• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdime çare arıyorumm :))

Gseren25

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
5
0
6
35
İstanbul
Merhaba bayanlar biraz yardım ve akıl almak istiyorum..
4 aylık bir ilişkim var biliyorum çok yeni ama 2 3 yıllık da bir arkadaşlığımız var. 2 3 haftadır çok karmaşık şeyler yaşıyorum
erkek arkadaşım bunalımda gibi bir şey herşeyden sıkılmış durumda ama bunun nedeni ben mi yoksa arkadaş çevresimi anlamıyorum
arkadaş çevresi böyle sürekli birlikte olmayı isteyen tipler benim yanıma gelirken bile erkek arkadaşıma trip atıyolar
bu akşam konuştuklarımız çok canımı sıktı herşeyden soğudum diyo benden demi diyorum kendine pay çıkartma genel konuşuyorum herşeyden diyo benim yanıma geldiğinde sıkılıyomusun dedim bazen deid tartıştığımız zamanlar sıkılıyomş ama beraberken çok nadir tartışıyoruz toplasan 2 kere. akşam eve geldiğim de aradı bişi diyomusun dedi kapatırken seni seviyorum dedim iyi geceler dedi kapattı kaldım öyle

bana bi akıl verin napim ben :43::43:

Canim öncelikle sunu soyliyeyim sana bence sen fazla baglanma bu arkadasa cunku tipik erkek yontemidir ayrilmak icin aslinda bahane ariyordurda bulamiyordur seni bezdirmeye calisiyordur.hic uzmede kendini bence sende o aramadan arama sende ne yakin ol ne de uzak bence

bugune kadar sevdiğine emindim bugun söylediklerini unutamıyorum özellikle davranışları çok çelişkili geliyo. teşekkür ederim cevabın için :)

Nedemek canim :) valla aynisi basima geldigi icin ben yandim sen yanma istedim :) :) :p benimde kör olasica eski sevgilim aynisini yapmisti cok bunaldim hersey ustume geliyor yasamak istemiyorum vs vs meger herifi eski sevgilisi ariyormus da ayrilmak icin bahaneler buluyormus :) tabiii sonra cikti serefsizin oyunu ortaya bastim tekmeyi tabi ilk basladigimiz zamanlar baya sorunlu basladi iliskimiz yani bizden yana bisey yoktu ama hem benim ablamgiller hemde arkadaslarimiz istemiyordu birlikte olmamizi ama biz hepsine ispatladik sozde sevgimizi baya savastik bende saf saf ayy canimm beni nekadar seviyor falan diyorum baya bir muddet sonra eski sevgilisi aramaya baslamis sonrasi iste ergen tripleriydi anlattigim gibi :) :) onun icin canim zamana birak biseyleri hakkinizda hayirlisi neyse o olsun

bizim de sorunluydu ama arkadş ortamımz yüzünden atlattık ailesi filan biliyo beni eskiden böyle bir şey yoktu doğum günümde bana pasta yapmış insan :) 2 gün önce bilgisayar da bir program yazıp bana yollamştı seni seviyorumlar filan bugun yanımda bi ruhsuzluk bi bezmişlik konuşmaları filan kafam allak bullak oldu. telefonu kapattmştım beni dışarı çıktım sanmış bütün gittiğim yerlere gitmiş gece gece birazda ona kızdı ama çok iyi olduu baya merak etmiştir ohh canıma değsin :)
tek çare burası düşündüm iyi ki öyle yapmışım :)

Iyi yapmissin canim arada bir merak ettirmek lazim :) :) baska turlu yola gelmez bu erkek milleti :p demekki seviyor seni canim yoksa merak edip neden gece gece adam seni arasin dimi ama :) :) azcik burnunun surtulmeye ihtiyaci var sanırım :) ;) durmak yok yola devam :) :)

