Derdımız hıc bitmiyor çok yanlızım ,ne yapmalı?

selinnn2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2020
366
144
53
31
Merhaba arkadaşlar,, kotu anında olsun ıyı anımda olsun arayabılecegım es dost arkadas kimsem yok,, cok yanlızlık cekıyorum ve bu zayıflıgımı hep saklamaya guclu gorunmeye calısıyorum..ailemden uzakta bı evim var calısıyorum ama aile evinde de kendi evim de yanlızım kardeslerim bile bana deger vermiyor bu da ortamda huzursuz olmama sebep oluyor ,aıle evinde de sadece evlı olunca ıyı bısey yapms gibi rutbe alınır deger bıcılır o kadar sacma ki kardeslerim de asırı amac siz tek derdi evlilik bakıs acımız da uymuyor ama saygı gosterılmemesı uzuyor beni , tek basıma bıseyler yapmak beni mutlu etmiyor en guzel yıllarımı dısarda bıseyler yaparak değerlendirme k istiyorum ama arkadasım yok belkı yenı geldım bu sehıre henuz ortam kuramadım ama ıcınde genel olarak bir yanlızlık var

Kendi kendine yetinmeyi bil,hatta öğren.bak ne guzel bi işin var şu an sana ait bi evinde var.Yalnizim deyip üzulecegine önce sen kendine deger ver kendi kiymetini kendin bil.yalnizken,tek basinaykende mutlu olmayi ,guzel vakit gecirmeyi ogrenmelisin

Hayata bakış açın çevrendeki insanlarla uyuşmadığı için yalnızlığı tercih etmişsin bu çok daha iyi onlarla zorlama samimiyet kurmaktansa. İş yerinden arkadaş edinmeyi denesen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…