- 20 Haziran 2022
- 7
- 5
- 1
- 37
- Konu Sahibi laktozsuzsutt
Yanarım ki ne yanarımÜroloji yerine jinekoloğa gitseydiniz sorununuz hallolmustu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanarım ki ne yanarımÜroloji yerine jinekoloğa gitseydiniz sorununuz hallolmustu![]()
Teşekkür ederimÇok tatlısınız bu aradailaçla tedavi oldum demişsiniz sizinki de gülünce mi olan birşeydi?
Mutlaka sorun iyi tesadüf olmuş üroloji bişiy bulamazsa kadın doğuma yönlendirir aslında sizin buraya konu açıp öğrenmeniz gerekiyormuş bu durumu demekkiHerkes kadın doğum demiş ama ürolojiyle alakalı olan bir şey değil mi? Ben yanlış yerde mi tedavi aramışımYarın randevum vardı kadın doğumda tesadüfen iyi ki konu açmışım, normalde ona sormak aklıma gelmezdi ama soracağım, teşekkür ederim
Doktorlara göre her şey normal gözüküyorsa belki psikolojik bir durumdur. Bununla ilgili doktorlar bir şey dedi mi?Herkese merhaba,
Benim bir derdim var çocukluğumdan beri, tedavi edilemeyen bir durum, yakın zamanda doktorla da görüştüm tedavisi olmayan bir durum dedi. Sadece annem bilir bu sorunumu, kimseye anlatamam zaten. Gülünce altına kaçırma sorunu.
Bu kez beni tanımıyorsunuz diye rahatça yazabilirim. İlkokulda da vardı bu sorun, ortaokul ve lisede de. Arkadaşlarımla gülünce, eğlenirken baya baya kaçırıyordum, az da değil. Lisede önlemler almaya başladım ama onun öncesinde birkaç kere rezil olmuşluğum vardı arkadaşlara, akrabalar falan(10-11 yaşlarımda) şahit oldular yani. Travma olarak kalmıştır hatta o anılar benimle. Diğerlerinde farkedilmedi, lisede falan. Tedavi için birkaç kez doktora gittim küçükken de, testler yapıldı, mesanem falan herşey normal.
Şuan bir süre aradan sonra işe başladım, çalışma arkadaşlarım espri yapsalar aman gülerim diye korkar hale geldim, ve maalesef uzun zamandır olmayan durum yine başladı. Bir şekilde gizliyorum, idare ediyorum diyelim ama artık sosyal fobiye dönüşüyor, iş hayatını bırakmayı düşünüyorum hatta, eşim de bilmiyor ona da diyemem hiç. Yaşım da 30larda. Küçüklüğümden özgüvensizliğim de buradan geliyor. Bu sorunu yaşayan oldu mu? Bu konuda tedavi olan varsa duyan bilen lütfen yardımcı olun, eve kapatacağım kendimi sanırımçok utanıyorum neden benim böyle sorunum var diye kendi kendimi yiyorum
Herkes kadın doğum demiş ama ürolojiyle alakalı olan bir şey değil mi? Ben yanlış yerde mi tedavi aramışımYarın randevum vardı kadın doğumda tesadüfen iyi ki konu açmışım, normalde ona sormak aklıma gelmezdi ama soracağım, teşekkür ederim
Çok şaşırdım, çok üzüldüm. İnşallah tedavisi bulunurHerkese merhaba,
Benim bir derdim var çocukluğumdan beri, tedavi edilemeyen bir durum, yakın zamanda doktorla da görüştüm tedavisi olmayan bir durum dedi. Sadece annem bilir bu sorunumu, kimseye anlatamam zaten. Gülünce altına kaçırma sorunu.
Bu kez beni tanımıyorsunuz diye rahatça yazabilirim. İlkokulda da vardı bu sorun, ortaokul ve lisede de. Arkadaşlarımla gülünce, eğlenirken baya baya kaçırıyordum, az da değil. Lisede önlemler almaya başladım ama onun öncesinde birkaç kere rezil olmuşluğum vardı arkadaşlara, akrabalar falan(10-11 yaşlarımda) şahit oldular yani. Travma olarak kalmıştır hatta o anılar benimle. Diğerlerinde farkedilmedi, lisede falan. Tedavi için birkaç kez doktora gittim küçükken de, testler yapıldı, mesanem falan herşey normal.
Şuan bir süre aradan sonra işe başladım, çalışma arkadaşlarım espri yapsalar aman gülerim diye korkar hale geldim, ve maalesef uzun zamandır olmayan durum yine başladı. Bir şekilde gizliyorum, idare ediyorum diyelim ama artık sosyal fobiye dönüşüyor, iş hayatını bırakmayı düşünüyorum hatta, eşim de bilmiyor ona da diyemem hiç. Yaşım da 30larda. Küçüklüğümden özgüvensizliğim de buradan geliyor. Bu sorunu yaşayan oldu mu? Bu konuda tedavi olan varsa duyan bilen lütfen yardımcı olun, eve kapatacağım kendimi sanırımçok utanıyorum neden benim böyle sorunum var diye kendi kendimi yiyorum
Urolojide uzmanlasan kadin dogum doktorlari da var. Urojinekolog mu ne deniyordu onlara. Bu konuda uzmanlasan birine gorunseniz daha dogru olur gibi. Bir de kegel egzersizi yaninda ic bacak da calisin.Herkes kadın doğum demiş ama ürolojiyle alakalı olan bir şey değil mi? Ben yanlış yerde mi tedavi aramışımYarın randevum vardı kadın doğumda tesadüfen iyi ki konu açmışım, normalde ona sormak aklıma gelmezdi ama soracağım, teşekkür ederim
Evet, eğer doktorla görüşme sonucu ameliyata olumlu bakmazsa fizyoterapist de düşünüyorum. Kendim kegel egzersizini beceremedim çünkü, ama onlar ne gibi hareketler yaptırıyor bilmiyorum.Kadin sagligi fizyoterapisini de araștirin derim.
Ne yalan söyleyeyim eşimle de eğlenirim ama arkadaşlarımla olduğu kadar değil, o yüzden onun yanında olmadı, katıla katıla gülmedim sanırım hiç yanındaEşim bilmiyor dediniz, beraberken hiç mi gülüp eglenmediniz, tedavisi mutlaka vardır diye düşünüyorum, ben bu kısmına takıldım![]()