- 9 Temmuz 2014
- 2.511
- 1.460
- 158
Hanımlar engin bilgilerinizden care bulmak isterim acılarıma.28 gün önce doğum yaptım, hamilelikte 38 numara olan ayaklarım tekrar eski haline döndü 36 numara oldu ve sanırım bu yüzden ayak bas parmaklarımın tırnakları battı ve iltihap topladı, kanadı ve ben zaten sezaryen den sonra doğru düzgün yürüyemezken şimdi ayaklarımın üzerine hiç basamaz oldum. çok acı cekiyorum bişeyler denedim ama gecmedi sizden önce bunun için, varsa bildiğiniz evde uygulanabilecek yöntemler istiyorum dra gitmekten korkyorum cektirenler olmus buna hiç hazır değilim
gecmezse acısı gidicem dra.birde emzirmekten,göğüslerim yagda kızarmıs sosis gibi patladı kanadı bebeğimi istediğim gibi dolu dolu emzirememek psikolojimi cok bozdu, mama takviyesiyle emzirmeye devam ettim ama daha beter oldu dr verdiği ilacı kullandım gecmedi ne ilaç varsa aldım denedim gecmedi.bi eczane bi ilaç yapıyormus onu aldım belki gecirir diye bi umut onu kullanıyorum.sizin basınıza geldimi nasıl cözümler buldunuz? bu dertler hayatımı cok zorlastırdı lohusa sendromu dedikleri buysa ben sanırım öyle oldum psikolojim bozuk, gerginim hayatım tamamen değişti alısamıyorum hep agrasifim.çok mutluyum bebeğimle o herseye deger çok şükrediyorum ama iyileşememek beni çok üzüyor.eşimin yüzünü bile görmüyorum kendi derdimden.hanımlar bu hayat doğumdan sonra düzene girermi hayat eskisi gibi güzel olurmu ben toparlanamıyorum sağlıklı günlerimi özledim
zaman ayırıp okuduğunuz için tesekkür ederim tlfnda yazıyorum ve donuyor okuyamadıgınz yerler varsa kusura bakmayın.