Derdime bir çare

Elsamaria

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
14
5
6
36
Şimdi işyerimde hoslandigim biri var onunda benden hoşlandığını düşünüyorum fakat kendisi üssüm olduğu için oldukça mesafeliyiz ve isyerimizde kesinlikle ozel ilişki yasak.. bakislarindan değişen ses tonundan benden hoşlandığını dusunuyorum aramızda fena bir çekim var bana gore kesin boş değil bana.. şimdi bu vatandaş kendi altında çalışanlarını 2 ayda bir arayıp bir çeşit anket yapmak zorunda..10 civari çalışanı var.. bu vatandas ayni gün icinde herkesi aramış sadece beni aramamis.. kendisine herkesi aramissiniz beni aramamissiniz dedigimde yok aramisimdir ulaşamamisimdir belkk hatırlamıyorum dedi ya da listede adın eksik olabilir belki listedeki herkesi aradm çünkü dedi bende önemli değilde merak ettim dedim oda özel bi sebebi yok dedi.. çok üzgün ve gerginim çünkü hoşlandığını düşünürken eminken arayıp aramadigini bile bilmiyor siz aynı anketi yapmak zorunda olsaydınız bu sizin için bir fırsatmi olurdu yoksa heyecanlanıp pot falan kiricaksnz diye aramamazlik yaparmiydiniz? Yani bu bir tesadufse neden ben aranmadim :KK43: kendi kendime mi kuruyorum? Başınıza bu tarz bisey geldi mi tecrubeniz varsa paylasirmisiniz

Şimdi işyerimde hoslandigim biri var onunda benden hoşlandığını düşünüyorum fakat kendisi üssüm olduğu için oldukça mesafeliyiz ve isyerimizde kesinlikle ozel ilişki yasak.. bakislarindan değişen ses tonundan benden hoşlandığını dusunuyorum aramızda fena bir çekim var bana gore kesin boş değil bana.. şimdi bu vatandaş kendi altında çalışanlarını 2 ayda bir arayıp bir çeşit anket yapmak zorunda..10 civari çalışanı var.. bu vatandas ayni gün icinde herkesi aramış sadece beni aramamis.. kendisine herkesi aramissiniz beni aramamissiniz dedigimde yok aramisimdir ulaşamamisimdir belkk hatırlamıyorum dedi ya da listede adın eksik olabilir belki listedeki herkesi aradm çünkü dedi bende önemli değilde merak ettim dedim oda özel bi sebebi yok dedi.. çok üzgün ve gerginim çünkü hoşlandığını düşünürken eminken arayıp aramadigini bile bilmiyor siz aynı anketi yapmak zorunda olsaydınız bu sizin için bir fırsatmi olurdu yoksa heyecanlanıp pot falan kiricaksnz diye aramamazlik yaparmiydiniz? Yani bu bir tesadufse neden ben aranmadim :KK43: kendi kendime mi kuruyorum? Başınıza bu tarz bisey geldi mi tecrubeniz varsa paylasirmisiniz
İstifa edebilirsiniz.
Madem aynı işyerinde özel ilişki yasak,bakalım biriniz dışarıda olunca neler olacak?
Ömür boyu platonik takılacak değilsiniz ya?

İstifa edebilirsiniz.
Madem aynı işyerinde özel ilişki yasak,bakalım biriniz dışarıda olunca neler olacak?
Ömür boyu platonik takılacak değilsiniz ya?

Hahaha hemcins olduğumuz nasıl ortada aynısını düşündüm hatta uyguliycam gibi..ama ya kendi kendime gelin güvey oluyorsAm ? Keşke şu sadece beni aramama olayı olmasaydı çünkü ozamana kadar benden hoslandigina emindim..sadece beni aramamis olması iyiyede işaret olabilir kotuyede..:((

Hahaha hemcins olduğumuz nasıl ortada aynısını düşündüm hatta uyguliycam gibi..ama ya kendi kendime gelin güvey oluyorsAm ? Keşke şu sadece beni aramama olayı olmasaydı çünkü ozamana kadar benden hoslandigina emindim..sadece beni aramamis olması iyiyede işaret olabilir kotuyede..:KK43:(
İroni yaptım,yanlış anlamışsınız.
Ben olsam istifa etmem.
Adamın duyguları çok yoğun olsaydı zaten açılırdı,gizliden de olsa ilişkiyi sürdürürdü.
İş ciddiye bindiyse kim için daha uygunsa o istifa ederdi.

İroni yaptım,yanlış anlamışsınız.
Ben olsam istifa etmem.
Adamın duyguları çok yoğun olsaydı zaten açılırdı,gizliden de olsa ilişkiyi sürdürürdü.
İş ciddiye bindiyse kim için daha uygunsa o istifa ederdi.

Yani sonuçta eğer hoslansaydi bu arama onun için bi fırsat olurdu başbaşa telefn sohbeti sonuçta :( fena yikildimya

Yıkılacak bir durum yok ki.
Herkes birbirinden hoşlanmak zorunda değil ki...
Evet tabiki öyle ama dusunki hoslandigindan çok eminsin ama bi şey oluyor ve o tüm inandigin şey kendi icadinmis..çünkü son bir aydır hoslandigina emin yaşayıp duygularımı bastirmadim besledim..bide acaba cekindimi dedim aramadi çünkü böyle bi durumda ben arayamazdm bide böyle düşünerek duygularımı beslemeye devam edecektim ama gordumki böyle dusunen sadece benim :D

Evet tabiki öyle ama dusunki hoslandigindan çok eminsin ama bi şey oluyor ve o tüm inandigin şey kendi icadinmis..çünkü son bir aydır hoslandigina emin yaşayıp duygularımı bastirmadim besledim..bide acaba cekindimi dedim aramadi çünkü böyle bi durumda ben arayamazdm bide böyle düşünerek duygularımı beslemeye devam edecektim ama gordumki böyle dusunen sadece benim :KK70:
Bence karşı taraf açılmadan duyguları hakkında emin olmayın.
Sonuçta kendiniz üzülürsünüz.

