derin uykular...

kararsizkararli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
499
2
0
İstanbul
Merhaba arkadaşlar...Ben yeni evliyim ve tabi malum düğün yorgunluğu, ev yorgunluğu vs. Normalde uykum çok derin değildir, küçük şeyleri duymam ama yükses sesleri duyarım. Eşim 2 ayrı gece beni uyandırmak istediğini söyledi, beni öptüğünü, konuştuğunu benimde ona cevap verdiğimi söyledi. İlk söylediğinde abarttığını şaka yaptığını düşündüm, ama tekrar ikinci kez olduğunda biraz tehlikeli buldum, hatta korktum. Benimle yarım saate yakın uğraşmış, şaka yapmış, elim sıktım, saçını okşadım, hatta seni ittim dedi:) Ben kesinlikle hatırlamıyorum. Benim uykum böyle derin değil de, yorgunluk bu kadarını yapar mı acaba? Veya ilk kez aynı yatakta birisiyle yattığım için farklı bir özelliğim mi ortaya çıktı diye düşünüyorum. Akrabalarım geldiğinde yer darlığından birisiyle yatıyordum elbette, ama 1 gün falan...Onlar beni uyandırmayada çalışmıyorlardı tabi:) Korkmalı mıyım zamana bırakmalı mıyım bilemedim. Uyku sorunu yaşayanlar var mı?

evlendikten sonra daha bir uykucu oldum. bende küçücük sese uyanırdım ama şimdi top patlasa duymuyorum. yoruluyorsundur. ayrı bir sorumluğun oldu. sabah kendi kendime uyanıp işe gidebilirdim. şimdi resmen eşim uyarmaya çalışıyor. yakında bacaklarımdan sürükliyecek diye korkuyorum

gece benimle uğraştığını duyunca korktum, bu kadar mı derin:)

Bende herhangi bi dürtme itme olmuyor da Eskisi gibi değilim bekarken kendim kalkardım şimdi alıştım galiba eşimin uyandırmasına.. Kimi zaman uyku sersemi konuştuğum oluyor onunla ama hatırlamıyorum..

Mesela geçen sabah yine işe gideceğiz hadi bak son dakikalar demiş, öpmüş.. Ben mızmızlanmışım kalkmak istememişim , ısrar etmiş.. Bende ' Sen beni anlamıyorsun , ben gözümü bile açamıyorum ki şu an ' demişim

Uyandım hazırlandım hemencik , yolda bana dedi ki ' demek ben seni anlamıyorum ? ' . Efendim ? dedim hiç birşey anlamadım çünkü Bana öyle dedin dedi.. Ben mi ? Dedim.. ' Evet dedi seni uyandırıyorum diye, bana öyle dedin '.. Hatırlamıyorum valla kusura bakma dedim

Son düzenleme:

:) çok yaşa emi:) Bende de yeni benzer durum oldu...

belki de son dönemlerde vücudun çok yorulduğundan artık uykun ağırlaştı ve uyarıları tam almıyorsun ya da hissetmiyorsun.

Canim olmaz böyle birşey sanki beni anlatmışsın.
Ben de yeni evliyim ve aynı durumu yaşıyorum.
Mesela bu sabah telefonumun alarmı çalmış,ben kalkıp saat 7 oldu demişim.Sonra yine uyumuşum.
Ama ben bunu hatırlıyor muyum? Hayır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…