yaklasik 1 yil once burun estetigi oldum ben de coook buyuk beklentilerle hem de ilk zamanlar burnum gozume gercekten cok guzel geliyordu kalkikligi, kanatlari vs. yine de tam bekledigim gibi olmadigini biliyordum sadece eski goruntusunden kurtuldugum icin asiri mutluydum ama su an eski goruntusunden cok bariz bir farki olmadigini dusunuyorum ve zaten ben soylemeseydim kimse anlamayacakti sanki doktor ufak rotuslar yapmis gibi duruyor burnumun su haliyle ve ben hic mutlu degilim doktorumu seviyorum gercekten ama sonuctan memnun degilim kafama takmak istemiyorum ama hicbir kavis yok burnumda dumduz iniyor resmen basta boyle degildi 1 yilda daha kuculur daha guzel olur dediler ama gittikce begenmemeye basladim bu arada doktorum cok basarili bir doktor asla hakkini yemek istemem ama artik benim sanssizligim mi ne bana denk gelmis sanki doktoruma sikayetimi iletmek istemiyorum zaten soylesem de revizyonu kim bilir ne kadar. aranizda cuzi fiyata revizyon ameliyati olup cok memnun kalanlar var mi ben barbie burnu gibi kucuk bir burun istedim ama hayaller hayatlar oldu durumum maalesef