanma nedeni yok ben böyleyim seven kıskanır istemiyorum başka nedene gerek var mı elle tutulur bi sebep sunamıyo evet giyimime de yakanı kapat bi daha bunu giyme pantolonun dar bu giydiğin içini gösteriyo resmen tül tayt giymem zaten başlı başına yasak gömlek giyince de bi en üst ümüğümdeki düğme hariç hepsi kapalı olcak anlıcağınız fazlasıyla müdahele ediyo kaybetceğini biliyo her kavgada bunu söylüyorum canımlı cicimli konuşup yine kendi fikrini savunuyo kaybetme korkusunun olduğunu da bi çok kez dile getiriyo
Siz psikiyatristlik hale gelmeden kaçın kurtulun.

Şimdi gaddarca mı dersiniz bilmiyorum ama sevgilinizmiş. Bence uğraşmayın huy bu. Huylu huyundan vazgeçmez. Çok yıpranırsınız gibi geliyor.Evli olsanız mücadele edin derdim ama...
Çok zor günler sizi bekliyor gibi.
Allah yardımcınız olsun
Amiin çok teşekkür ederim öyle de seneye evlenmeyi düşünüyo ben bu huyu yüzünden korkuyorum sıkıştım kaldım öyle

Ya bırak kıskansın merak etme sonra kıskanmayacak .Ararsın bu kıskanmalarını.

hmm anladığım kadarıyla durum epey vahim.nasıl desem hani huyu değişmez ama siz çok yıpranırsınız.pes edip aman tamma yeterki kavga çıkmasın diye sineye çektiğiniz an savaşı kaybediyorsunuz.yani sürekli didişip ucucndan ucundan bazı noktalardan yasakları deleceksiniz.he sonuçta her konuda istediğiniz özgürlüğe ulaşamazsınız ama şuanki kadar da huzursuz olmazsınız.burda verceğiniz karar birkaç konudaki kıskançlığını halletmem yetecek mi bana sorusu olmalı.tamamen normal birine dönmesini beklemeyin değişmez.bende benzerini yaşıyoyorum bu kadar olmasa da.çok özgürlüğüme düşkün olduğum için ufak bir baskı bile daraltıyor.diyeceğim bu kadar çabanıza değecek biri mi? mesela hiç kıskanmayan biri olur hayatınızda adam da relax biri olur geniş çevre falan bir bakarsınız kıskanç psikopat sevgili siz olmuşsunuz :D sevgiliniz etrafınızda dört dönüyorsa ve sizi kaybetme korkusu varsa sert konuşup biraz huyunu törpüleyebilirsiniz.

Aynı benim sevgilim de öyle ya iki yıldır birlikteyiz geçen misafirliğe gittik tv de eser yenenlerin esprisine güldüm diye bir hafta trip attı. Konu ayrılığa gelince yok bi daha olmayacak yok ben senin baktığın yeri kıskanıyorum ne yapayım deniyor ama. Valla beni sorarsan ben dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıyorum sil baştan başka bir ilişkiyi ne kafam ne kalbim kaldırır diye. İllaki bi gün son bulur herhalde en kötü çoluk çocuğa karışınca. Umarım biz de son bulmayız o arada gerçi.

hmm anladığım kadarıyla durum epey vahim.nasıl desem hani huyu değişmez ama siz çok yıpranırsınız.pes edip aman tamma yeterki kavga çıkmasın diye sineye çektiğiniz an savaşı kaybediyorsunuz.yani sürekli didişip ucucndan ucundan bazı noktalardan yasakları deleceksiniz.he sonuçta her konuda istediğiniz özgürlüğe ulaşamazsınız ama şuanki kadar da huzursuz olmazsınız.burda verceğiniz karar birkaç konudaki kıskançlığını halletmem yetecek mi bana sorusu olmalı.tamamen normal birine dönmesini beklemeyin değişmez.bende benzerini yaşıyoyorum bu kadar olmasa da.çok özgürlüğüme düşkün olduğum için ufak bir baskı bile daraltıyor.diyeceğim bu kadar çabanıza değecek biri mi? mesela hiç kıskanmayan biri olur hayatınızda adam da relax biri olur geniş çevre falan bir bakarsınız kıskanç psikopat sevgili siz olmuşsunuz :KK70: sevgiliniz etrafınızda dört dönüyorsa ve sizi kaybetme korkusu varsa sert konuşup biraz huyunu törpüleyebilirsiniz.
2yıldır çabalıyorum artık yılmaya başladım ona göre hep problem çıkartan benim ben yapmasam hiç bi sıkıntımız olmayacak çok seviyorum o da beni seviyo biliyorum ama daralıyorum yeri geliyo nefes alamıyorum artık bağırış çağrış ama elde var sıfır o söyliceklerini söylüyo ben söylüyorum konu kapanıyo hiç bi şey olmamış gibi davranıyo bi çözüm bi yasak delme hiç bi şey elde edemiyoruz sanırım yavaş yavaş istemeyerek de olsa pes etmeye başladım ama istemiyorum pes etmek :KK43:

