• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdinize tarotla ışık olmak isterim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Deniz_balkes

Akuamarin10 yeni hesap
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
148
239
103
40
Balıkesir
Bir derdim var çözüm ariyorum nerde hata yapiyorum diyen arkadaşlar için bu başlıgi açtım tarot açıp sorularınızı yanıtliyorum ve tavsiyelerde bulunuyorum tarot enerjileri ve niyetleri okur..bu köşeye de yazmak istedim karşılığında çok cüzi bir rakam alıyorum. düşünen arkadaslari özele beklerim..oradan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bir derdim var çözüm ariyorum nerde hata yapiyorum diyen arkadaşlar için bu başlıgi açtım tarot açıp sorularınızı yanıtliyorum ve tavsiyelerde bulunuyorum tarot enerjileri ve niyetleri okur..bu köşeye de yazmak istedim karşılığında çok cüzi bir rakam alıyorum. düşünen arkadaslari özele beklerim..oradan detaylı bilgi alabilirsiniz.
Tovbeliyim..

Benimde elimde köprü var çok cüzi bir fiyata çıkaracağım elden, ilgilenenler özelden yazabilir🤌

Himm..sizin adınıza üzüldüm..neyseki herkes dolandırıcı olamıyor maharet istiyor..neyseki o da bende yok..😊

Bunlar nasıl ithamlar şaka gibisiniz gerçekten..ücretsiz de bakarım hiç sorun değil hatta isteyenler yazsin emek ve zaman harcıyorum ama agzi olan konuştuğu icin normaldir aradan sizin gibilerde atlıyor hoş karşılamak lazim...kirli zihniyetlerinize üzüldüm gerçekten.. yinede isteyen arkadaşlar olursa yazabilir onlara sevgiyle bakicam..🙏

Sen yine mi geldin? Piyasada hiç dolandırıcı yokmuş gibi falcimiz eksikti.
İthamda bulunurken dikkat edin herkesi kendinizgl gini sanmayin...sadece bir konu açtık pişman ettiniz ne rezil bir platform burada ya insanlar birbirine sarmak için uğraşıyor silin konumu bunların bu kafayla derdi de bitmez..

Bunlar nasıl ithamlar şaka gibisiniz gerçekten..ücretsiz de bakarım hiç sorun değil hatta isteyenler yazsin emek ve zaman harcıyorum ama agzi olan konuştuğu icin normaldir aradan sizin gibilerde atlıyor hoş karşılamak lazim...kirli zihniyetlerinize üzüldüm gerçekten.. yinede isteyen arkadaşlar olursa yazabilir onlara sevgiyle bakicam..🙏
Tarot ve benzeri fal işlerine bu şekilde yaklaşımlar olabileceğini bal gibi biliyorsunuzdur. Kimse sizinle aynı düşünmek zorunda da değil, hem insanlar sizi tanıyor mu ki güvensin, neyin alınganlığı bu? Bir de trip atmışsınız :KK53:
Önce bi kendinizi arındırın, o da falla falan olmaz.

İthamda bulunurken dikkat edin herkesi kendinizgl gini sanmayin...sadece bir konu açtık pişman ettiniz ne rezil bir platform burada ya insanlar birbirine sarmak için uğraşıyor silin konumu bunların bu kafayla derdi de bitmez..
Yasak yasak, kaç kere açtın bu konuyu, yasağı anlamıyorsun ya da anlamak işine gelmiyor bence, bir kişi bir kişidir tabiii :KK51:

Biz de geçen kahve köpüğünü hüpletip çıkan şekilden anlam arayan arkadaşı kaçırmanıza üzüldük. El ele iyi ikili olurdunuz. Neyse bir dahakine artık.

Yasak yasak, kaç kere açtın bu konuyu, yasağı anlamıyorsun ya da anlamak işine gelmiyor bence, bir kişi bir kişidir tabiii :KK51:
Uyari olsa gelirdi yazmazdım sızın gibi vaktimin tamamini burda geçirmiyorum Sizi çirkinliğinizle Başbaşa bırakıyorum 😊🙏

Mune hanım konumu kapatır mısıniz lütfen kurallar ihlal oldu sanırım özür diliyorum ..tereddüt ettim zaten yazarken ama paylaşmış bulundum..geri de alamadim daha fazla bu seviyesiz insanlarla muhatap olmak istemiyorum sevgiler saygilar..🙏
Abla yetiş Deniz hanıma bir yardımcı ol cüzi bir miktar alamadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X