derdime bir çare lütfeeeen :( :(

sweetsmile12

Hayat bu hayal ötesi, ne çıkarsa kısmetine.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
184
47
38
mrb arkadaşlar bu aralar hatta şu 9 aydır çok sıkıntılıyım kimseye birşey anlatamıyorum ve artık gitgidede psikolojım bozulcak neredeyse 20 yasındayım görüştüğüm biriyle yeni evlendim 9 aylık evlıyız evlendikten bir ay sonra eşim askere gitti ben kayınvalidemlerle beraber oturuyorm eşimin gelmesine dha 4 ay var ben artık evimi ayırıp yuvamı kurmak istiyorum ama kımse beni anlamıyo kayınvalidem her seye karısıyo benm istediğim hiç bişeyi yapmıyo herşeyi kendsii yönetiyor evlendıgımden beri 1 gun mutlu olmadım klasık kaynana mıhabbetı ama ben cok daraldım eşimde ayrı eve cıkmak okadar kolay değil birgün elbet cıkcaz ama braz sabret diyo 1 aya kadar izine gelcek cocuk yapalım gelmeme az kaldı zaten diyo bende cok hevesliyim ama 2. bir hata yapıpta yıne kayınvalidemlere muhtac olmak istemiyorum offf napıcam benn ya :( :( :( bekleyımm mı direteym mı ayrı ev diye cocuk yapıyımmı yoksa düzenimi kuruncamı yapıyım kimi diyo yap sözün geçer senınle beraber büyür şimdiden birtane yap diyolar noluuuur yardımcı olun lütfeen :(:(:110::110::110::KK34:

mrb arkadaşlar bu aralar hatta şu 9 aydır çok sıkıntılıyım kimseye birşey anlatamıyorum ve artık gitgidede psikolojım bozulcak neredeyse 20 yasındayım görüştüğüm biriyle yeni evlendim 9 aylık evlıyız evlendikten bir ay sonra eşim askere gitti ben kayınvalidemlerle beraber oturuyorm eşimin gelmesine dha 4 ay var ben artık evimi ayırıp yuvamı kurmak istiyorum ama kımse beni anlamıyo kayınvalidem her seye karısıyo benm istediğim hiç bişeyi yapmıyo herşeyi kendsii yönetiyor evlendıgımden beri 1 gun mutlu olmadım klasık kaynana mıhabbetı ama ben cok daraldım eşimde ayrı eve cıkmak okadar kolay değil birgün elbet cıkcaz ama braz sabret diyo 1 aya kadar izine gelcek cocuk yapalım gelmeme az kaldı zaten diyo bende cok hevesliyim ama 2. bir hata yapıpta yıne kayınvalidemlere muhtac olmak istemiyorum offf napıcam benn ya :KK43: :KK43: :KK43: bekleyımm mı direteym mı ayrı ev diye cocuk yapıyımmı yoksa düzenimi kuruncamı yapıyım kimi diyo yap sözün geçer senınle beraber büyür şimdiden birtane yap diyolar noluuuur yardımcı olun lütfeen :KK43::KK43::110::110::110::KK34:

Ev üstüne ev olmaz baştan keşke kabul etmeseydin birlikte oturmayı ..
Şimdi çocuk yaparsan çook beklersin ayrı evi ..

Eşin sana ev için sonra diyorsa sende ev mevzusunu öne sürüp sonra çocuk yapalım ben kendi düzenimi kurup öyle yapmak istiyorum çocuğu de.Böyle bir taktik uygul
onuda denedim tmm sen bilirsin diyo sankı umursamıyo beni evlenmeden önce cok düşkündü ayrı eve geçip rahatına düzenıne bakmak istiyodu şimdi nolduysa ayrılamıyo ailesinden .

Küçük yaşta evlenmişsiniz. Ve orası kv nizin evi. Bebek falan yapmayın sakın, önce size ayrı bir ev açsın.

Küçücük yaşta evlenmişsiniz, eş askerde, kayınvalidelerde yaşıyorsunuz ve de çocuk yapsam mı diyorsunuz.
Kendi evinize de çıkamayacakmışsınız hemen.
Akıl karı mı şimdi çocuk yapmak???[eşim 1-2 seneyı blur diyo kolay değil diyo . eişm beni seviyo yıne mutlu olmamızı ıstıyo ama ortada kalmaktanda korkuyo sanırsam bende cok bunaldım evlenmeden çncede zaten cok sıkıntım vardı evlenmeyı cözm sandım eşimden şikayetci değilim ama hata yaptım farkındayım :((

Bu yasta evleniyorsun eşin askere gidiyor zaten kvnin evinde kocan askerde seni kim takar saniyorsun tabiki kv yonetecek ... ayrica askerden izne gelip bebek yapmak nedir bi evlilik otursun iyice taniyin birbirinizi yasin kucuk eger ki bebek yaparsan kv yanindan cikmayacaksin cooook uzun bi sure buna emin ol cocuk yapinca sozun filanda gecmez sacmalama suan icinde bulundugun durumu daha berbat hale getirmekle duzeltmeye calismak arasinda gidip geliyorsun dikkat et su durumda bi bebek yaparsan herseyi berbat edersin

yarın bir gün anlaşamayıp ayrılmak isteseniz çocuk olduğu için hiç ayrılamayacaksınız önce kendi evine çık daha çok gençsin çocuğa acele etme yoksa derdin ikiye katlanır.Bi yandan k.valide bi yandan çocuk büyüt..

ben olsam kayınvalidemden uzakta kalmak için bir işe girer çalışırım. çocuk işini de evimi ayırdıktan sonra düşünürüm. hamilelik, doğum bunlar stresli olaylar..öncelikle sizin kafanız rahat olmalı.

Kalbinizi kırmış olmayayım şimdiden özür dilerim.Neden acele ettiniz evlilik için, niçin kv oturmayı kabul ettiniz.Baştan yalnış yapmıssınız.Şimdi aklınız başınıza gelmiş ama savaşmak istemiyorsunuz.Kalkanları kılıçları kuşanıp savaşa hazırlanın , istekleriniz çok değil.

Once ayrı ev sonra çocuk dersin.çocukta öyle kolay yapılmıyor dersin. Niye bastan kabul edersiniz ki kv evınde oturmayı.

keesinlikle ayrı eve çıkmadan çocuk yapma. o çocuğu da kayınvaliden büyütür, hiç söz hakkın olmaz. daha da yıpranırsın

bende şimdi bundan korkuyorm bazıları aklıma giriyo yap diye neyın dogru neyın yanlıs oldugunu birturlu bulamıyorum hata üstüne hata yapmaktan korkuyorum :(

sakın hamile kalma korun derim !! eve cıkmaya durumu olmayan bir kocaya cocuk verecek kadın kafayı yemedın umarım.sakın !!!

Bebeği koz olarak kullanın
evimiz olana kadar istemiyorum deyin
kayınvalide çocuk olunca çok daha fazla karışır

Kalbinizi kırmış olmayayım şimdiden özür dilerim.Neden acele ettiniz evlilik için, niçin kv oturmayı kabul ettiniz.Baştan yalnış yapmıssınız.Şimdi aklınız başınıza gelmiş ama savaşmak istemiyorsunuz.Kalkanları kılıçları kuşanıp savaşa hazırlanın , istekleriniz çok değil.

bende öyle diyorm aşime cok fazla bişey istemiyorm sadece ayrı ev cok mu zor diyorum.. dediğim gibi evlenmeden önce cok sıkıntılarım vardı eşim ozamanlar bana cok destek oldu güvendım bende inandm herseyıne çözüm sandım ama değilmişş :(

Back
X