Bence onun yaptığı her şeye fazla anlam yüklemişsiniz. siz hoşlandığınız için. erkeler öyle değil. hoşlanıyorsa mutlaka çaba sarf eder. Erkekler avcıdır çünkü. Anlam yüklemeyi bırakın. Eğer bir şeyler hissediyorsa gelir. Size açılmıyorsa da emin olmadan her şeye anlam yüklemeyin, yoksa siz üzülürsünüz.

Bence onun yaptığı her şeye fazla anlam yüklemişsiniz. siz hoşlandığınız için. erkeler öyle değil. hoşlanıyorsa mutlaka çaba sarf eder. Erkekler avcıdır çünkü. Anlam yüklemeyi bırakın. Eğer bir şeyler hissediyorsa gelir. Size açılmıyorsa da emin olmadan her şeye anlam yüklemeyin, yoksa siz üzülürsünüz.

Evet dusununce bunun üstüne iyice emin oldum anlam yukledigime..çünkü bu onun için bi fırsat olmalıydı..belkide bu tesadüf bana bi mesajdi uykudn uyanmam için :) zaten farklı bir şubeye gececegim bugün patronumla karar verdik orada bana ihtiyaç var..yani artık onu ayda yılda bir gorucem belkide hiç gormicem..

Evet dusununce bunun üstüne iyice emin oldum anlam yukledigime..çünkü bu onun için bi fırsat olmalıydı..belkide bu tesadüf bana bi mesajdi uykudn uyanmam için :) zaten farklı bir şubeye gececegim bugün patronumla karar verdik orada bana ihtiyaç var..yani artık onu ayda yılda bir gorucem belkide hiç gormicem..
Kaderinde varsa olur, yoksa da zorlama. Bir kitapta okumuştum. İlişkiler konusunda. Kitabın adını hatırlamıyorum ama sperm gibi olmayın, siz dişisiniz. Yumurta gibi davranın, bırakın o size gelsin diyordu.

Aynen öyle..kader bana cevabimi verdi aramadigi gün :rolleyes:. Şimdi bugünde ikinci cevabını verdi farklı bi şubeye gitmem gerekmesiyle :D ya üzülmüyorum aslindada ama 1 aydır kafa karışık yaşıyorum stresli ise gidip işten stresli dönüyorum bunların bosyere olmuş olmasına kıziyorum:)) bide umarım ben ona hoslandigima dair mesajlar vermemisimdir farkında olmadan :))

ayy boşver onu yaa hoşlanan adam ne yapar ne eder ulaşırdı. şu sevmeyen adamlar için bunalım takılmayı bırakmalıyız kız milleti olarak.
aslında senin durumuna benzer bir durum yaşadım ben de. hareketlerini hoşlanıyor olarak algıladım. sonra bir gün beni bir şey için araması gerekti yani haber verme anlamında. gerçi numaram yok ama istese çok kolay bulabilir. neyse bu bana arayıp da haber vermeyince umudu kestim.

bize adam mı yok boşveerrr bacım yaa

ayy boşver onu yaa hoşlanan adam ne yapar ne eder ulaşırdı. şu sevmeyen adamlar için bunalım takılmayı bırakmalıyız kız milleti olarak.
aslında senin durumuna benzer bir durum yaşadım ben de. hareketlerini hoşlanıyor olarak algıladım. sonra bir gün beni bir şey için araması gerekti yani haber verme anlamında. gerçi numaram yok ama istese çok kolay bulabilir. neyse bu bana arayıp da haber vermeyince umudu kestim.

bize adam mı yok boşveerrr bacım yaa

Aynen durum birebir nerdeyse :)) benimde listede adım yokmuşmus falan..başka şubeye geçmem fikride kendisinden çıkmış tamamen ümidi kestim yanı :D:D

Herkese tekrar merhaba :))
Diger subeye gecis yaptiktan bir sure sonra bana mesaj yazdi ozur dileyerek benimlle yuzyuze gorusmek istedigini ama eger ben istemiyorsam cok uzgun oldugunu ve bu konuyu kapatacagini soyledi..yemek Icin randevulastik bu pazar bulusucaz :) ve hergun konusuyoruz sube degisikligimi kendisi bilerek organize etmis ve beni cok heyecanlandigi Icin aramamis..bayram için çikolata kutusu gönderdi :$ kimse ümidini kaybetmesin herşey olumsuz gözükürken ve giderken hiçte göründüğü gibi değilmiş..

benim bir arkadaşımda böyle hergün anlatıyordu, bana bunu dedi, bana böyle baktı, şu oldu bu oldu diye. aradan baya zaman geçti. bizde onu cesaretlendirdik. yeter artık başlayacaksa başlasın ilişkiniz diye. sonra adam kıza demez mi "ben nişanlıyım" :halay:

Back
X