• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdime ortak olur musunuz ? :/

gidişiyle hızlı yol alması hayata dair belki de bu kadar hassas yaptı. inanın bittiğinde bu kadar rahatsızlık duymuyordum

İyi de adam zaten planını yapmış, işlerini yoluna koymuş, sonra da sizin ondan ayrılmanız için elinden geleni yapmış. Saplantı yapmış durumdasınız şu an, normal değil davranışlarınız ve yazdıklarınız.

Canım, sen şimdi bana bu kadar ümit verdikten sonra, bana para yollayacak kadar düştü, ama bu kızla evleniyor diye içten içe sinir yapmışsın. Ondan bütün bu öfken, ama gerek yok. Hem bu kızla da seninleyken konuşmaya başladığına göre hem seni hem onu aldatmış. Bence o kıza üzülmen lazım asıl, sen o öküzden bir şekilde kurtulmuşsun, o habersiz, evleniyor.

2,5 yıla yakın genelde güzel ama ara ara şiddetli tartışmlara gebe bir ilişkim vardı. sevgilim yaşça küçüktü. mezhep farkı da vardı eğitim durumu farkı da vardı. ailem çok sorun ediyordu. hep arada kalıyordum. o beni cesaretlendirirdi. sen istersen olur falan diye. ben de aileme az buçuk kabullendirmiştim. onun çalışması için okuduğumuz şehirden ayrılması gerekiyordu son yıl ayrı illerdeydik ama her ay görüşürdük. kendini çabuk sevdirmişti. sonra bir gün yanıma geldiğinde bi telefon knuşmasına şahit oldum. çok geçiştirmeliydi.huylandım sinirlendim çok. azdım bağırdım bi nefret gelmişti. ayrıldım. ara ara mesaj ve mailleştik hiç bir durumdan bahsetmemişti. bu ocak ayında nişanlandı. yani ayrılığımızın üzerinden 5 ay geçti. yıkıldım perişan oldum hem kıskandm hem imrendim. dayanamayıp aradım ağladım. unuttum seni dedi. öyleyse beni faceden engelle yoksa hep senin profiline bakarım.numaranı değiştir seni ararım dedim. engellemişti 6 aydır engelliydim onda. şimdi farkettim ki engelimi kaldırmış.nişanlısıyla fotoları var. ne yapayım nasıl kurtulurum bu acıdan kıskançlıktan. amacı ne bunu yapmasnda sizce

ya bu erkekler niye bu kadar kalpsiz acımasız:/ ya ne yapılabilir ki bu durumda unutmaktek çaren üzülme diyecegim ama üzülürsün ama düşünmemeye çalış kafanda beni sevmeyen adamı ben de sevmiyorum de anca psikolojik olarak bunu yenebilirsin..

Back
X