Derdime ortak olurmu sun..

Dogangunes1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
463
-642
98
30
1 senelık evlıyız cocuk yok esımle bosanma asamasındayız dava acıldı 5 aydır babaevındeyım.. Esım cok merhametli cok ıyı bı ınsandı ama nası bu hale geldi bilmiyorum. Davamız cekısmelı sırf tazminat odememek ıcın bir suru iftiralar atmıs bana.. Calısıyırum ıse gdyorm geliyorum zamanla unutmaya calısıyorm onu ama olmuyor cıger acısı hıcbırseye benzemiyormus. Gorumcem esımı doldurdu ve bu yüzden bu durumdayız. Allahından bulsun. Benım melek gibi esım sımdı canavar oldu :(

1 senelık evlıyız cocuk yok esımle bosanma asamasındayız dava acıldı 5 aydır babaevındeyım.. Esım cok merhametli cok ıyı bı ınsandı ama nası bu hale geldi bilmiyorum. Davamız cekısmelı sırf tazminat odememek ıcın bir suru iftiralar atmıs bana.. Calısıyırum ıse gdyorm geliyorum zamanla unutmaya calısıyorm onu ama olmuyor cıger acısı hıcbırseye benzemiyormus. Gorumcem esımı doldurdu ve bu yüzden bu durumdayız. Allahından bulsun. Benım melek gibi esım sımdı canavar oldu :KK43:
hakkınızda hayırlısı olsun olan olmus artık
ıcınızı rahatlatmak ıcın degıl dusuncemı soyluyorum sız sevdıgınız ıcın gozunuze ıyı gorunmus bır ınsan neyse o dur mesela ınsanlar sızı doldurusa getırıp canavara donusturup esınıze ıftıra atmanıza sebep olabılır mı?
hah ıste o yuzden ne gorumce ne kaynana onlar ne kadar kotu olursa olsun esınızın kalbı kotu olmasaydı bunlar olmazdı asıl suclu esınız yanı..

yenı bır yola gırıyorsunuz umarım en kısa zamanda sonuclanır ustunuzden stres kalkar en azından :(

1 senelık evlıyız cocuk yok esımle bosanma asamasındayız dava acıldı 5 aydır babaevındeyım.. Esım cok merhametli cok ıyı bı ınsandı ama nası bu hale geldi bilmiyorum. Davamız cekısmelı sırf tazminat odememek ıcın bir suru iftiralar atmıs bana.. Calısıyırum ıse gdyorm geliyorum zamanla unutmaya calısıyorm onu ama olmuyor cıger acısı hıcbırseye benzemiyormus. Gorumcem esımı doldurdu ve bu yüzden bu durumdayız. Allahından bulsun. Benım melek gibi esım sımdı canavar oldu :KK43:
Ama siz hep aynı konuları açıyorsunuz 🤷 sizin eşiniz iyi biyi değil ki? Ablasının lafıyla sizi boşayan biri. Nazar da değmedi size.bu süreçte psikolojik destek almalısınız

Ama siz hep aynı konuları açıyorsunuz 🤷 sizin eşiniz iyi biyi değil ki? Ablasının lafıyla sizi boşayan biri. Nazar da değmedi size.bu süreçte psikolojik destek almalısınız
üyeyi hemen hatırladım nazar var bizde bu yüzden oldu bile dedi.eşi evlenme olgunluğunda değilmiş maalesef.başka da sebebi yok evliliğin bitmesinin

üyeyi hemen hatırladım nazar var bizde bu yüzden oldu bile dedi.eşi evlenme olgunluğunda değilmiş maalesef.başka da sebebi yok evliliğin bitmesinin
Aynen öyle. başkasının lafı ile eşinden ayrılan adamın neresi iyi merak ettim

Kardeşinin lafıyla sizden ayrılıyorsa
uzulmemeniz aksine sevinmeniz lazım. çocuk olmadan bu adamdan kurtulduğunuz için ..
Haklısınız.. Severek evlendik.. Beraber vakit gecırdgmz guzel gunler aklıma geliyor cok uzuluyorum istemeden.. 3 4 gun once mesaj atmıs güzelce bosanalm diye medenice demıs. Yanı kısacası anlasmalı bosanalm gel dyor

Kardeşinin lafıyla sizden ayrılıyorsa
uzulmemeniz aksine sevinmeniz lazım. çocuk olmadan bu adamdan kurtulduğunuz için ..
Mantıklı dusundgmz zaman aynı fıkırdeym ama bazen duygularıma engel olamıyorum :( belkıde terkwdılmeye psıkoljısı dır bilmiyorum. Benı en cok üzen sey hıcbır sekılde benle ıletısım kurmuyor 3 4 gun once mesaj atmıs sadece o, gel anlasmalı bosanalm medenice diyor

Eşiniz dolduruşa gelecek kadar salaksa boşanmanız isabet olmuş. Kendinizde veya eşinizde kusur bulmayıp suçu görümceye atmakta yani.. Gül gibi meleği canavar etmişmiş... Tabi tabi
Gorumcemı tanımıyor sunuz ama.. Cok seytan bırı neler yaptı neler. Ve amacına ulastı sonunda

Melek bir anda canavar olur mu hiç. Önceden de bişeyler vardır farketmemişsinizdir. Tam olarak ayrılık sebepleriniz neler? Bu süreçte size sabır diliyorum
Inanın ayrılık sebebını bende blmyorm. Ufak tefek seylerı bahane edip buyuk meseleymıs gbı gösterip beni bosamaya kalktı. Herkes dedi bunlar bosanma sebebı degil diye ama nafile

Gorumcemı tanımıyor sunuz ama.. Cok seytan bırı neler yaptı neler. Ve amacına ulastı sonunda
daha kaç kere yazacağız.eşiniz sizi istemiyorrr eşiniz boşanmak istiyorrr.sizi istemeyeni siz de istemeyin.çocuk yok gençsiniz neyin inadı bu anlamadım

Eşinizin amacı sizinle evli kalmak olsaydı boşanmazdınız.. Eşiniz amacına ulaşmış olmasın?

Haklısınız.. Severek evlendik.. Beraber vakit gecırdgmz guzel gunler aklıma geliyor cok uzuluyorum istemeden.. 3 4 gun once mesaj atmıs güzelce bosanalm diye medenice demıs. Yanı kısacası anlasmalı bosanalm gel dyor
Duygularınızın yerine biraz mantığınızi koymaya çalışın..
insan kendine iftira atan birini
Özler mi ? ,aksine ben olsam gördüğüm yerde paralarim

Melek gibi adam doldurmayla canavar olmaz.Şu olaylarda başkalarını hiç suçlamayın eşinizde bitiyor bütün olay

Inanın ayrılık sebebını bende blmyorm. Ufak tefek seylerı bahane edip buyuk meseleymıs gbı gösterip beni bosamaya kalktı. Herkes dedi bunlar bosanma sebebı degil diye ama nafile
Gideni zorla tutamazsınız boşverin. Sevgi, saygı tükendiyse devam etmenin anlamı yok. Kendinizi yıpratırsınız. Salın gitsin

Back
X