Aynı benim sevgilim de öyle ya iki yıldır birlikteyiz geçen misafirliğe gittik tv de eser yenenlerin esprisine güldüm diye bir hafta trip attı. Konu ayrılığa gelince yok bi daha olmayacak yok ben senin baktığın yeri kıskanıyorum ne yapayım deniyor ama. Valla beni sorarsan ben dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıyorum sil baştan başka bir ilişkiyi ne kafam ne kalbim kaldırır diye. İllaki bi gün son bulur herhalde en kötü çoluk çocuğa karışınca. Umarım biz de son bulmayız o arada gerçi.
Umarım pek hayra alamet gibi durmuyo da gerçi sonumuz

2yıldır çabalıyorum artık yılmaya başladım ona göre hep problem çıkartan benim ben yapmasam hiç bi sıkıntımız olmayacak çok seviyorum o da beni seviyo biliyorum ama daralıyorum yeri geliyo nefes alamıyorum artık bağırış çağrış ama elde var sıfır o söyliceklerini söylüyo ben söylüyorum konu kapanıyo hiç bi şey olmamış gibi davranıyo bi çözüm bi yasak delme hiç bi şey elde edemiyoruz sanırım yavaş yavaş istemeyerek de olsa pes etmeye başladım ama istemiyorum pes etmek :KK43:
seni çok iyi anlıyorum.inan tam çaresi yok.dışarıya gezmeye gidip kıyafetten kavga edip dönmek berbat mesela:S hani sosyal paylaşım sitesinde erkek arkadaşlarını silmek fazla samimi olmamanı istemesi normal belki ama anlattığın kadarı fazla.böyle giderse de istemesen de yollarını ayıracaksın.dozunda bir kıskançlık için ilişki bitirilmez ama telefondaki videoya karışan adam yarın seni evden de çıkarmaz.acaba önceki ilişkisinde güven kaybı yaşayacağı bir şeyler mi yaşamış.sanada güvensizlik yaşayıp kısıtlıyor.

İnşallah dediğiniz gibi olur Allah gösterir mi acaba o günleri banaHoppa
Gösterir gösterir inşallah tabi de sonra burda konu açma kocam beni hiç kıskanmıooo diye :KK48:
O sana bak seni çok seviyorum mesajı vermeye çalışıyor şu an, evlenip çocuk olunca böyle olmayacak hasta değilse tabi.

Ya kızlar allah aşkına siz hiç burda evli çocuklu kadınlardan böyle şikayet geldiğini gördünüz mü çok çok azdır.Flört aşamasında belirsizlik hakimdir bu da erkekleri rahatsız ediyor.
Kiminde fazla kiminde az .

seni çok iyi anlıyorum.inan tam çaresi yok.dışarıya gezmeye gidip kıyafetten kavga edip dönmek berbat mesela:S hani sosyal paylaşım sitesinde erkek arkadaşlarını silmek fazla samimi olmamanı istemesi normal belki ama anlattığın kadarı fazla.böyle giderse de istemesen de yollarını ayıracaksın.dozunda bir kıskançlık için ilişki bitirilmez ama telefondaki videoya karışan adam yarın seni evden de çıkarmaz.acaba önceki ilişkisinde güven kaybı yaşayacağı bir şeyler mi yaşamış.sanada güvensizlik yaşayıp kısıtlıyor.
önceki ilişkisinde aldatılmış bana sana güveniyorum erkeklere güvenmiyorum sen onları tanımıyosun diyo sosyal medyada hiç bi hesabım yok hepsini kapattırdı sebebi benim yaptıklarım ettiklerim milleti ilgilendirmezmiş bu şekilde şeyler erkek arkadaşlarımla fazla samimi olmayı geçtim onlarla kökten irtibatımı kestirdi dozunda değil ben de farkındayım kıyafet yüzünden siz de mi tartıştınız

Gösterir gösterir inşallah tabi de sonra burda konu açma kocam beni hiç kıskanmıooo diye :KK48:
O sana bak seni çok seviyorum mesajı vermeye çalışıyor şu an, evlenip çocuk olunca böyle olmayacak hasta değilse tabi.
Hiç kıskanmasın demiyorum keşke bi de dozunu ayarlayabilse hastalık derecesinde olduğunu kabul ediyo ama bi güzelde ben zaten bunu kabul ediyorum ki inkar etmiyorum diyo inşallah değiştiği günleri görücem o zaman zil takıp oynarım işte :21::KK71:

Back
X