deri tayt ?

RieLa

•●♥•●♥
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
218
1
46
Tekirdağ
deri tayt almak istiyorum bu sıcakta gıyebılırım gıyen var mı ? ve tekirdagda nerde bulabılırım :44:

Deri tayta bayılırım giyeceğin yere bağlı tabi. Gerçek deri olsada sahte olsada sıcak havada giyilmesi imkansız bence. Ben hiç denemedim yani baya sıcak olur bence. Tekirdağda nerde bulabilirsin inan hiçbi fikrim yok ama istanbulda mango topshop gibi markalar yapıyorlar..

bende çok seviyorum deri taytı ama kısın giyiyorum genelde. bulamazsan gittigidiyora bakabilirsin canım

Son düzenleme:
gerçek deri düşünüyorsan bir daha düşün derim
diz izi yapınca geçmiyor çünkü
deri görünümlü parlak ya da mat olanlar var, ben en son zara da görmüştüm

bende çok seviyorum deri taytı ama kısın giyiyorum genelde. bulamazsan gittigidiyora bakabilirsin canım

gerçek deri düşünüyorsan bir daha düşün derim
diz izi yapınca geçmiyor çünkü
deri görünümlü parlak ya da mat olanlar var, ben en son zara da görmüştüm

tesekkur ederim

bende colıns de gormustum sanırım

evet canım saol bende gorup almıstım fıyatıda cok uygundu 30 tl gıbı bıseydı tayt olanları gıyemıyorum ama o mat derı gorunumlu oldugu ıcın kullanabılıyorum :)

deri taytın görüntüsü ile kullanımı pek eşdeğer değil canım kullanımı çok zor malum esneme payı vs. ama merakın devam ediyorsa colinste görmüştüm :)

deri taytın görüntüsü ile kullanımı pek eşdeğer değil canım kullanımı çok zor malum esneme payı vs. ama merakın devam ediyorsa colinste görmüştüm :)

evet kesinlikle oyle ama ben bulundugum yerdekı colins te suni deri gibi bulamadım deri gorunumlu buldum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…