Park Bravo ya bakabilirsin, ben arkadaşıma yeni yıl için ordan aldım. Güzeldir park ın eldivenleri, yumuşak kullanışlı. İndirimdeydi. Ama erkek var mıydı hatırlamıyorum, bi gidip bakmak lazım
elmayra hanıma katılıyorum, ben de geçen sene Kızılay Park Bravodan aldım deri eldivenlerimi, çok şirin modelleri var bu markanın, indirim zamanında %60 inirimden 30 liraya almıştm.Yalnız şikayetçi olduğum tek nokta var, parmaklarım uzun ama elim ince, L bana en olarak büyük, boy olarak tam geldi, satıcıya danışma gafletinde bulundum bana M almamı açılma yapacağını söyledi ama beklenen açılma 1 sene olmasına rağmen halen gerçekleşmediAklında bulunsun aynı hataya düşme.
Mangoda da şuan indirim var ve güzel eldivenler mevcut.
H&M de , Kotonda ,Batikte ve Mangoda var
Ankarada benim bulduğum mağzalar bunlardı
Ama en yazıkki ben kendime alamadım çok heves etmeme rağmen
S bedeni elime küçük M bedenide elime büyük geldi
Bu arada siz erkek için sormuşsunuz ben o kısmı es geçtim galiba
O konu hakkında hiç bir fikrim yok
TSCHİBO canım kendim kullanıyorum çok beğenerek aldım alt taraf hakiki deri üstü süet metal kemeri var çok şık 39 tlye almıştım 1 bucuk ay önce.herkes soruyo nerden aldığımı.tavsiye ederim yani
erkek eldiveni arıyorsan zara, h&m ve mudoya bakmanı öneririm. özellikle zara'dakiler çok güzel ben yılbaşı hediyesi olarak erkek arkadaşıma almıştım, hem de fiyatları şu an çok daha iyi =)