Cilt Bakımı Ürünleri Derinlemesine nemlendiren bi ürün arıyorum..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

CocoChanelmademoiselle

Bi kızı bi oğlu varmış 👩‍👧‍👦🥰🙏🏻
Pro Üye
22 Haziran 2016
12.671
57.649
598
Merhaba arkadaslar,

Benim sorunum cildimi tam manasiyla nemlendiren bir nemlendiriciyi henüz bulamamam.cok kuru bir cildim var.ayni zamanda cok cok hassas.bu zamana kadar hemen hemen cogu nemlendiriciyi denedim.hic biri cildime istedigim sonucu vermedi.bu zamana kadar kullandigim nemlendiriciler;
Shiseido
Olay
Vichy
Estee lauder
La roche posay (bu digerlerine nazaran bir tık daha iyi geldi ama yine istedigim sonuc degil)
Avene
Cetaphil
Garnier

Bu zamana kadar hepsini denedim,ama maalesef cildime uymadi.bana onerebileceginiz derinlemesine nemlendiren,hassas ve kuru ciltler icin,yumusacik yapan bir nemlendirici varsa cok mutlu olurum.simdiden tesekkurler...

Arkadaslar en azindan kullanip memnun kaldiginiz bi nemlendirici varsa yazsaniz,yardimci olsanız ne iyi olurdu kimse mi kullanmiyor diycem ama imkansiz yani

Vaseline kakaolu olanı tavsiye ederim
Hem yumuşacık yapıyor hemde krem tamamen emiliyor
Benim ellerim kışın çok çatlar bı onda buldum çareyi canım:)
Tesekkur ederim canim benim Deniycem mutlaka,eğer bir gün sende cildin icin cok iyi bir nemlendirici ararsan eczanelerde satilan la roche posayi deneyebilirsin.tolariane ultra olanini.bende acayip ise yaradi.seninde birgun isine yarar aklinda bulunsun

Benim ellerim özellikle kışın kesik kesik şeklinde çatlar
Ben eczaneden almadım hiç aklıma ordan almak gelmedi:))
Vaseline denedim bı o yumuşacık yaptı
Bide krem kullanınca yağlı kalmıyor sevdim
Ama dediğin kremi de mutlaka denetim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…