• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdime çare baytarım yok :) Babam ve yasakları...

vrecel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
359
93
118
arkadaşlar şimdi yazcaklarımı okuduktan sonra büyük ihtimalle derdin de bu muydu diyeceksiniz ama her insanında derdi kendine göre büyüktür benim sorunlarım babamla
aslında babamla aramız iyi onun dediklerini yapıp kafama göre takılmadığım zamanlarda severimde babamı ah bide düşüncelerimiz uyuşsa yasaklar şunlar
sıfır kollu
düşük kol
şort
dar paça yada üstü dar pantolonlar
diz altında olmayan etekler
yüksek topuklu ayakkabılar
oje
saç boyama
lens

aklıma gelenler bunlar daha vardır zamanında sizde yaşadınız mı nasıl karşıladınız ne yapmamı öneririrsininz
bu arada yaşımda 20 üni 1.sınıfım ama farkında değilim giyinişim hala çocuk gibi bundan çok rahatsızım boyum 1,63 kilom 63 :)
kilom aslında öyle değildi ama 1 sene sınava evde hazırlanınca stres birde bir arkadaş grubum var hepsi çok güzel ve şık giyinen insanlar bnde öyle olmak istiyordum
ama olamadığım için hiç dışarıda çıkmadım kimseylede görüşmedm bundan kilo aldım şimdi diyet yapıyorum birde boyum biraz daha uzun olsa göze batmıycam kısa olunca liseliler
gibi oluyorum biraz dertlenmişim daha şuraya gitme şunu yapmaları saymıyorum

Ben de 19 yaşındayım.Benim böyle sorunlarım yok Allah'tan ama çevremde var.
Madem yasak sende bunları giymeden şık olmaya bakıcaksın :)

Oje,lens,çok topuk olmadan da gayet güzel giyinebilirsin bence.
Ama pantolon konusunda babanla konuşabilsin sonuçta artık pantolonların %80 i dar oluyor.

Sorununuz şık olamamak mı babanızın yasakları mı. Tesettürlü bile olup çok şık olanları bilirim. Mesele yakıştırmakta. Ama sanırım siz istediğiniz gibi giyinemediğiniz için dertlisiniz. Haklısınız da kendinizce. Yasaklarınız çok makul değil. Konuşarak ikna edebilseniz keşke babanızı

bi de şu konu başlığınızı yakıştıramadım size. Derdinize çare ararken baytar soruyorsunuz. Baytar değilim ama yine de fikrimi söylemek istedim

Arkadaşlar konu sahibi başlık olarak bir şarkı sözünü seçmiş yadırgamayın lütfen.
Benim de severek dinlediğim eski bir sago parçasına ait bu sözler

Arkadaşlar konu sahibi başlık olarak bir şarkı sözünü seçmiş yadırgamayın lütfen.

Afedersiniz.. Ben bu şarkıyı hiç duymamıştım.
Duysaydım da yadırgayabilirdim. Konu açarken bana yorum yapacak olan arkadaşlara saygımdan böyle bir şarkı sözünü seçmezdim

Konu başlığı olarak tercih edilip edilmemesi tabi ki tartışılır.
Ben sadece konuya açıklık getirmek için söyledim.
Konu sahibi arkadaş zannederim yaş itibariyle bir de sevdiği bir şarkıyı anmak adına böyle birşey yaptı.
İyi niyeti bozmamak lazım.
Herkese iyi paylaşımlar:3:

Sago parçası olabilir isterse padişah fermanından alıntı olsun!

Burdaki insanlar baytar mı?Böyle birşeyin şakası,şarkı sözü bile olamaz.

Baytarını yanlış yerde arıyorsun konu sahibi..

sıfır kollu
düşük kol
şort
dar paça yada üstü dar pantolonlar
diz altında olmayan etekler
yüksek topuklu ayakkabılar
oje
saç boyama
lens

Canım bunları giyemiyorsun diye arkadaşlarınla çıkmıyor musun ?
Herkes bunları yapmıyor ki.Yani her şık genç kız,illaki bunlarla şık değil.
Hatta bazıları bana çok gereksiz geldi.Mesela lens ? Şort da öyle her yere giyilebilecek birşey değil.
Normal kesimli bir jean,babet ve gömlekle de şık olabilirsin.
Özgür olmak istiyorsun,haklısın ama biraz da ailemize ve çevremize uygun giyinmek durumundayız.Belki babanla zıtlaşmazsan,zamanla fikri değişir.

sıfır kollu gıyınce ne oluy?Sen de kısa kollu gıyersın sana tutup da ortun dememıs kı..Yat kalk dua et unı ye gondermıs benımkı ona da gondermedı.........

bu kadarda abartmayin yaaa..
bense cok begendim konunun basligini..
cünkü bu bölümede uymus icindeki anlam..
size baytar diyorsa kendinede hayvan mi demek istiyor ??
sacmalamayin bence..
neyden neyi cikarmissiniz..

ben gayet iyi bir niyetle cevap verdim.Başlığın şarkı sözü olduğunu biliyordum takılmadım bile.Bunda büyütcek çok bişey de yok açıkcası :85:

ya bi konu başlığını bu kadar olay yapacak ne var anlayamadım alemsiniz ya :1:
feriha gibi evde normal giyip dışarı çıkınca sokakta üstünü değiştiremeyeceğine göre(bu şakaydı benimde bu lafımı ciddiye almayın :68: ) babanın yasakladıklarını giymeden şık olmaya başlayacaksın arkadaşım ayrıca kilon da abarttığın kadar değil bence :21:

Son düzenleme:
dar giyemiyorsan boyfriend jeans giy sende hem gün gelecek bu yasakları özleyeceksin :34:

Konu sahibinin bu kadar değişik bir çıkış yapması normalse,

Bizimde bunu tuhaf ve saçma olarak algılamamız o kadar normal.

Konu başlığını beğenen ve üyelere 'saçmalamayın' diyebilen bir üyenin kendisi çok mu doğru acaba?

'Baytarım yok' başlığını beğenmişsiniz ne kadar doğrusunuz..Ben beğenmedim mesela ne kadarda saçmayım değil mi?

Konu başlğı Sagopa Kajmer'in blr şarkısınız sözü,amma da abartmışsınız yani.Kız lafın gelişi yazmış

bende konuyu actim ve baktim.. aaaa bana baytar demis .. nasil cevap vereyim :OOO
seklinde düsünmedim.. sagopa kajmer gibi kalite bir adamin sözlerini kullanmis..
yanlis anlasilacak bisey yok..

Back
X