Y yesilmavigri Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 18 Ocak 2012 Mesajlar 341 Emoji Skoru 0 Puanlar 46 Yer İstanbul 13 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yesilmavigri #1 Arkadaşlar deri tayt üstüne süet çizme gider mi sizce? Veya bu taytlar uzun çizmelerle kombinlenebilir mi?
Arkadaşlar deri tayt üstüne süet çizme gider mi sizce? Veya bu taytlar uzun çizmelerle kombinlenebilir mi?
ikizbalik Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 12 Mart 2010 Mesajlar 2.351 Emoji Skoru 230 Puanlar 163 13 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yesilmavigri #2 Deriyle süet bence pek uyumlu olmaz
Y Yasemin08 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 2 Ocak 2013 Mesajlar 14 Emoji Skoru 0 Puanlar 0 Yer İstanbul 13 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yesilmavigri #3 Bence deriyle süet olabilir, düşündüğüm şöyle bir şey; parlak siyah deri tayt altına sütlü kahve süet bir bot. Belki kürklü bir bot da olabilir. Bir set hazırlayacağım hatta örnek :)
Bence deriyle süet olabilir, düşündüğüm şöyle bir şey; parlak siyah deri tayt altına sütlü kahve süet bir bot. Belki kürklü bir bot da olabilir. Bir set hazırlayacağım hatta örnek :)
Rosemaryy He loves me. Kayıtlı Üye Katılım 2 Ekim 2011 Mesajlar 1.744 Emoji Skoru 7 Puanlar 106 Yer İzmir 13 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yesilmavigri #4 Olur, niye olmasın, ben giyiyorum, gayette oluyor, uzun çizmelerle olur zaten, diz üstü çizmelerle giyiyorum ben.
Olur, niye olmasın, ben giyiyorum, gayette oluyor, uzun çizmelerle olur zaten, diz üstü çizmelerle giyiyorum ben.
Y yesilmavigri Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 18 Ocak 2012 Mesajlar 341 Emoji Skoru 0 Puanlar 46 Yer İstanbul 15 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yesilmavigri #5 Teşekkür ederim yorumlarınız için :)
_Semiramis_ кєη∂iмi çσк Kayıtlı Üye Katılım 12 Mart 2012 Mesajlar 6.847 Emoji Skoru 1 Puanlar 106 Yer Bursa 15 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yesilmavigri #6 Olur tabiki süetlede ama deri çizmeyle çok daha uyumlu olur.Bende var deri çizmeyle giyiyorum genelde .
Olur tabiki süetlede ama deri çizmeyle çok daha uyumlu olur.Bende var deri çizmeyle giyiyorum genelde .
I inci_sozluk Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 28 Aralık 2012 Mesajlar 7 Emoji Skoru 0 Puanlar 0 Yer İstanbul 23 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yesilmavigri #7 ben spor- kısa postal ile kullanıyorum. hem rahat hem şık.