- 24 Aralık 2014
- 184
- 47
- 38
- Konu Sahibi sweetsmile12
mrb arkadaşlar bu aralar hatta şu 9 aydır çok sıkıntılıyım kimseye birşey anlatamıyorum ve artık gitgidede psikolojım bozulcak neredeyse 20 yasındayım görüştüğüm biriyle yeni evlendim 9 aylık evlıyız evlendikten bir ay sonra eşim askere gitti ben kayınvalidemlerle beraber oturuyorm eşimin gelmesine dha 4 ay var ben artık evimi ayırıp yuvamı kurmak istiyorum ama kımse beni anlamıyo kayınvalidem her seye karısıyo benm istediğim hiç bişeyi yapmıyo herşeyi kendsii yönetiyor evlendıgımden beri 1 gun mutlu olmadım klasık kaynana mıhabbetı ama ben cok daraldım eşimde ayrı eve cıkmak okadar kolay değil birgün elbet cıkcaz ama braz sabret diyo 1 aya kadar izine gelcek cocuk yapalım gelmeme az kaldı zaten diyo bende cok hevesliyim ama 2. bir hata yapıpta yıne kayınvalidemlere muhtac olmak istemiyorum offf napıcam benn ya
bekleyımm mı direteym mı ayrı ev diye cocuk yapıyımmı yoksa düzenimi kuruncamı yapıyım kimi diyo yap sözün geçer senınle beraber büyür şimdiden birtane yap diyolar noluuuur yardımcı olun lütfeen