Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,Derin plan yüz germe ameliyatı olanlar tecrübelerinize ihtiyacım var ayrica memnun olanlar doktor önerisinde bulunabilir misiniz.
Bende doktor arayisindayim.Derin plan yüz germe ameliyatı olanlar tecrübelerinize ihtiyacım var ayrica memnun olanlar doktor önerisinde bulunabilir misiniz.
Merhabalar. Doktor bulabildiniz mi?Merhaba,
Ben olmadım ama ben de araştırıyorum, çok az derin plan yapan var, size tavsiye edilen doktor var mı...
MERHABA.BEN NİSAN DA OLDUM.Dilerseniz yardımcı olurumDerin plan yüz germe ameliyatı olanlar tecrübelerinize ihtiyacım var ayrica memnun olanlar doktor önerisinde bulunabilir misiniz.
Ozan Bitik hakkinda cok fazla kotu yorum var. BilginizeZekeriya kul, ozan bitik ve erhan eryılmaz şimdilik aklımda olan doktorlar
Doktor asistanı mısın ? 3 mesaj üçüde doktor reklamı. Yaptığın hoş değil. Ya sana kanıp insanlar ameliyat olup mutsuz olursa ne olacak. Reklam yapmak için buralara girmeyin. Bir bitmediniz !!!!MERHABA.BEN NİSAN DA OLDUM.Dilerseniz yardımcı olurum![]()
Kime oldunuzMERHABA.BEN NİSAN DA OLDUM.Dilerseniz yardımcı olurum![]()
Doktor buldunuz muDerin plan yüz germe ameliyatı olanlar tecrübelerinize ihtiyacım var ayrica memnun olanlar doktor önerisinde bulunabilir misiniz.