- 24 Temmuz 2018
- 101
- 45
- 13
- 40
- Konu Sahibi beautyqueen17
sevgili hanimlar ,
Cok yalniz hissediyorum kendimi koskoca dunyada .. Yogun calisma Hayati , ayri yasadigim Es kisisi , minik bir bebek .. Tek destegim yok
borclar , her ayin sonunun zor gelmesi , minik bebekle toplu tasimaya binmenin zorlugu nedeniyle hergun gidilen ayni park .. Birbirinin aynisi gunler .. Araba yok, evime yakin market yok . Yoruldugumda dayanacagim bir Insan yok ... Bazen intiharin esigine geliyorum , sonra minik yavrum ne olur diyorum. Isim stresli ve yogun , eve is getiriyorum . Iste simdi minigimi uyutunca buraya yazdim , Sira calismada ..
Isinlanma makinesi icad olsa da soyle rahat edecegim gunlere isinlansam, veya gecmise Gidip Es kisisi ile tanistigim gunu Silsem . Bir delete tusu yeterli Olsa.... Guzel gunler Gelir mi ? Ne zaman sabah olur ki acaba karanlik dipsiz gecemde ?
Cok yalniz hissediyorum kendimi koskoca dunyada .. Yogun calisma Hayati , ayri yasadigim Es kisisi , minik bir bebek .. Tek destegim yok

Isinlanma makinesi icad olsa da soyle rahat edecegim gunlere isinlansam, veya gecmise Gidip Es kisisi ile tanistigim gunu Silsem . Bir delete tusu yeterli Olsa.... Guzel gunler Gelir mi ? Ne zaman sabah olur ki acaba karanlik dipsiz gecemde ?