• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deri alerji testini hamileyken yaptırsam bir sorun olurmu?

flower_85

EYLÜL' ÜM
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
947
0
96
İstanbul
merhaba bora bey bugün hamile olduğumu öğrendim yalnız benim kaşıntılarım vardı cildiyeciye gitmiştim ve birçok test istemişti hepsi normal çıkmıştı yalnız alerji testim(ıge)700çıktı yüksek çıktı doktor deri alerji testi istemişti hamileyken yaptırsam bir sorun olurmu acaba hap kullanıyodum bugün onuda bıraktım (semprex) kullansam bebeğe bi zararı olurmu kaşınıyorum çok kötü bide kaşıdığım yerler kabarıyo acil cevaplarsanız sevinirim

merhaba bora bey bugün hamile olduğumu öğrendim yalnız benim kaşıntılarım vardı cildiyeciye gitmiştim ve birçok test istemişti hepsi normal çıkmıştı yalnız alerji testim(ıge)700çıktı yüksek çıktı doktor deri alerji testi istemişti hamileyken yaptırsam bir sorun olurmu acaba hap kullanıyodum bugün onuda bıraktım (semprex) kullansam bebeğe bi zararı olurmu kaşınıyorum çok kötü bide kaşıdığım yerler kabarıyo acil cevaplarsanız sevinirim

Bu ilaçlar gebelikte de kullanımaktadır. Allah tamamını erdirsin...

merhabalar BORA BEY size bi sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim
benim adetim 10 gün gecikti geçen ay progestan kullanmıştım günde 2 tane
şimdi karnımın altında şişlik ve batma hissi oluyo bazen sancı yapıyo
acaba kist olabilirmi hamilelik varsa bile böyle belirtiler olması normalmi
şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
merhabalar BORA BEY size bi sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim
benim adetim 10 gün gecikti geçen ay progestan kullanmıştım günde 2 tane
şimdi karnımın altında şişlik ve batma hissi oluyo bazen sancı yapıyo
acaba kist olabilirmi hamilelik varsa bile böyle belirtiler olması normalmi
şimdiden teşekkürler

Sorduğunuz soruların cevabı ancak muayene ile verilebilir...

Back
X