- 13 Nisan 2016
- 14
- 5
- 6
- 36
Şimdi işyerimde hoslandigim biri var onunda benden hoşlandığını düşünüyorum fakat kendisi üssüm olduğu için oldukça mesafeliyiz ve isyerimizde kesinlikle ozel ilişki yasak.. bakislarindan değişen ses tonundan benden hoşlandığını dusunuyorum aramızda fena bir çekim var bana gore kesin boş değil bana.. şimdi bu vatandaş kendi altında çalışanlarını 2 ayda bir arayıp bir çeşit anket yapmak zorunda..10 civari çalışanı var.. bu vatandas ayni gün icinde herkesi aramış sadece beni aramamis.. kendisine herkesi aramissiniz beni aramamissiniz dedigimde yok aramisimdir ulaşamamisimdir belkk hatırlamıyorum dedi ya da listede adın eksik olabilir belki listedeki herkesi aradm çünkü dedi bende önemli değilde merak ettim dedim oda özel bi sebebi yok dedi.. çok üzgün ve gerginim çünkü hoşlandığını düşünürken eminken arayıp aramadigini bile bilmiyor siz aynı anketi yapmak zorunda olsaydınız bu sizin için bir fırsatmi olurdu yoksa heyecanlanıp pot falan kiricaksnz diye aramamazlik yaparmiydiniz? Yani bu bir tesadufse neden ben aranmadim
kendi kendime mi kuruyorum? Başınıza bu tarz bisey geldi mi tecrubeniz varsa paylasirmisiniz