yok daha o raddeye gelmedimWalla nedenini bilmiyorum da daha 2 gun once tv de boyle birini gormustum sinirim bozulmustu. Kadin mutlu olsa da agliyodu:)
yok daha o raddeye gelmedim
evet cok dogru. insanlardan yoruldum artik kendimi kasıp sonra bir anda bosaliyor icimdekilerBen bunu cok fazla manevi yipranmisliga bagliyorum. Artik insan bir yerden sonra tahammulsuz olup o dolulukla saliveriyor kendini. En azindan bende durum boyle...
kendimi cok iyi ifade ederim yani ederdim. ama simdi sorunumu anlatirken daha ikinci cumlede sesim titremeye basliyor. insallah gecicidirAman gelme zaten evlerden irak
Seninki gecici bir durumdur diye dusunuyorum kendini ifade etmekte yetersiz kalip duygu patlamasi yasiyor olabilirsin.
DepresyondasinMerhabalar herkese.. hanimlar benim son zamanlardaki buyuk problemim; bir derdimi, sıkıntımı anlatirken ağlayivermek. ben normalde insanlarin karşisinda kolay kolay aglayan biri degildim hem de hic. diyelim ki isimle ilgili biriyle bir sıkıntım oldu, bunu anlatmam gerekiyor müdüre. o an anlatirken sesim titriyor ve kendime hakim olamayip ağlayiveriyorumve karsi taraftan nasil gorundugumu de biliyorum (özgüvensiz, gücsüz ve zavallı ) 6-7 aydır boyleyim. diyelim ki yarin is yerinde yasadigim sıkıntıyı anlaticam soruna cozum bulmak icin. ama bugunden dusunmeye basliyorum kara kara; nasil dik durup aglamam diye. off cok kotu bir durum neden bu hale geldim bi fikrim yok. nasil kurtulucam bu durumdan? bu hale dusmemek icin neler yapabilirim? fikirlerinize, deneyimlerinize ihtiyacım var.
Merhabalar herkese.. hanimlar benim son zamanlardaki buyuk problemim; bir derdimi, sıkıntımı anlatirken ağlayivermek. ben normalde insanlarin karşisinda kolay kolay aglayan biri degildim hem de hic. diyelim ki isimle ilgili biriyle bir sıkıntım oldu, bunu anlatmam gerekiyor müdüre. o an anlatirken sesim titriyor ve kendime hakim olamayip ağlayiveriyorumve karsi taraftan nasil gorundugumu de biliyorum (özgüvensiz, gücsüz ve zavallı ) 6-7 aydır boyleyim. diyelim ki yarin is yerinde yasadigim sıkıntıyı anlaticam soruna cozum bulmak icin. ama bugunden dusunmeye basliyorum kara kara; nasil dik durup aglamam diye. off cok kotu bir durum neden bu hale geldim bi fikrim yok. nasil kurtulucam bu durumdan? bu hale dusmemek icin neler yapabilirim? fikirlerinize, deneyimlerinize ihtiyacım var.
cok tesekkur ederim, soyledikleriniz mantikli, deneyecegimSorununuza ek olarak bir de şimdiden anlatmayla ilgili kendinize stres yaratıyorsunuz.
Umarım şu yöntem işe yarar, Başkasına anlatmadan önce kendi kendinize karsınızda anlatmak istediğiniz kişi varmış gibi sesli olarak pratik yapabilirsiniz. Duruma göre 1-2 defa daha tekrarlarsınız, ilk pratikte o anı yaşayıp belki ağlamaya başlarsınız bence bu normal ama tekrarladıkça ve dile döktükçe sanırım duygu yoğunluğu azalıyor, o an canınızı acıtan bazı konular da önemini kaybediyor. ayrıca pratik yaparak gereksiz ayrıntıları da konuşmanızdan çıkarırsınız. Daha az, öz ve profesyonel biçimde ilgili kişiye sıkıntınızı ifade edersiniz.
yok depresyonda degilim aslında. sadece ust uste yasamak istemedigim ayni seyleri yasadim. bu da cok yordu beni ve ağlak biri oldum.Depresyon bence
Maalesef bende aynı durumdayım. Yada herhangi birinin söylediği bir söz moralimi bozduysa düşünürken utanmasam ağlicam :)) Umarım normal birşeydir diye düşünmek istiyorum ama kendini anlatırken gerçekten insanı fazlasıyla zorluyor.Merhabalar herkese.. hanimlar benim son zamanlardaki buyuk problemim; bir derdimi, sıkıntımı anlatirken ağlayivermek. ben normalde insanlarin karşisinda kolay kolay aglayan biri degildim hem de hic. diyelim ki isimle ilgili biriyle bir sıkıntım oldu, bunu anlatmam gerekiyor müdüre. o an anlatirken sesim titriyor ve kendime hakim olamayip ağlayiveriyorumve karsi taraftan nasil gorundugumu de biliyorum (özgüvensiz, gücsüz ve zavallı ) 6-7 aydır boyleyim. diyelim ki yarin is yerinde yasadigim sıkıntıyı anlaticam soruna cozum bulmak icin. ama bugunden dusunmeye basliyorum kara kara; nasil dik durup aglamam diye. off cok kotu bir durum neden bu hale geldim bi fikrim yok. nasil kurtulucam bu durumdan? bu hale dusmemek icin neler yapabilirim? fikirlerinize, deneyimlerinize ihtiyacım var.
Ben kendimi bildim bileli böyleyim gerçekten kötü bir durum ya sinirden ağlıyorsunuz aslında ama öyle görünmüyor aslındaMerhabalar herkese.. hanimlar benim son zamanlardaki buyuk problemim; bir derdimi, sıkıntımı anlatirken ağlayivermek. ben normalde insanlarin karşisinda kolay kolay aglayan biri degildim hem de hic. diyelim ki isimle ilgili biriyle bir sıkıntım oldu, bunu anlatmam gerekiyor müdüre. o an anlatirken sesim titriyor ve kendime hakim olamayip ağlayiveriyorumve karsi taraftan nasil gorundugumu de biliyorum (özgüvensiz, gücsüz ve zavallı ) 6-7 aydır boyleyim. diyelim ki yarin is yerinde yasadigim sıkıntıyı anlaticam soruna cozum bulmak icin. ama bugunden dusunmeye basliyorum kara kara; nasil dik durup aglamam diye. off cok kotu bir durum neden bu hale geldim bi fikrim yok. nasil kurtulucam bu durumdan? bu hale dusmemek icin neler yapabilirim? fikirlerinize, deneyimlerinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?