derdime bir çare lütfeeeen :( :(

daha esinle birarada yaşamımızın bile hele bi kendi evine çık kendi düzenini kur sonra çocuk yaparsın nasılsa bu kadar belirsizligin içine birde çocuk doğurup o çocuğun hayatını da mahvetmeyin

son cümleniz benım için cok anlamlıydı:KK9::KK9:eşim beni okadar sıkan bir insan değil çalısmama musade eder ama cocuk olduktan sonra etmez ben önce onu çocuktan vazgeçirmeye çalısacam allahın izniyle ondan sonra evimi ayırmak için dua edicem ve çabalıycam :KK43: :)
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bir an önce kendi düzeninizi kurup istediğiniz huzura kavuşursunuz Hoppa

mrb arkadaşlar bu aralar hatta şu 9 aydır çok sıkıntılıyım kimseye birşey anlatamıyorum ve artık gitgidede psikolojım bozulcak neredeyse 20 yasındayım görüştüğüm biriyle yeni evlendim 9 aylık evlıyız evlendikten bir ay sonra eşim askere gitti ben kayınvalidemlerle beraber oturuyorm eşimin gelmesine dha 4 ay var ben artık evimi ayırıp yuvamı kurmak istiyorum ama kımse beni anlamıyo kayınvalidem her seye karısıyo benm istediğim hiç bişeyi yapmıyo herşeyi kendsii yönetiyor evlendıgımden beri 1 gun mutlu olmadım klasık kaynana mıhabbetı ama ben cok daraldım eşimde ayrı eve cıkmak okadar kolay değil birgün elbet cıkcaz ama braz sabret diyo 1 aya kadar izine gelcek cocuk yapalım gelmeme az kaldı zaten diyo bende cok hevesliyim ama 2. bir hata yapıpta yıne kayınvalidemlere muhtac olmak istemiyorum offf napıcam benn ya :KK43: :KK43: :KK43: bekleyımm mı direteym mı ayrı ev diye cocuk yapıyımmı yoksa düzenimi kuruncamı yapıyım kimi diyo yap sözün geçer senınle beraber büyür şimdiden birtane yap diyolar noluuuur yardımcı olun lütfeen :KK43::KK43::110::110::110::KK34:
Çocuk yap sözün geçer diyenlere inanma çocuğun olunca boşanman daha da zor olur esin onu bence şimdi yapma hamilelik dönemin kötü geçerse kv evinde rahat edemezsin nazin geçemez o yüzden evime taşınmaya çocuk falan yapmam de evine tasin sonra yap çocuğunu

mrb arkadaşlar bu aralar hatta şu 9 aydır çok sıkıntılıyım kimseye birşey anlatamıyorum ve artık gitgidede psikolojım bozulcak neredeyse 20 yasındayım görüştüğüm biriyle yeni evlendim 9 aylık evlıyız evlendikten bir ay sonra eşim askere gitti ben kayınvalidemlerle beraber oturuyorm eşimin gelmesine dha 4 ay var ben artık evimi ayırıp yuvamı kurmak istiyorum ama kımse beni anlamıyo kayınvalidem her seye karısıyo benm istediğim hiç bişeyi yapmıyo herşeyi kendsii yönetiyor evlendıgımden beri 1 gun mutlu olmadım klasık kaynana mıhabbetı ama ben cok daraldım eşimde ayrı eve cıkmak okadar kolay değil birgün elbet cıkcaz ama braz sabret diyo 1 aya kadar izine gelcek cocuk yapalım gelmeme az kaldı zaten diyo bende cok hevesliyim ama 2. bir hata yapıpta yıne kayınvalidemlere muhtac olmak istemiyorum offf napıcam benn ya :KK43: :KK43: :KK43: bekleyımm mı direteym mı ayrı ev diye cocuk yapıyımmı yoksa düzenimi kuruncamı yapıyım kimi diyo yap sözün geçer senınle beraber büyür şimdiden birtane yap diyolar noluuuur yardımcı olun lütfeen :KK43::KK43::110::110::110::KK34:[çocugu yapta cıkamama ayrı ewe kızım cocuk olunca hiç cıkamazsın ayrı ewe sahiplenirler tek yapamazsın derler falan filan yapma ayrı ewe cıkınca yap eşine öyle de

çocugu yapta cıkamama ayrı ewe kızım cocuk olunca hiç cıkamazsın ayrı ewe sahiplenirler tek yapamazsın derler falan filan yapma ayrı ewe cıkınca yap eşine öyle de

mrb arkadaşlar bu aralar hatta şu 9 aydır çok sıkıntılıyım kimseye birşey anlatamıyorum ve artık gitgidede psikolojım bozulcak neredeyse 20 yasındayım görüştüğüm biriyle yeni evlendim 9 aylık evlıyız evlendikten bir ay sonra eşim askere gitti ben kayınvalidemlerle beraber oturuyorm eşimin gelmesine dha 4 ay var ben artık evimi ayırıp yuvamı kurmak istiyorum ama kımse beni anlamıyo kayınvalidem her seye karısıyo benm istediğim hiç bişeyi yapmıyo herşeyi kendsii yönetiyor evlendıgımden beri 1 gun mutlu olmadım klasık kaynana mıhabbetı ama ben cok daraldım eşimde ayrı eve cıkmak okadar kolay değil birgün elbet cıkcaz ama braz sabret diyo 1 aya kadar izine gelcek cocuk yapalım gelmeme az kaldı zaten diyo bende cok hevesliyim ama 2. bir hata yapıpta yıne kayınvalidemlere muhtac olmak istemiyorum offf napıcam benn ya :KK43: :KK43: :KK43: bekleyımm mı direteym mı ayrı ev diye cocuk yapıyımmı yoksa düzenimi kuruncamı yapıyım kimi diyo yap sözün geçer senınle beraber büyür şimdiden birtane yap diyolar noluuuur yardımcı olun lütfeen :KK43::KK43::110::110::110::KK34:
Çık ayrı eve çocuk yap sonra kendi çocuğunu kendin yetiştir başkalarının yanında yetişmesin çünkü çok engel oluyorlar bil diye söylüyorum

Esin de cocuk istiyor ne guzel.
Gel orta yolu bulalim de
Sen ayri eve cikar beni
Ben de kucagina vereyim nur topu gibi bir evladi

Sakinnnn ayrilmadan cocuk yapma.
Kv yaninda sozun gecer saniyorsan yaniluyorsun.

Back
X