Derin dondurucu ustaları EV HANIMLARI..acilll cvp beklıorummm!!!LÜTFEN

goek33

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
26
0
16
İçel Mersin
benım oldukca buyuk derın dondurucum var..yenı dogum yaptım ve buzluguma ne varsa atıp kırkımdan sonra gelecek mısafırlere hazırlık yapıorum..ama bırseyı cok merak edıorum..Buzlugumdakı etı cıkartıp hazırlayıp lahmacun borek vs..yapsam..piştikten sonra tekrar buzluga atsam olurmu..sadece et buzluktan dıger hersey tazecıkkk..CVP beklıoorummm..

nasıl guzel olur ..sen denedınmı... buzluktan cıkan seyı buzluga tekrar atmayın dıyorlar ben pişirecem ama zararlı deılmı..

ben çalışırken kıymayı fazla kavurup tekrar boşetleyip dondurucuya koyutordum herhangi bir koku yada bir şikayetim olmadı sağlık açısından çözülen eti tekrar koymak iyi değil ama pişirip koymak için herhangi bir şey duymadım ...

nasıl guzel olur ..sen denedınmı... buzluktan cıkan seyı buzluga tekrar atmayın dıyorlar ben pişirecem ama zararlı deılmı..

çiğ olarak buzluktan çıkarıp buzunu çözdürüp tekrar buzluğa koymak sakıncalı die biliyorum ama pişirdikten sonra sorun olacağını sanmıyorum.ayrıca marketlerde buna benzer o kadar ürün varki satılan alıp yiyoruz.birini yemesek diğerine hayır demiyoruz.ben antep yuvalaması,mantı,poğaça börek yapıp koyuyorum dondurucuma kesinliklede bi sorun yaşamadım.

Dondurucuya attığım kıymayı köfte yapıp tekrar o şekilde dondurucuya attığımı bilirim. Ne tadında değişiklik oldu ne de gıdamızda sorun yaşadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…