Bebek Beslenmesi Derdimize çare arıyoruz tecrübeli anneler

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

suna89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
191
4
68
Ankara
ARKADAŞLAR benim bebeğim 2 buçuk aylık ve iki haftadan fazla süredir burnu tıkalı anne sütü sıktık olmadı serum fizyoloji kullandım olmadı yavrum geceleri sıkıntı cekiyo bazen cok aglıyo nefes alamıyo şuan agzından nefes almayı bilmiyo fikirlerinizi bekliyorum .

Serum fizyolojik damlatıp günde 4-5 defa otri bebeyle çekersen bikaç güne geçer sıkıntınız :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Serum fizyolojik damlatıp günde 4-5 defa otri bebeyle çekersen bikaç güne geçer sıkıntınız :)

otri bebe degil ama diger aspiratörden var pek işe yaramadı hergün serum fizyoloji sıkıyorum ama gecmiyo acaba hergün serum fizyoloji sıkıyo olmama bebegşmşn burnunu acıtırmı canı yanarmı

otri bebe degil ama diger aspiratörden var pek işe yaramadı hergün serum fizyoloji sıkıyorum ama gecmiyo acaba hergün serum fizyoloji sıkıyo olmama bebegşmşn burnunu acıtırmı canı yanarmı

Otri bebe bu işte çok iyi bence denemelisin bi.yani serum fizyolojik damlatmak tek başına işe yaramıyo çekmezsen eğer.
Canı yanmaz fizyolojikten merak etme canım

teşekkür ederim en kısa sürede alacagım inşallah birde nedenböyle oluyor acaba üşüyormuyum neyi yanlış yapıyorum anlamadım

Gözyaşı kanallari tikali mi zcaba.benim bir arkadasimin da bebegi 6 ay boyleydi ama gozleri de iltihapli gibiydi.seninkinde var mi bilmiyorum ama.sonra gecti.

Buhar makinesi ile havayı nemlendirmeyi deneyebilirsiniz. Benim oğlumda işe yaramıştı. Aynı zamanda otribebe de kullandım. Ama asıl farkı buharlı nemlendirici yarattı.

Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama evdeki nemim 50-60 civarında olmasını önermişti bize dr burnu tıkalı dediğimizde. Tonimer baby var deniz suyu onu kullanıp santa bebe ile çekiyoruz sıkıntı olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…