- 22 Mayıs 2009
- 909
- 682
- 323
- 43
- Konu Sahibi Dogangunes1
dolmalık biber :))))))Dolmasaymış Allah Allah. Eşiniz dolmalık biber mi ki kafasından pıt diye kırılıp dolduruluyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dolmalık biber :))))))Dolmasaymış Allah Allah. Eşiniz dolmalık biber mi ki kafasından pıt diye kırılıp dolduruluyor?
vallahi eşim şu bu demeyin, eski sıfatını koyun başına gönlünüzden düşmüş, şimdide gözünüzden düşüyor. görümceniz eşinizi doldurmuş alsın, iki gün aynı evde dursunlar bakarım . abi kardeş durabileceklermi. ayrıca eşinizin aklı fikfri yokmu. eşine acımayan adam dan hayır gelmez artık.1 senelık evlıyız cocuk yok esımle bosanma asamasındayız dava acıldı 5 aydır babaevındeyım.. Esım cok merhametli cok ıyı bı ınsandı ama nası bu hale geldi bilmiyorum. Davamız cekısmelı sırf tazminat odememek ıcın bir suru iftiralar atmıs bana.. Calısıyırum ıse gdyorm geliyorum zamanla unutmaya calısıyorm onu ama olmuyor cıger acısı hıcbırseye benzemiyormus. Gorumcem esımı doldurdu ve bu yüzden bu durumdayız. Allahından bulsun. Benım melek gibi esım sımdı canavar oldu![]()
Hayır 1 senelık evlı kaldım ondan sonra gectım babaevıne.. Ozaman sızde evlenin esınız sızı yoktan yere bosasın ondan sonra konusun. Manevı zararım ödesin ayrıca mehırım in yarısı nı ona vermıs tım ödesinTazminat mi nafaka mi? 1 yillik evliligin 5 ayini baba evinde gecirmissiniz.eşiniz ne tazminatı ödeyecek anlayamadim
Kimse kimseyi yoktan yere bosamaz. .illa ki vardır bir sebep...açıkçası 1 yıllık evlilik için nafaka talep etmesine karşıyım...kalirsin 15-20 yıl evli,çocuğun olur o zaman nafaka versin de 1 yıl nedir?..mehir bosaninca verilmiyor mu kadına..daha bosanmamissiniz ki nasıl mehirin yarısını eşiniz alıyor?almışsa da nereye harcadı?gene size harcanmadi mi?Hayır 1 senelık evlı kaldım ondan sonra gectım babaevıne.. Ozaman sızde evlenin esınız sızı yoktan yere bosasın ondan sonra konusun. Manevı zararım ödesin ayrıca mehırım in yarısı nı ona vermıs tım ödesin
Psikolojik destek alsanız keşke bu süreçte. Kendinize bu kötülüğü yapmayın hayat kısa sizi düşünmeyen biri için kahrolacak kadar uzun değil.Mantıklı dusundgmz zaman aynı fıkırdeym ama bazen duygularıma engel olamıyorumbelkıde terkwdılmeye psıkoljısı dır bilmiyorum. Benı en cok üzen sey hıcbır sekılde benle ıletısım kurmuyor 3 4 gun once mesaj atmıs sadece o, gel anlasmalı bosanalm medenice diyor