derin dondurucu..tavsiyelerinize ihtiyacim var

bitanecim

NuTeLL@ TadiNd@
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
465
0
96
Diğer
hanimlar derin dondurucu alacagiz bu hafta in$allah.2 model begendim,
1. yatay pozisyon elektrolux marka 210 litre kapasitede ve b sinifi enerji
2. dikey pozisyon domeos marka 195 litre ve a+ enerji
2 sininde fiyatlari çok makul çunku $u an indirimdeler.
size sorum hangi $ekil daha kullani$li oluyor acaba yatay mi dikey mi ? tavsiye ve fikirlerinizi mutlaka bekliyorum hanimlar :26:

Ben dikey model kullanıyorum, bayağı kullanışlı. Yatay modeller geniş mutfaklar için uygun gibi geliyor, benim alanım çok geniş olmadığı için dikey modeli tercih ettim. Dikeylerin içi çekmece şeklinde ayrıldığı için aradığını bulmak da kolay oluyor. Ben arçelik kullanıyorum, oldukça memnunum, herhangi bir sorun çıkartmadı bana, uzun süredir kullandığım halde. Ama şu anda değiştirecek olsam bosch alırdım.

Son düzenleme:
Ben dikey model kullanıyorum, bayağı kullanışlı. Yatay modeller geniş mutfaklar için uygun gibi geliyor, benim alanım çok geniş olmadığı için dikey modeli tercih ettim. Dikeylerin içi çekmece şeklinde ayrıldığı için aradığını bulmak da kolay oluyor. Ben arçelik kullanıyorum, oldukça memnunum, herhangi bir sorun çıkartmadı bana, uzun süredir kullandığım halde. Ama şu anda değiştirecek olsam bosch alırdım.
tavsiyen için merci guzelim. benim mutfagimda çok geni$ degil aslinda, zaten yatay $ekli olani da 210 litr yani geni$lik olarak mutfagima sigar. ara$tirdimda yatay $ekli daha çok kullani$li oluyormu$. ilerisinide du$unmem gerekiyor.. dd li buzdolabim var 3 çekmeceli, 3.5 yildir kullaniyorum, $imdi oglu$umuz olunca yetmemeye ba$ladi. aslinda dikey alsam ileride o da yetmeyebilir diyede du$unuyorum, bu yuzden yatay dd ye karar verdim. elektrolux kalite olarak super, hacim 210 litre olsada duzenli koyarsam gidalari daha fazla alir zannediyorum. kilit alarm hangi sistem ararsan mevcut bu modelde. fakat domeosunkinde yok o basit bir dd. eh Allah in izni ile hafta sonu dd me kavu$uyorummmm :66:

Güle güle kullanın şimdiden, electrolux gerçekten de çok iyi bir marka. Özellikleri de çok güzelmiş, zaten en önemlisi içinize sinmesi..:66:

Back
X