Canım kız kardeşim senin yaşadığını yaşıyor
Üstelik kardeşim bankacı,çalışma saatlerini ve temposunu düşünün artık.Sadece hafta sonları temizlik ve ev toplama etkinlikleri yapabiliyor ve bu eğlenceli etkinlik(!) cts. pazarını mahvediyor.
Kardeşimin eşi,kendisinden erken işten çıkıp eve geldiği ve 4-4lük sofralar hazırladığı için,dağanıklığına göz yumuyordu.
Ama bu sefer de mutfakta bıraktığı enkazı kaldırmak yine ona düşüyordu,çünkü yemeği yiyip enkaz kaldırma çalışmaları takribi saat 10-11i bulunca,bu sefer ayaklarımı uzatamıyorum bu ne dağanıklık,insan 30 tane tabak kullanarak yemek mi yapar ablaa diye bana dert yanıyordu
Ben de boş ver şekerim,bu yemekleri yemek için ülke ülke gezmek lazım,ayağına gelmiş,görmezden gel..düzen nasılsa oturur diyip kardeşimi frenlemeye çalışıyordum ama naafile

eşi yemekleri döktürüdükçe döktürüyor ama heryere döke saça işte... durum fena..
Kardeşim de dedi ki; abla ben bir yol buldum ''yapma,dağıtma,aldığını yerine koy,lütfen özen göster,2 gün toplu kalsın şu ev bari''demekten bıktım ve tam 1 aydır hiçbirşey yapmıyorum dedi

Eşi aslında beden temizliğine giysilerine vs acayip özenli bu arada,üzerine giydiği bir t-shirti ne olursa olsun 2.kere giymiyor..(düşünün artık kirli sepetinin halini) ve kardeşim eşinin can evinden vuruyor ve giysilerini de yıkamıyor

Neyse 1 ay sonra eşi pes ediyor, ehüüü benim hiç giyecek birşeyim kalmamış,ehüüü bu ev çok dağanık daraldım temizlik mi yapsak toplasak mı ne yapsak demeye..
Kardeşim de 1 ay sonra evin dağanıklığından şikayet eden kocasına NİHAYET diyip tebrik ediyor ve anlaşma yapıyor. ve bunun yanında tehdit de var tabi,''sen dağanıksan ben senden de dağanık olabilirim'' şeklinde.

Ve şuan eskisinden çok çok daha iyi.. Ama arada gittiğimde evin belli yerlerine düşen bombaları görmemek mümkün değil ama napsın adamın karakteri bu tamamen değişmesi mümkün değil..