- 2 Haziran 2019
- 333
- 653
- 103
- Konu Sahibi civilenginar
-
Beni 4 yıl sonra bulmuşlardımerhaba hanımlar, bundan 7 yıl önce ben ve bir arkadaşım henüz ortaokul son sınıfta iken belediye kütüphanesinden 2 kitap aldık. ve bunun üzerine semtimiz değişti daha sonra okul için şehir değiştirdik. o zamanlar sorumsuzluk etmişiz. geçen gün kitaplığımda kitabı buldum arkadaşıma da söyledim biz biraz tırstık. bunun cezai bir yaptırımı var mı? ne kadardır? bu süreçte bizi arayan soran olmadı.
inanın cidden haklısınız ama o yaşta bu farkındalık oluşmamış bizde. şimdi görünce gerçekten bayağı içime dert oldu.Biz güzel anıyoruz arkanızdan böyle bi kitap eksikliği ile karşılaşınca.
İade edin geç de olsa.inanın cidden haklısınız ama o yaşta bu farkındalık oluşmamış bizde. şimdi görünce gerçekten bayağı içime dert oldu.
Cezasi yok, ama 2 kitap gönderiverin hayrına oraya, vicdanınız rahat etsinmerhaba hanımlar, bundan 7 yıl önce ben ve bir arkadaşım henüz ortaokul son sınıfta iken belediye kütüphanesinden 2 kitap aldık. ve bunun üzerine semtimiz değişti daha sonra okul için şehir değiştirdik. o zamanlar sorumsuzluk etmişiz. geçen gün kitaplığımda kitabı buldum arkadaşıma da söyledim biz biraz tırstık. bunun cezai bir yaptırımı var mı? ne kadardır? bu süreçte bizi arayan soran olmadı.
Komik değil. Sizin gibi sorumsuzlar yüzünden kütüphanede kitaplara kilit takacaklar.merhaba hanımlar, bundan 7 yıl önce ben ve bir arkadaşım henüz ortaokul son sınıfta iken belediye kütüphanesinden 2 kitap aldık. ve bunun üzerine semtimiz değişti daha sonra okul için şehir değiştirdik. o zamanlar sorumsuzluk etmişiz. geçen gün kitaplığımda kitabı buldum arkadaşıma da söyledim biz biraz tırstık. bunun cezai bir yaptırımı var mı? ne kadardır? bu süreçte bizi arayan soran olmadı.
vicdan yapmamışlar ki para cezası gelir diye tırsmışlar sadece...Cezasi yok, ama 2 kitap gönderiverin hayrına oraya, vicdanınız rahat etsin
Yok artık 7 sene geçmiş zatenmerhaba hanımlar, bundan 7 yıl önce ben ve bir arkadaşım henüz ortaokul son sınıfta iken belediye kütüphanesinden 2 kitap aldık. ve bunun üzerine semtimiz değişti daha sonra okul için şehir değiştirdik. o zamanlar sorumsuzluk etmişiz. geçen gün kitaplığımda kitabı buldum arkadaşıma da söyledim biz biraz tırstık. bunun cezai bir yaptırımı var mı? ne kadardır? bu süreçte bizi arayan soran olmadı.
Aynen eve haciz gönderirler.merhaba hanımlar, bundan 7 yıl önce ben ve bir arkadaşım henüz ortaokul son sınıfta iken belediye kütüphanesinden 2 kitap aldık. ve bunun üzerine semtimiz değişti daha sonra okul için şehir değiştirdik. o zamanlar sorumsuzluk etmişiz. geçen gün kitaplığımda kitabı buldum arkadaşıma da söyledim biz biraz tırstık. bunun cezai bir yaptırımı var mı? ne kadardır? bu süreçte bizi arayan soran olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?