olmaz olur mu çoook iyi anlıyorum seni bende öyleyim hatta az önce müdürün oğlu geldi askere gidiyormuş vedalaşmaya ilk defa gördüm çocuğu diyalogumuzu yazsam bu kadar saçmalanır dersin, ilk başta off ne saçmaladım ben yaa dedim ama sonra düşündüm istediğini düşünsün mükemmel olmak zorunda değilim ki... kendini telkin etmeye çalışsan
iyi de korkacak bir şey yok ki insanların kalbini kırmadığın sürece,herkes tek tip olamaz zaten olsaydı saçma olurdu burda bu kadar konuda yorum yapılıyor çok azı birebir aynı oluyor neden? çünkü her birey farklıdır dediğim gibi seni çok iyi anlıyorum neredeyse yazdığın şeylerin aynısı bende de var ama etrafına bir baksan öyle insanlar kendine öyle saçma sapan güveniyor kiBrn hep telkşn ettim zaten ama artık tıkanmış gibi hissediyorum kalıcı bi çözüm istiorum.
İlerde daha kötü içe kapanık biri olmaktan korkuyorum
cnm sonucta onlar da senın gibi ınsan senden ustunluklerı yok. neden elın ayagına dolasıyor anlam veremedım acıkcası. rezıl olsan nolucak valla ben hıc tınlamıyorum sacmalasam bıle cokda fifi havalarındayım
iyi de korkacak bir şey yok ki insanların kalbini kırmadığın sürece,herkes tek tip olamaz zaten olsaydı saçma olurdu burda bu kadar konuda yorum yapılıyor çok azı birebir aynı oluyor neden? çünkü her birey farklıdır dediğim gibi seni çok iyi anlıyorum neredeyse yazdığın şeylerin aynısı bende de var ama etrafına bir baksan öyle insanlar kendine öyle saçma sapan güveniyor ki
Bende anlam veremiyorum.
Rezil olmak bana işknce veriyor yani düşğncesi.
Bilmiorum bana öle geliyor ki herkes mükemmel bi ben eksik.
Merhaba
Hani demissiniz ya, asker arkadaslari falan. Ee eger dediginiz kadar pot kirmis olsaydiniz, 2 3 kere gelmeyi birak, kalmazlardi bile. Bence siz abartiyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?