• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdime çare baytarım yok :) Babam ve yasakları...

şarkıyı ben de bilmiyordum; ama çok da yadırgamadım, esprisini sezdim :) ama sadece şunu merak ediyorum, diyelim ki hakikaten yorumda bulunacaklara "baytar" dedi konu sahibi.. baytar, veteriner hekim demek. neden bu kadar tepkili yaklaşıldığını anlamadım.
neyse, kurallarla yaşamak sıkıntılıdır; ama madem sorun çıkıyor, bence bu kısıtlamaları göz önünde bulundurarak da şık olabilirsin, takma kafana. boy konusunda ise bana göre gayet boylusun :) yapma allah aşkına sen öyle dersen biz ne yapalım :) benim boyum 1.55; ama ona göre giyinirim ben de. sen kendi tarzını yarat, boşver :)

küçüçük bi espriyi kompleks haline getirecek insanlar var KK da malesef :37:

Arkadaşlar konu başlığına anlamlar yüklemeyelim,sonuçta "baytar" veteriner hekim demek..alınmaya gerek yok,konu dışına çıkmayalım lütfen :))

bence hiçte sorun değil bunları yapmadan giymedende şık olunur allahtan rap müzik dinlemenize kızmıyor sanırım babanız :27:

Son düzenleme:
Kendi kendimize yazmış durmuşuz. Konu sahibi yok. Açmış konuyu gitmiş.
Zamanınız yoksa eğer...
En azından yorumları okuyabilecek vaktiniz olduğunda açsaydınız konuyu. Hiç mi merak etmediniz ne yazdılar diye
Ya da laf olsun benim de konum olsun diye mi.

merak etmezmiyim ama benim okulum ikinci öğretim o yüzden sabah bakabiliyorum birde bu kadar yorum yazılacağını hiç tahmin etmemiştim konu başlığınıda herkes çok bunaldım derdim var sıkıntılıyım gibi şeyler yazmıl bende biraz espri olsun merak uyandırsın diye öyle yazdım alınan arkadaşlar varsa kusura bakmasın

söylediklerinize gelince ne biliyim işte yasaklar olunca cazip geliyor galiba özellikle oje herkes sürüyor ben süremiyorum içime oturuyorum okulda arkadaşım oje süren biri seni hiç ojeli görmedim bi gün sürsene diyor bende ellerim güzel değil oje sevmiyorum diyorum yalan söylüyorum

sonra bi alışverişe çıktığımda deniyorum kıyafet ya bu çok mu açık abartılı mı bşy mi der bu çok mu dar diye kendi kendime düşünüp strrese giriyorum herkes aa şu çok güzelmiş şuda çok güzelmiş derken ben hem giyinmekten hemde alışveriş yapmaktan soğudum diyorum bende kendime göre bişyler bulabilirm diye alışverişe çıkıyorum kotlar ya çok bol yada çok dar kısa kollular bile artık kısa kollu değil düşük kol diye geçiyor elbise giymeyi çok severim elbiselerde v yaka tamam içime boyundan bağlama zaten giyerim ama elbiseler sıfır kollu üstünede bide bolera giydim mi yaz günü artık kat kat olurum
kilom normal olabilir ama basen ve popom var onları eritmem lazım

merak etmezmiyim ama benim okulum ikinci öğretim o yüzden sabah bakabiliyorum birde bu kadar yorum yazılacağını hiç tahmin etmemiştim konu başlığınıda herkes çok bunaldım derdim var sıkıntılıyım gibi şeyler yazmıl bende biraz espri olsun merak uyandırsın diye öyle yazdım alınan arkadaşlar varsa kusura bakmasın

söylediklerinize gelince ne biliyim işte yasaklar olunca cazip geliyor galiba özellikle oje herkes sürüyor ben süremiyorum içime oturuyorum okulda arkadaşım oje süren biri seni hiç ojeli görmedim bi gün sürsene diyor bende ellerim güzel değil oje sevmiyorum diyorum yalan söylüyorum

sonra bi alışverişe çıktığımda deniyorum kıyafet ya bu çok mu açık abartılı mı bşy mi der bu çok mu dar diye kendi kendime düşünüp strrese giriyorum herkes aa şu çok güzelmiş şuda çok güzelmiş derken ben hem giyinmekten hemde alışveriş yapmaktan soğudum diyorum bende kendime göre bişyler bulabilirm diye alışverişe çıkıyorum kotlar ya çok bol yada çok dar kısa kollular bile artık kısa kollu değil düşük kol diye geçiyor elbise giymeyi çok severim elbiselerde v yaka tamam içime boyundan bağlama zaten giyerim ama elbiseler sıfır kollu üstünede bide bolera giydim mi yaz günü artık kat kat olurum
kilom normal olabilir ama basen ve popom var onları eritmem lazım

Kendinizi çok sevin. Fiziğini beğenmeyenlere tek tavsiyem bu. Eliniz ayağınız sapasağlam. Gözünüz görüyor. Bedensel engeliniz yok. Hoş olsa ne olur. Nefes alabiliyorsunuz ya. Herşeyden önemlisi bu. Düşünebiliyorsunuz. Allah beterinden saklasın. Dert etmeyin bunları.
Elbette ki 19 yaşınızdasınız ve giyim özgürlüğü sizin hakkınız.
Ben bu kısıtlamalar öyle kızarım ki. Bu yaşlarda bu kısıtlamardan kaçmak için yanlış evlilikler yapılabliyor.
Okulunuza odaklanın. iyi bir meslek sahibi, iyi bir insan olmak için uğraşın. Diğerlerini biraz daha zaman sonra yapabilirsiniz

çok güzel söylüyorsunuz ama birde şöyle diyorum gençlik yaşımdayım ilerde evlilk iş güç derken hem belki kocam izin vermiycek bilemem bu çağları güzel yaşamadıktan sonra diyorum ojeyi filan ilerde sürmem belki namaz filan kılarsam diye şimdi hevesimi alıyım

Son düzenleme:
çok güzel söylüyorsunuz ama birde şöyle diyorum gençlik yaşımdayım ilerde evlilk iş güç derken hem belki kocam izin vermiycek bilemem bu çağları güzel yaşamadıktan sonra diyorum ojeyi filan ilerde sürmem belki namaz filan kılarsam diye şimdi hevesimi alıyım

Elbette ki bunlar en doğal istekleriniz. Ama aile içi krize neden olacaksa hiç boşuna üzmeyin kendinizi. Namaz kılarken de oje sürülür. Niye sürülmesin ki. Ojelerinizi çıkarırsınız alırsınız abdestinizi kılarsınız yine sürersiniz. Beş dakika vakit alır en çok.

bilmiyorum işte şuan genç olunca onlardan hevesini almak istiyor

Elbette ki bunlar en doğal istekleriniz. Ama aile içi krize neden olacaksa hiç boşuna üzmeyin kendinizi. Namaz kılarken de oje sürülür. Niye sürülmesin ki. Ojelerinizi çıkarırsınız alırsınız abdestinizi kılarsınız yine sürersiniz. Beş dakika vakit alır en çok.

Her namaz vaktinde çıkarılıp nasıl tekrar sürülecek ki oje?

Farkettim bunu. Diğer mesajlarınızı okuyunca.. Hep kozmetikle ilgilenmişsiniz.
Demek ki çocuklarda neyi yasaklarsanız oraya eğilim duyuluyor

evet kozmetikle ilgilenirim çünkü cildimi temiz olmasına özen gösterrim ondan birazda kozmetiğime bişey demez bende zaten fazla sevmem tek sevmedği kozmetik oje

Back
X