Z zxx Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2024 69 12 8 Çarşamba 23:52 Konu Sahibi Konu Sahibi zxx #1 arkadaşlar selam benim üst bacak aramda mantar çıkmıştı şimdi geçti neredeyse ama deri incelmesi oldu fazlasıyla görüntü çok rahatsız ediyo beni geçer mi acaba deri incelmesi? nasıl geçer
arkadaşlar selam benim üst bacak aramda mantar çıkmıştı şimdi geçti neredeyse ama deri incelmesi oldu fazlasıyla görüntü çok rahatsız ediyo beni geçer mi acaba deri incelmesi? nasıl geçer
Biordanbiburdan Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2024 2.288 En iyi cevaplar 1 2.940 53 Perşembe 01:09 Konu Sahibi Konu Sahibi zxx #2 Herhangi bi krem vs kullandınız mı o bölgeye? Kullandıysanız belki onun reaksiyonudur.
Z zxx Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2024 69 12 8 Perşembe 01:24 Konu Sahibi Konu Sahibi zxx #3 Biordanbiburdan .!.: Herhangi bi krem vs kullandınız mı o bölgeye? Kullandıysanız belki onun reaksiyonudur. Genişletmek için tıkla... travazol kullanmıştım ondan dolayı olmuş zaten aile hekimi hametan verdi deri incelmesi için umarım işe yarar ama bilmiyorum
Biordanbiburdan .!.: Herhangi bi krem vs kullandınız mı o bölgeye? Kullandıysanız belki onun reaksiyonudur. Genişletmek için tıkla... travazol kullanmıştım ondan dolayı olmuş zaten aile hekimi hametan verdi deri incelmesi için umarım işe yarar ama bilmiyorum
Biordanbiburdan Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2024 2.288 En iyi cevaplar 1 2.940 53 Perşembe 01:36 Konu Sahibi Konu Sahibi zxx #4 zxx .!.: travazol kullanmıştım ondan dolayı olmuş zaten aile hekimi hametan verdi deri incelmesi için umarım işe yarar ama bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Fito krem de iyi gelir, eczaneye sorup alabilirsiniz
zxx .!.: travazol kullanmıştım ondan dolayı olmuş zaten aile hekimi hametan verdi deri incelmesi için umarım işe yarar ama bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Fito krem de iyi gelir, eczaneye sorup alabilirsiniz