2,3 yıllık arkadaşlıktan sonra sevgiliye dönmek, kafasında soru işaretleri oluşturabilir. Acaba iyimi yaptım, kötü mü yaptım? Ne yapıyorum ben? Kim bu, ben kimim falan modunda ışığı arıyor olabilir. :37: işin özeti zamanla anlaşılır diyorum.

merhaba bayanlar biraz yardım ve akıl almak istiyorum..
4 aylık bir ilişkim var biliyorum çok yeni ama 2 3 yıllık da bir arkadaşlığımız var. 2 3 haftadır çok karmaşık şeyler yaşıyorum
erkek arkadaşım bunalımda gibi bir şey herşeyden sıkılmış durumda ama bunun nedeni ben mi yoksa arkadaş çevresimi anlamıyorum
arkadaş çevresi böyle sürekli birlikte olmayı isteyen tipler benim yanıma gelirken bile erkek arkadaşıma trip atıyolar
bu akşam konuştuklarımız çok canımı sıktı herşeyden soğudum diyo benden demi diyorum kendine pay çıkartma genel konuşuyorum herşeyden diyo benim yanıma geldiğinde sıkılıyomusun dedim bazen deid tartıştığımız zamanlar sıkılıyomş ama beraberken çok nadir tartışıyoruz toplasan 2 kere. Akşam eve geldiğim de aradı bişi diyomusun dedi kapatırken seni seviyorum dedim iyi geceler dedi kapattı kaldım öyle

bana bi akıl verin napim ben :43::43:

kim bilir belk bir derdi vardır
belki aile sorunu vardır
belki maddiyat sorunu
belkide (her zamanki tipik yarıda bırakma erkeklerinden biridir)
bu erkekler fazla ilgidende çekebiliyolar kendilerini
yada başka biri var

her bi şeyin açıklması vardır
kimi zamanı bekler sölemk için
kimide sessizce çekilmeyi
ama hep bunu erkekler nedense aşık ettikten sonra yaparlar
tek yaptıkları sessizce çıkmak kör olasıcalar
girmeyin ozaman hayatımıza alabora etmek için kardeşim kızlarımızı bizi

eyer seni ilerdede böle üzücekse şimdiden bitsin ablam bitsin ki ilerde yaşıcağın güzel yılların hayatın olsun
:54:

gelişmeler var hanımlar ama olumsuz sanırım bugun dısarı cıkarken haber vermek için mesaj attım tamam dedi bende dayanamayıpp su moddan cık artık yeter dedim zor dedi ben üzülüyorum artık dayanamıyorum benim yüzümden böyleyse bilmiyorum artık dedim konusuruz yarın dedi şimdi söyle ne dicksn dedim yarın güzelce konusuruz dedi. arkdslarıyla konuştum onların yanında da durgunmuş arkdşndan aradım sıkıldıgı arkdşlrnınn yanındaymış oyun oynuyolrmş 101 okey filan sen napıyosun fln dedi bende anlttm tamam o zaman dedi verdm arkdşıına yarın söyliceklerinden cok korkuyorum gecmez bu aksam

gelişmeler var hanımlar ama olumsuz sanırım bugun dısarı cıkarken haber vermek için mesaj attım tamam dedi bende dayanamayıpp su moddan cık artık yeter dedim zor dedi ben üzülüyorum artık dayanamıyorum benim yüzümden böyleyse bilmiyorum artık dedim konusuruz yarın dedi şimdi söyle ne dicksn dedim yarın güzelce konusuruz dedi. arkdslarıyla konuştum onların yanında da durgunmuş arkdşndan aradım sıkıldıgı arkdşlrnınn yanındaymış oyun oynuyolrmş 101 okey filan sen napıyosun fln dedi bende anlttm tamam o zaman dedi verdm arkdşıına yarın söyliceklerinden cok korkuyorum gecmez bu aksam

Canım valla ne dıyeyım düşünmemeye çalış hayırlısını iste ALLAH tan

Back
X