Derdime bir çare ! :(

Tamam işte onu demeye demişsin. Arkasında dur sözünün. Seni kısıtladığı bi zamanda açıkça söyle kem küm etme sakın..
Biz evli değiliz bu hareketlerin sıkıyor soğuyorum de. Soğuk konuş. Yüzün gülmesin. Hissettsin rahatsız ettiğini..
Tamam mı canım :34:
simdilik öyle yapiyorum kac gündür, umarim ise yarar :)
tesekkürler..

aay terazımıııııııııı :53: cok dengesızz olurlarrr.. :52:

tanıdıgım bi terazı varrdııı.. amannn benden uzak dursun...
:45: dengesız bişidi..

basima bela mi almisim ben yanii :))

herşeyin çoğu zarar..ne bu yaa okurken içim şişti valla.bu sevgiden değil düpedüz psikolojik sorun..
bi doktora görünmeyi denesin canım erkek arkadaşın.

böyle biriyle nasıl ömür geçer :S özgüven eksikliği olabilir mi hem kıskançlık hem de beni sevmiyorsun tribleri... ama bence bu ilişki fazla sürmez hatta erkek arkadaşın bu durumda uzun ilişki yürütemez.

bende kıskançtım erkek arkadaşım ufak taktiklerle azalttı benimkini nerdeyse kalmadı

öncelikle aşırı olduğunu kendisi kabul etmeli daha sonra kendini dinletmelisin. her an her dk rapor verilmez. önce sana güvencek. bu güven üzerinden biraz taktikler uygulayın siz de üzerine gidin bu kıskançlığın.

inan cok seviyorum, ama bu demek degildir ki her söylenilene de basimi egecegim, benimde kendime has düsüncelerim hislerim var ama degilmi..
ona hosuma gitmeyenleri söyleyince veya onunla hemfikir olmayinca, bu seferde degistigimi ve artik onu sevmedigimi söylüyor..
ben ise artik cok yoruldum bu sacmaliklardan..
tesekkür ederim :(

canım seni çok ii anlıorum. onunla aynı fikirde olmayınca da, anlamadığım sebeplerden ötürü bencil oluodum :S ama asıl bencil olan kendisiydi ve sürekli onun dediği olsun istiodu. ama psikolojik sorunları vardı kesinlikle. sen en az yarayla ondan ayrılmaya çalış derim ben. yoksa ilerde daha büyük sorunlarınız olabilir. biz ilişkimize devam etseydik sonunda ikimiz de tımarhaneliktik bu kadar netim! he ben de 3 sene geçmesine rağmen hala onu çok seviyorum, ama seviorum die de hayatımı mahfedemezdim. mantığımı devreye soktum ve bitirdim. tabi ayrılmak da zor oldu kaç defa tehdit etti kendimi atarım, yok bilmem ne diye :S çok sancılı dönemlerdi. 3 senedir erkek arkadaşım yok ve hayat bana güzelll. sana da tavsiyem kurtul!!!

Back
X